Şimdi Ara

ASUS Laptop Mikrofon Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bende ASUS marka laptop bulunmakta. Cihazın kendi dahili mikrofonunu kullanıyorum ve test ettiğimde kesinlikle ses yok fakat CS:GO gibi oyunlarda mikrofon normal şekilde çalışıyor. Skype için mikrofon özelliğini kullanmak istiyorum ne denediysem fayda etmedi önerebileceğiniz bir şey var mı ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sintoistpapaz -- 4 Mart 2016; 17:43:23 >

• Mikrofondan oyunlarda ses alıyosan demekki sağlam işletim sisteminde sorun olabilir. Denetim masasından Ses e girip ordan mikrofonu kontrol edebilirsin.Mikrofon ses seviyesinin konuştuğunda örneğin yükselmesi gerek . Eğer çalışmıyor ise işletim sistemini yeniden kurmak gerekebilir.
  • ardailmene A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgilendiğin için teşekkürler orjinal W10 Home Single 64 Bit yüklü şuan laptopta. CD'siz ve orjinal formatı bozmadan nasıl yapabilirim bahsettiğin işlemi ?
  • Bgisayarıma girdiğinde recovery diye dizin olabilir. Bilgisayarı yeniden başlattınmı F2 olabilir F11 olabilir basıp recovery ye girersin ve format atarsın ama içindeki bilgiler silinir.
  • Güncel. Formatı son çare olarak deneyeceğim başka önerisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.