Şimdi Ara

Asus Laptop ve Modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca özetliyeyim. Modem ile aynı odadayken Laptop kesinlikle ağa bağlanmıyor. Aradaki mesafe 10-15 metre olunca ancak bağlanıyor. Laptop u alıp modemden uzaklaşıyorum ve ağa bağlanıp tekrar modemin olduğu odaya geliyorum bağlantı sorunsuz devam ediyor. Bütün sürücüler güncel. Modemde sorun yok ayarlarda sorun yok zira başka Laptoplar ile anında bağlantı kuruluyor. Laptopum ASUS marka ve X61SF modelinden. Modem philips SNA6500 . Yardımcı olursanız ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İşletim sistemi Visata Home Prem.

Sorunum ile ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Modemin yakınında kablosuz telefon gibi radyo dalgası yayacak bir cihaz var mı?
    Bir de senden ricam modemi şu laptopun kablosuza bağlanabildiği 10-15 metre uzağa götürebilir misin?
    laptopu da götür ve modemin hemen dibinden bağlan
  • Modem ile kablosuz Telefon arasında 1 metre var modem LCD moniyör ile yanyana. Modemi alıp diğer odaya götürme işini şu an yapmam çok zor ama mutlaka deneyeceğim ve durumu burada ileteceğim. Şimdi kablosuz telefonu söküp öyle bir deneyeyim. Ancak evdeki diğer HP Laptop hemen bağlanıyor aynı şartlarda. Sizce bu durum tuhaf değil mi?
  • Tamam da modemi söküp götürmen neden zor?TELEFON kablosu takılı olmak zorunda değil ki?
    Sonuçta sen kablosuz ağa bağlanamıyorsun,internet değil.O yüzden internet olmasa da olur..
    Adaptörünü götüreceksin o kadar

Son soruna gelince,evet tuhaf ama bilgisayar böyle birşey..Dik çalışmaz yan yatırırsın çalışır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dediğinizi yaptım sorunsuz bağlandığım yere Modem ve Laptopu götürdüm yine bağlanamadım. Sonra modemi orda bırakıp önceden bağlanamadığım odaya gittim oradan rahatça bağlandım. Sanırım mesafe ile ilgili bir sorun var. Uzaklaştıkça bağlanmam kolaylaşıyor. Umarım bir çözüm yolu bulurum.
  • Valla ilk aklıma gelen modemin ayarlarına girip kablosuzun yayın yaptığı kanalı değiştir..Büyük ihtimal 11dir.
    Onu önce 1e,düzelme olmaz ise 6 ya al dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.