Şimdi Ara

Asus Laptopumu nasıl teknik servise gönderebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.11.2011 de VatanBilgisayardan aldığım laptopu teknik servise göndermek istiyorum..Nasıl gönderebilirim? nereyle iletişime geçmem lazım. yardımcı olursanız sevinirim.

• Direk servise verin vatanbilgisayar'ı aracı koyarsanız bekler durursunuz direk servisle muhatap olun
  • yani yanlıs anlamadıysam; kimseyle iletişime geçmeden, laptopu kutulayıp yurtiçi kargo ile teknik servise gönderecem..neden gönderdiğimide klavye üstüne yapıştıracam..doğrumu anlamışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

yani yanlıs anlamadıysam; kimseyle iletişime geçmeden, laptopu kutulayıp yurtiçi kargo ile teknik servise gönderecem..neden gönderdiğimide klavye üstüne yapıştıracam..doğrumu anlamışım?

destek@asus.com e-mail at onlar sana yurtiçi kargo gönderici kodu yolluyorlar öyle ücretsiz gönderebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

yani yanlıs anlamadıysam; kimseyle iletişime geçmeden, laptopu kutulayıp yurtiçi kargo ile teknik servise gönderecem..neden gönderdiğimide klavye üstüne yapıştıracam..doğrumu anlamışım?

Evet onu da yapabilirsin ya da Asus Türkiye'yi de arayabilirsin
  • ben İstanbul servisine media markt ile gönderdim. recovery silmiştim
    çabuk geldi ama pek memnun kalmadım. tekrar göndermem gerekiyor. hdd değiştirmek
    için ekran üzerine yatırdıklarında kılcal çizikler oluşmuş.bence pc ye hassas
    davranmıyorlar. ankaradaki daha iyi diyorlar.eğer ist daha yakın demezsen ankaraya gönder.
    birde aldığımda micro titanium 1 yıllık vardı. 30 günlük deneme sürümü mcaffe yükleyip göndermişler.
    sıfrlamada kurulumda eposta ayarlarını filan girerkende pc açılınca dil vss. İngilizce oluyor..vss bi takım problem
    lerle geldi. mail yazdım.geri dönüş yapmışlar tekrar gönderin kontrol edelim diye. napcaz balkalım bilmiyom.
    media markta gitcem belki power serviste sistemi yüklerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.