Şimdi Ara

Asus - Lenova - Dell Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aşağıdaki 4 modelden birini kesinlikle almayı düşünüyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Hepside birbirinden güzel. Fakat farklı farklı yorumlar var. Hepsinin güzel yanları ve olumsuz yanları var.

Ayrıca benim için sağ nümerik tuşlar önemli. Sadece Dell 5010 ve Asus N61JQ da var. Diğerlerinde yok. Ama Harici nümerik tuş takımı (usb) kullanabilirsem Asus A42JA modeli 14" inç olduğu ve fazla yer kaplamadığı için uyar diye düşünüyorum. Lenova Y560A da ise harici nümerik tuş takımı kullanamam gibime geliyo. (15.6 inç bilgisayara neden sağ nümerik tuş takımı koymazlar anlamam).

Görsel olarak Dell 5010 , Rahat taşıma ve üstün özellikli ve yeni üretim olduğundan Asus A42JA, Kullanım kolaylığı ve güvenilir marka olduğundan Asus N61JQ ve son olarak en sorunsuz ve memnuniyet vericiliği ile ön planda olan Lenova Y560A

İşte bu dört model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.

Asus » A42JA » Asus A42JA A42JA-VX095V Notebook

Lenovo (IBM) » IdeaPad Y560 » Lenovo (IBM) IdeaPad Y560 Y560A 59-050956 Notebook

Dell » Inspiron 15R 5010 » Dell Inspiron 15R 5010 5010 G74P45 Notebook

Asus » N61JQ » Asus N61JQ N61JQ-JX092V Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgunseyyah -- 5 Şubat 2011; 4:01:46 >

• 'Rahat taşıma ve üstün özellikli ve yeni üretim olduğundan Asus A42JA' ben bu yüzden almıştım Avatarımı,gayet memnunum.

14'' rahatlığı bambaşka.

Ya da Lenovo'yu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

'Rahat taşıma ve üstün özellikli ve yeni üretim olduğundan Asus A42JA' ben bu yüzden almıştım Avatarımı,gayet memnunum.

14'' rahatlığı bambaşka.

Ya da Lenovo'yu al.

Hala kararsızım. Peki Lenovayı önerme sebebin nedir.
  • N61ja eski bir model daha doğrusu artık satılmıyor.
    dell'de cızırtı problemi yaşayanlar varmış bir araştırın.
    A42ja 14" olması bir avantaj gibi görünse de ısınma konusunda bir dezavantaj yaratabilir.
    Lenovo'yu öneririm.
  • Lenovo'nun ses sistemi mükemmel.

A42JA 14'' --- Y560A 15,6''

(Bir de Asus'daki 5730 2GB ram'e sahip,çok az da olsa bir performans artışı sağlayabilir)

* Dediğim gibi önemli fark ekran ve ses sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 5 Şubat 2011; 12:43:58 >
  • TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BU DÖRT ÜRÜNDEN KULLANAN ARKADAŞLAR YOK MU HİÇ?

quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

N61ja eski bir model daha doğrusu artık satılmıyor.
    dell'de cızırtı problemi yaşayanlar varmış bir araştırın.
    A42ja 14" olması bir avantaj gibi görünse de ısınma konusunda bir dezavantaj yaratabilir.
    Lenovo'yu öneririm.

A42ja 14" kullananlar kulübünde ısınma sorunu yaşayana rastlamadım. Dell de cızırtı problemi var. Ama kimilerine göre önemsenmeyecek derece kimilerine göre de tahammül edilemeyecek düzeyde bizzat denemek lazım. N61ja nerdeyse 1 yıl olmuş piyasaya çıkalı ama golda satışta. Lenova da sağ nümerik tuşu olsaydı kesinlikle hiç tereddüt etmeden alırdım. eğer harici nümerik tuş takımı kullanacaksam A42JA 14" te kullanmam daha pratik olur diye düşünüyorum.

Sonuç : KARARSIZLIK ÇOK KÖTÜ BİRŞEY

• Yurttaki arkadaşlarımda bu dört laptop da var.

Ben de numerik tuş takımı ben de istiyordum ama dert etmedim A42JA aldım.

Şunu da yeni gördüm, 789-UIO-JKL (her laptop da mı böyle bilmiyorum ama) numerik tuş takımı gibi düzenlenmiş,daha nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama sağ-alt kenarlarda numerik sembolleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dell » Inspiron 15R 5010 » Dell Inspiron 15R 5010 5010 G74P45 Notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Yurttaki arkadaşlarımda bu dört laptop da var.

Ben de numerik tuş takımı ben de istiyordum ama dert etmedim A42JA aldım.

Şunu da yeni gördüm, 789-UIO-JKL (her laptop da mı böyle bilmiyorum ama) numerik tuş takımı gibi düzenlenmiş,daha nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama sağ-alt kenarlarda numerik sembolleri var.

789-UIO-JKL benim işimi görmez. İşim gereği sayılarla fazlaca uğraşıyorum. ayrıca "+ , - , * , / bunlarda en az sayılar kadar kullandığım tuşlar tabiki alışkanlık belki buna da alışırım bilmiyorum. Şimdilik A42JA ile Lenova Y560A arasında kaldım diyebilirim.

Bu arada Dell kullanan arkadaş cazırtı cuzurtu problemi hakkında ne diyorsun
  • Cızırtı cuzurtu var diyenlere önce selam gönderiyorum. Sadece pilde çalışırken adaptör takılı değilken ince tiz bi ses geliyor. Onuda duymak için o sese odaklanman gerekiyor. Yoksa normal işlem sesi gibi geliyor.
  • 'ayrıca "+ , - , * , /' bunlarda var. 0,P,Ş,.

Ekran ve ses senin için fazla önemli değilse,taşınabilirlik açısından Asus daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Eskiden 15,6 bana küçük gelirdi ama 14''ten sonra çok büyük ve kaba geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 5 Şubat 2011; 15:30:30 >
  • arkadaşlar herkese teşekkür ederim. düşünceleriniz için sağolun.

Kararımı verdim. Asus A42JA-VX095V alıcam. Birde harici tuş takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunseyyah

arkadaşlar herkese teşekkür ederim. düşünceleriniz için sağolun.

Kararımı verdim. Asus A42JA-VX095V alıcam. Birde harici tuş takımı.

asus n53jl-sz030v bu model kararımı değiştir di.

bugün kararım bir daha değişmeden alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.