Şimdi Ara

Asus m2a-vm görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus m2a-vm anakart aldım ancak windowsta normal kullanırken birden bire monitor siyaha dönüyor ve bilgisayar o esnada hiç bir işlem yapmadan donuyor.Yalnız ekran siyaha döndüğü zaman monitorun ışığı halen yeşil yanıyor yani monitore görüntü gidiyor ama siyah olarak sadece.Reset attıktan sonra geçiyor bir de tabii meşhur başlangıcta biosa overclock yapılmıs olabilir vs. seyler yazıyor.Bios güncellemesini yaptım üstüne formatta attım ama problem bir turlu cozulemedi neden kaynaklandıgını bir turlu bulamadım ramlerim a-data 1*2 ddr2 800 mhz. işlemci amdx2 3800 Kasa coolermaster 430w arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim.

Arkadaşlar ayrıca buına ek olarak bilgisayarın kasasında elektrik kacagı da var sanırım kasanın yan kapagını actıktan sonra dokunuldugu zaman hafif şiddetli bir çarpma oluyor.Bir de anakartta bulunan 690 chipset ve sb600 chipset gerçekten cok fazla ısınmıs bunlardan olabilir mi sorun teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajvard -- 15 Ağustos 2007; 14:58:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.