Şimdi Ara

ASUS M2N32-SLI DELUXE; Amd PHENOM Desteği Hakk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba;(konuyu Buraya da açmamım nedeni anakart+işlemci sorunu olmasından ötürüdür)

Elimdeki Amd 6400 işlemciyi satıp üzerine farkını vererek AMD 9850 almayı planlıyorum, lakin kullanmış olduğum anakart ASUS M2N32-SLI DELUXE. Normalde bu anakartta AMD PHENOM işlemci desteği yok ama BIOS güncellemesi sonrasında destekleneceği söylendi. Buna binaen biraz araştırmam sonucunda her ne akdar desteklese de bazı sorunlarıd a beraberinde getireceği söylendi..

Bu durumda görüşleriniz veya alıp almamam husundaki yazılarınız nedir?

Sevgilerle.

• daha önceki sistemim amd idi anakart olarkda bu ankartı kullanmıştım bence şu an phenom a masraf yapma zaten performansları pek ii değil bide ht 3.0 destekli çalışmaz ise daha da kayıp olcakdır şu an kulandığın işlemcin ile devam et bnce kullanılırmı dersen asus kendi sitesibdeki forumlarda kullananlar var oraya üye olup onlrla irtibata geçebilirsin
  • hocam bu konuda en güzel bilgiyi asus un vip forumlarında kendi anakartının bölümünde bulabilirsin...alan kişiler sonuçları ve sorunları yazıyorlar...bence birde orda araştır...

ayrıca bende de crosshair var..maddi durumumu düzeltir düzeltmez phenom a geçecem ve kullananlar gayet memnun..tabi sorun yaşayanlarda yok deil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesAt

Arkadaşlar merhaba;(konuyu Buraya da açmamım nedeni anakart+işlemci sorunu olmasından ötürüdür)

Elimdeki Amd 6400 işlemciyi satıp üzerine farkını vererek AMD 9850 almayı planlıyorum, lakin kullanmış olduğum anakart ASUS M2N32-SLI DELUXE. Normalde bu anakartta AMD PHENOM işlemci desteği yok ama BIOS güncellemesi sonrasında destekleneceği söylendi. Buna binaen biraz araştırmam sonucunda her ne akdar desteklese de bazı sorunlarıd a beraberinde getireceği söylendi..

Bu durumda görüşleriniz veya alıp almamam husundaki yazılarınız nedir?

Sevgilerle.

amd'nin sitesinede göz at istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: soner_1986

daha önceki sistemim amd idi anakart olarkda bu ankartı kullanmıştım bence şu an phenom a masraf yapma zaten performansları pek ii değil bide ht 3.0 destekli çalışmaz ise daha da kayıp olcakdır şu an kulandığın işlemcin ile devam et bnce kullanılırmı dersen asus kendi sitesibdeki forumlarda kullananlar var oraya üye olup onlrla irtibata geçebilirsin

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2321

9850 Çarpan kilitsiz özelliği sayesinde hız aşırtmayı da elimden geldiğince yaparım diye düşünüyorum, ayriyeten yine işlemci alt bölümü altında(Donanımhaber forumlarında) genel kanaate göre AMD 9850BE nin INTEL Q6600 den daha performanslı ve daha iyi olduğu yazılıyor. Birde sistemi güncel tutmaya çalışıyorum; açıkcası AMD 6400 ü alacak bi arkadaş var, ona satıp bende yükselteyim diye düşünüyorum; hem bilgisayarı teknolojiye ayak uydurma konusunda bir adım attırırım hemde yatırım & performans artışı.. diye düşünüyorum...

ASUS un forumlarına girdim üye oldum lakin ingilizcem o forumdaki yazıları çözecek kadar ii diil, heralde en mantıklısı Çizgiyi arayıp ordan bilgi almak?

Birde AMD nin kendi sitesinde HT destekli yazıyor, çözdüğüm kadarıyla:

Next Generation HyperTransport™ 3.0 to blast through performance bottlenecks. Uber-bandwidth for hair-trigger response times and ultra-high resolution gaming.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesAt -- 8 Haziran 2008; 13:54:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

hocam bu konuda en güzel bilgiyi asus un vip forumlarında kendi anakartının bölümünde bulabilirsin...alan kişiler sonuçları ve sorunları yazıyorlar...bence birde orda araştır...

ayrıca bende de crosshair var..maddi durumumu düzeltir düzeltmez phenom a geçecem ve kullananlar gayet memnun..tabi sorun yaşayanlarda yok deil...

Hocam 9500 serisinin sorunlu olduğunu biliyodum o yüzden yeni serilerin gelmesini bekledim; ama caep bu serilerde de(9700 - 9800) sorunlar var mı? AMD kullanan birisi olarak bilginiz vardır?
  • Aynı kart bendede var asusun sitesine baktım.Asus m2n slı deluxe versiyonuna ekleme yapmışlar.Yani kartın işlemci destek kısmında phenomu desteklediği yazıyor.Ama alnırmı ve ne kadar performance verir.Orasını bilmem.Ayrıca bios uptade nasıl yaparım ben bu anakarta yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.