Şimdi Ara

ASUS M3A78-CM Acil Yardım!.... Görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni kullanmaya başladığım ASUS M3A78-CM anakartta görüntü sıkıntısı yaşıyorum.....

Ati 4850 ekran kartım var bugun wista 64bit kurdum hiç bir driveri yuklemedne önce görüntü geliyordu. Sonra Ekran kartımın güncel 9.4 sürümlü 64bitlik driverlerini yukledim windows açıldı, sesini duydum ama görüntü alamadım monitör ışığı mavi yanarken birden sarıya dönüşüyor... yuklediğim driveri silip kendi cd sindeki driveri yukledm aynı sıkıntıyı ondada yaşadım. sıkıntının ekran kartında olmadığını biliyorum çünkü şuan driveri yuklenmemiş bir şekilde kullanıyorum.

Lütfen açık bir anlatım ile yardım bekliyorum. Çok Telekkürler

Saygılarımla ælperen

• mrb bu problemle çok karşılaştım monitörün sanırım eski ekran kartı sağlam bi kart olduğu için driveri yükledikten sonra monitör herzini senin monitörünün destekleyemeyeceği seviyeye getiriyor sanırsam ondan kaynaklanıyor korkmana gerek yok önce güvenli mod da aç bilgisayarını sonra monitör çözünürlüğünü düşür ve bilgisayarı yeniden başlat %99 açılacaktır xp de bu sorunu bu şekilde halledebiliyorduk sonra monitörün herz ini düşür sonra çözünürlüğü istediğin seviyeye getir saygılar halledemezsen 0546 493 08 75 ara yardımcı olurum SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkes -- 17 Nisan 2009; 3:30:33 >
  • Yusuf kardeş monitor üm ViewSonic in 20"LCD si aslında eski değil ama dediği nyöntemi denemiştim ufak bir ayrıntı var sanırsam ama atlıyorum :S bir türlü çıkamadım işin içinden. İlgin için çok teşekkür ederim verdiğin numaradan arayacaktım ama geç oldugunu düşünerek çözemezsem tarin rahatsız ederim artık :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.