Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasmalco

ASUS M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p
    AMD ATHLON II X4 620 (2.6GHz) 2MB (AM3 938Pin)
    4 GB DDR3 1600 MHz KIT(2X2GB) HI-LEVEL

bu kombinasyonda sorunsuz kullanıyorum. tavsiye ederim.

merhaba
    o kombinasyona ekran kartı dahil mi?
    merak ettiğim onboard hd4200 performansı?
    oyun oynarken ya da hd film izlerken sonuç nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahzen88

quote:

Orijinalden alıntı: sasmalco

ASUS M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p
    AMD ATHLON II X4 620 (2.6GHz) 2MB (AM3 938Pin)
    4 GB DDR3 1600 MHz KIT(2X2GB) HI-LEVEL

bu kombinasyonda sorunsuz kullanıyorum. tavsiye ederim.

merhaba
    o kombinasyona ekran kartı dahil mi?
    merak ettiğim onboard hd4200 performansı?
    oyun oynarken ya da hd film izlerken sonuç nasıl?

aynen hocam yalnız orjınal hd veya mkv formatlı bır fılm ızlerken sonuc onemlıı......

birde arkadaslar ram tavisyesi olan varmı aranızda
  • ramlar sorunsuz 1600 mhz oldu..
    filmlerde cok iyi
    ben cok fazla oyun oynamıyorum, oglum knight oynar arada, gayet iyi
    yalnız biostan 512 mb yaptım ekran kartı bellegini.
  • Bu anakartta bios sıfırlaması nasıl? Kartı kullanan arkadaşlar açıklayabilir mi?
  • Bende bu anartı aldım ram lerim 2*2 Kingston DDR3 1333 Cl7 fakat ram ler dual channel çalışmıyor cpu z de single gorunuyor ramler a1 ve b1 e takılı ve de cl7 çalışmıyor cl9 çalışıyor birde şöyle birşey var bu ramlar bnm anakartın uyumlu bellek listesinde yok o yuzden mi oluyor ramlerimi değiştirmem mi gerekiyor acaba????
  • @cduman biosa girip default yaptıgın zaman olması lazım, ama hic görüntü alamıyorsan pili cıkart pc ac reset cek düzelir oda olmazsa pili cıkar kasayı ac bakır bir kablo ile - ve + bir birine degdir kısa devre yap :D son care budur.

@futbolmaniac belleklerin dual calişmasi için ikisinide yan yana slotlara takın ben ikisinide mavi slotlara takmıştım ungange gibi bir mod dual olarak görmüştü.
    Bios karışık oldugu için baska bir kartla takasladım.
  • Uymulu ram listesinde olmamasi sorun yaratir demek degil. Kac voltta kac cl ile calisiyor onu da soyle. Bir de su sayfadaki ekranda RAM'lerin CL'lerini ayarlayacagin bios goruntusu mevcut. Yardimci olacagini umuyorum.
    -
    http://www.ocworkbench.com/2009/asus/M4A785TD-V-EVO/g6.htm
    -
    Bios karisik olabilir kimine gore belki ama kitapcigina da bakin. Son sayfalarda ne nereden nasil yapiliyor gibi aciklamalar mevcut ki...
    DCT Ungaged Mode aktif ise ramlari hangi slotlara takarsaniz takin dual yapacaktir anakart. Cipset boyle bir yetenege sahip. Ben her turlu takip denedim ve everest hepsinde de ungaged dual olarak gordu-gosterdi ve keza CPU-Z de boyle gordu gosterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@cduman biosa girip default yaptıgın zaman olması lazım, ama hic görüntü alamıyorsan pili cıkart pc ac reset cek düzelir oda olmazsa pili cıkar kasayı ac bakır bir kablo ile - ve + bir birine degdir kısa devre yap :D son care budur.

@futbolmaniac belleklerin dual calişmasi için ikisinide yan yana slotlara takın ben ikisinide mavi slotlara takmıştım ungange gibi bir mod dual olarak görmüştü.
    Bios karışık oldugu için baska bir kartla takasladım.

Dediğin gibi mavi slotlara taktım ve dual oldu saolasın....
  • Selam arkadaşlar.
    phenom x4 3.2 ve 2gb team xtreem 1600mhz cl7 alıdım.
    669.9 da çalışıyor ram ?
  • mchll - buradan -http://www.ocworkbench.com/2009/asus/M4A785TD-V-EVO/g6.htm - ram'ini nasil 1600 mhz yapacagini gorebilirsin. 800 mhz'e getirdin mi ram'ler 1600 mhz de calisacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

mchll - buradan -http://www.ocworkbench.com/2009/asus/M4A785TD-V-EVO/g6.htm - ram'ini nasil 1600 mhz yapacagini gorebilirsin. 800 mhz'e getirdin mi ram'ler 1600 mhz de calisacaktir.

Hocam doğru oldu mu ?

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

• Cok dogru olmus. Tamamdir 803.3 x 2 = 1606.6 Mhz'de calisiyor ram'lerin... Everst kursan sana bunu gosterir. DDR ram'in olayi bu...
    -
    Buradan da biraz bilgi edinip olayi anlamamiz kolaylasabilir diye dusundum
    http://tr.wikipedia.org/wiki/DDR_SDRAM
    -
    Ayrica surada da bir yazi mevcut, basit ve guzel...http://www.bilgisayarogren.com/ddr.htm
    -
    F A K A T !!!
    mchll sende tek RAM mi mevcut ? Neden single channel diyor cpu-z orada ? Sonra fark ettim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Kasım 2009; 4:16:43 >

• quote:

Cok dogru olmus. Tamamdir 803.3 x 2 = 1606.6 Mhz'de calisiyor ram'lerin... Everst kursan sana bunu gosterir. DDR ram'in olayi bu...
    -
    Buradan da biraz bilgi edinip olayi anlamamiz kolaylasabilir diye dusundum
    http://tr.wikipedia.org/wiki/DDR_SDRAM
    -
    Ayrica surada da bir yazi mevcut, basit ve guzel...http://www.bilgisayarogren.com/ddr.htm
    -
    F A K A T !!!
    mchll sende tek RAM mi mevcut ? Neden single channel diyor cpu-z orada ? Sonra fark ettim !

Evet hocam tek ram var.
    En kısa zamanda aynısından bir adet daha alacağım . 4 gb farkeder diye umuyorum .

• Kesinlikle fark ettirir. Bir kere dual olarak calisacaklarindan dolayi fark ettirecekler. Tabi bir de gunumuzde artik 4 gb normal sistem ram'i oldu. Gerci bende yok ama oyun oynadigim da yok. Ben de +2 Gb. yapacagim sonra...
  • quote:

Kesinlikle fark ettirir. Bir kere dual olarak calisacaklarindan dolayi fark ettirecekler. Tabi bir de gunumuzde artik 4 gb normal sistem ram'i oldu. Gerci bende yok ama oyun oynadigim da yok. Ben de +2 Gb. yapacagim sonra...

Hocam anakartın oyun performansı güzel . Onboard ekran kartından beklenenden fazlasını veriyor bence.
    Ama 4 gb a kesinlikle geçilmeli. Win7 de de farkeder diye umuyorum.
  • Arkadaşlar bende bu anakartı almayı düşünüyorum da Patriot Viper2 1600Mhz CL7 ramler mavi slotlara takınca dual olarak çalışır mı deneyeneniz var mı ?
  • Yok mu yardım..
  • Dual calisir tabi ! O konuda suphen olmasin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 16 Kasım 2009; 22:50:15 >
  • quote:

Dual calisir tabi ! O konuda suphen olmasin...

Kardes sitede bu yazıyor ramler için

Özellikler

Hız PC3-12800 (1600MHz)

Bellek Zamanlaması 7-7-7-20

Voltage Settings 1.9v
    Acaba anakart 1.9V destekliyor mu ?
  • Evet anakart 1.9 volt destekliyor. Hic supheniz olmasin ve hatta 2.205 volta kadar ram voltaji yukseltilebiliyor anakartta !!!
    -
     ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 16 Kasım 2009; 23:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.