Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla vaktim olmadi derim ben de sana @Progrock :)
    -
    Sordun madem, degistireyim bari . Yakisikli bir imza atayim soyle :)
  • Arkadaşlar şöyle bir çözüm buldum soruna;

1 fanı anakarta, 3 fanıda xilence xp750nin 3pinli fan girişlerine takacağım.

İyice ısındım bu karta
  • O kadar fan overclock'a cok yuklenecegin icin mi gerekli ? Ben pek overclock'madigim icin bilemiyorum da ondan sordum. Bu kadar fanli kasa herhalde fanlar tam devir calisinca yerden 2 metre kadar yukselebilir. Tum fanlara elektrik verdikten sonra bence kasani pc masana zincirle bagla
  • OC yapan arkadaşlar bir yardımcı olsalar beyler,
    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=807120 burada anakart otomatik olarak 1.44 yapıyor voltajı Athlon II X4 620 için standart voltaj degeri kactır bilen yok mu acaba birde bu voltaj degerini tam olarak biostan hangi menüye girmek gerek. Bellekleri oc yapan biri yardımcı olacak mı acaba :) belleklere nerden voltaj verip fsb'yi artirabilirim acaba ?
  • Tum Overclock ayarların için su bios görüntülerine bakabilirsiniz...
    http://www.ocworkbench.com/2009/asus/M4A785TD-V-EVO/g6.htm
    *
    ileri ve geri sayfalarda diğer ayarların da ekran görüntüleri mevcut.
  • Anakartı kullanan bir çok kişi var aa sanırım şu voltaj olayı ile ilgili pratikte uygulama yapan yok :( her işlemci için voltaj degeri degişkenmidir yoksa standar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

Anakartı kullanan bir çok kişi var aa sanırım şu voltaj olayı ile ilgili pratikte uygulama yapan yok :( her işlemci için voltaj degeri degişkenmidir yoksa standar mı ?

1.325 voltajla başlarsın. voltajı auto yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Valla vaktim olmadi derim ben de sana @Progrock :)
    -
    Sordun madem, degistireyim bari . Yakisikli bir imza atayim soyle :)

tamam şimdi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

Anakartı kullanan bir çok kişi var aa sanırım şu voltaj olayı ile ilgili pratikte uygulama yapan yok :( her işlemci için voltaj degeri degişkenmidir yoksa standar mı ?

1.325 voltajla başlarsın. voltajı auto yapma.

İşlemci default durumda iken degeri 1.376 görünüyor 1.325 oldugundan eminmisiniz ? birde voltaj degerini elle manuel atadıgım zaman deger sarı renkte görünüyor normalde mavi üstüne beyaz renkte yazılar.
  • Amd OverDrive v 3.10 cikti arkadaslar...

http://prgfiles.blogspot.com/2009/11/amd-overdrive-v310.html
  • Ne ise yariyo overdrive
  • Selam arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...Dark Fusion Htpc kasasını satın aldım ve içine aşağıdaki konfigurasyonu düşünüyorum ekstra dvd writer ve dahili kart okuyucu olacak...Tek sıkıntım kasanın güç kaynağı 300watt acaba yetersiz gelirmi ? hiçbir overclock yapmayı düşünmüyorum benim derdim full hd görüntü alabilmek lcd ye bağlayacağım... cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler....

DARK FUSION 300W MICRO-ATX UYUMLU SLIM HTPC KASA

ASUS M4A785TD-M EVO AM3 AMD 785G/SB710 DDR3 VGA&DVI Anakart

AMD Athlon II X4 620 AM3 2.6GHz 2MB Cache 45nm İşlemci

KİNGSTON 2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 Tek Modül Ram

SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
  • OverDrive Overclock olayi icin kullaniliyor. Sistem stabilite testi, sistemininiz detayli incelemesi ve sistemin kaldiracagi overclock ayarlarini size gosterebiliyor. Bunlar benim bildigim kadari ile bilgi program hakkinda. Sitesinden de inceleyebilirsiniz. Dun kurdum da cok inceleme firsatim olmadi.
  • merhaba arkadaşlar bu anakartı aldım x4 955 işlemciyle HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU) bu ram i almak istiyorum ram konusunda sorun yaşayan varmı bu ram i bu anakartla kullanan varmı

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4488
  • yakında ben de alacağım. inşallah sorun olmaz ram için biraz beklicem orta seviye 1600mhz ramle idare edeceğim.
  • valla bende ocz reaper 2*2 1600 mhz ram var denendı test edıldı ve sonuc olarak! OLUMSUZ!! hıc bır sekılde uyum saglayamadım arkadaslar! almak ıstıyenlerın bılgısıne!
    dj gamer hocam 4 gb ram 1600mhzlık orta sevıyemı gozunu seveyım :D
  • deneme bir-2 yorum gözükmüyor ama e mail geldi.

myhos yorumun gözükmüyor ama e mail geldi.

1600mhz cl9 1.8volt 2*1gb kingston ram orta seviye bana kalırsa.

alacağım ram 1600mhz 7-7-6-18 2*2gb 1.9volt olabilir. ama team ram çalıştıran var.http://www.exa.com.tr/team/bellekler/team_xtreem-326-9247.html çalışıyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 7 Kasım 2009; 16:40:54 >
  • dj su an bende ram arayıs ıcersındeyım ocz 1333 mhzlik arıyorum 4 gb lık.... 1600 mhzlik calısmıyor!
    senın baktıgın ramde uygun ama kıtapcıgında varmı bılmıyorum ona bakmak gerekıyor!!! gercı ben ramı 2. el alıcam fıyatlrdn dolayı!
  • ASUS M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938p
    AMD ATHLON II X4 620 (2.6GHz) 2MB (AM3 938Pin)
    4 GB DDR3 1600 MHz KIT(2X2GB) HI-LEVEL

bu kombinasyonda sorunsuz kullanıyorum. tavsiye ederim.
  • Arkadaslar sizin RAM'ler hangi slotlara takili ?
    -
     ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

Yukaridaki ekilde de goreceginiz uzere islemcinin uzaginda kalan 2 mavi slot A1 ve B1 ram slotlari olarak adlandirilmis. Ram'leri bu slotlara takinca CPU-Z , everest ve AMD OverDrive programlari RAM'leri Slot2 ve Slot3'te takili diyor ! Bu nasil istir anlamadim. Sizde durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 8 Kasım 2009; 21:05:33 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.