Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu anakartda bir tuhaflıkda bende 2 tane writer var format için dvd'yi sata'ya taktım ama görmüyor ide gözüküyor biosda dediğin gibi her iki writerda gözüküyor ancak boot menüde sadece biri gözüküyor ordan ayar yapıyorsun ben genelde satayı kullandığım için onu ayarladım sende aynı şekilde boot menüden writerını seç sorun hallolacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.sun13

arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım fakat işletim sistemini kurmak için pc yi açtığımda dvd rom çalışmıyor.kasanın power tuşuna ilk bastığımda açılıyor ama sonra çalışmıyor.bu arada tüm parçalar yeni fakat dvd romu eski kasadan söktüm(ide bağlantılı)ayrıca biosta dvdrom görünüyor ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum

ilk açılırken loading asus express gate diye bir yazı sonra asus logosu çıkıyor.burada press del ve tab seçenekleri var.hiç birseye basmayınca siyah bir ekran ve sol küşesinde yanıp sönen ufak beyaz bir çizgi çıkıyor ve hiçbir şey olmuyor.boot menüden dvd yi first device yaptım fakat ilk açılışta çalışıp sonra açılmıyor(tablası dışarı çıkmıyor) biosa girip baktığımda görünüyor.acaba sata dvd rw alsam sorun çözülür mü yada biri bana windowsu nasıl kurduğunu anlatsın atladığım bişeyler olabilir belki

• quote:

quote:

arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım fakat işletim sistemini kurmak için pc yi açtığımda dvd rom çalışmıyor.kasanın power tuşuna ilk bastığımda açılıyor ama sonra çalışmıyor.bu arada tüm parçalar yeni fakat dvd romu eski kasadan söktüm(ide bağlantılı)ayrıca biosta dvdrom görünüyor ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum

ilk açılırken loading asus express gate diye bir yazı sonra asus logosu çıkıyor.burada press del ve tab seçenekleri var.hiç birseye basmayınca siyah bir ekran ve sol küşesinde yanıp sönen ufak beyaz bir çizgi çıkıyor ve hiçbir şey olmuyor.boot menüden dvd yi first device yaptım fakat ilk açılışta çalışıp sonra açılmıyor(tablası dışarı çıkmıyor) biosa girip baktığımda görünüyor.acaba sata dvd rw alsam sorun çözülür mü yada biri bana windowsu nasıl kurduğunu anlatsın atladığım bişeyler olabilir belki

asus express, işletim sistemi açılmasını beklemek istemeyenler için internete ve skype ye ulaşılmasını sağlayan bir araç istersen biostan iptal edebilirsin açılışlarda çalışmaz."sol küşesinde yanıp sönen ufak beyaz bir çizgi çıkıyor" demişsin cd den önyükleme için bir tuşa basın ibaresi çıkmıyormu?bende IDE dvd rw kullanıorum hiç bir problem yaşamadım,

• quote:

Orijinalden alıntı: say me

quote:

quote:

asus express, işletim sistemi açılmasını beklemek istemeyenler için internete ve skype ye ulaşılmasını sağlayan bir araç istersen biostan iptal edebilirsin açılışlarda çalışmaz."sol küşesinde yanıp sönen ufak beyaz bir çizgi çıkıyor" demişsin cd den önyükleme için bir tuşa basın ibaresi çıkmıyormu?bende IDE dvd rw kullanıorum hiç bir problem yaşamadım,

hayır cd yükleme yazısı çıkmıyordu taki eski ide hdd yi de takana kadar.şu anda 1 sata hdd ile 1ide hdd ve 1 ide dvd-rw takılı.dvd rw şu anda çalışıyor ve win7 kuruyorum inşallah problem çıkmaz.

• bu arada sistemimde bu

ASUS M4A785TD-V EVO AMD 785G 5200 HT 4xDDR3 1800(OC) SOKET AM3 ANAKART
    AMD PHENOM II X4 955 3.2GHz (SOKET 938) AM3 BLACK EDITION KUTULU İŞLEMCİ HDZ955FBGIBOX
    POWERCOLOR ATI RADEON HD5850 1GB 256BIT GDDR5 (DirectX 11) DVI-HDMI PCI-E 2.1 x16 EKRAN KARTI
    OCZ REAPER HPC 1600MHz 4GB DDR3 DUAL KİT (2x2GB) – OCZ3RPR16004GK
    SEAGATE 1 TB 7200RPM 32MB NCQ SATA2 SABİT DİSK (ST31000528AS)
    LIAN LI PC-K60 LANCOOL ADVANCE MİDİ TOWER KASA PSU'SUZ
    OCZ MODSTREAM PRO 700W MODÜLER POWERSUPPLY – OCZ700MXSP-EU
    MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM TR DVD GFC-00222
  • quote:

bu arada sistemimde bu

AMD PHENOM II X4 955 3.2GHz (SOKET 938) AM3 BLACK EDITION KUTULU İŞLEMCİ HDZ955FBGIBOX
    POWERCOLOR ATI RADEON HD5850 1GB 256BIT GDDR5 (DirectX 11) DVI-HDMI PCI-E 2.1 x16 EKRAN KARTI
    OCZ REAPER HPC 1600MHz 4GB DDR3 DUAL KİT (2x2GB) � OCZ3RPR16004GK
    OCZ MODSTREAM PRO 700W MODÜLER POWERSUPPLY � OCZ700MXSP-EU

Hayırlı olsun güzel sistem

• quote:

bu arada sistemimde bu

OCZ REAPER HPC 1600MHz 4GB DDR3 DUAL KİT (2x2GB) � OCZ3RPR16004GK
    OCZ MODSTREAM PRO 700W MODÜLER POWERSUPPLY � OCZ700MXSP-EU

ocz ramlerle sorun yaşamayacağına eminim.patriot ve diğer markalarda mavi ekranla karşılaşan arkadaşlar vardı, önceki mesajlara göz gezdirirsen.o/c yapmayı düşünüyorsan(ki BE işlemci ve yüksek PSU toplamışsın) anakartın en son 1800mhz(o/c) desteklediğini belirteyim.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say me -- 5 Aralık 2009; 12:41:17 >

• Bu anakartı bende aldım. X4 620 işlemci ve Corsair 1600 mhz ram ile kullanıyorum. HD4200 onboard ekranı biosta Uma + Sideport var oradan normal şekilde 1333 Mhz ayarlı, ben 1600 Mhz yaparsam çalışır mı acaba?

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

Kolay gelsin herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 13:23:39 >
  • anakart oc ile 1800mhz ram destekli ancak daha yukarılarada çıkabilir elindeki ramler iyi overclock olduktan sonra mesele olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

anakart oc ile 1800mhz ram destekli ancak daha yukarılarada çıkabilir elindeki ramler iyi overclock olduktan sonra mesele olacağını sanmıyorum

En iyisi deneyelim. Sonuçları buraya yazarım...
  • win7 yi ide hdd 40gb takılı iken sata2 harddiskime kurdum ama ide yi çıkarınca yine siyah bir ekran ve sol üst köşede yanıp sönen ufak çizgi çıkıyor ve öylece devam ediyor.acaba sata2 hdd mi sorun var.ikisi birden takılıyken hemen windows açılıyo ve normal çalışıyo
  • quote:

win7 yi ide hdd 40gb takılı iken sata2 harddiskime kurdum ama ide yi çıkarınca yine siyah bir ekran ve sol üst köşede yanıp sönen ufak çizgi çıkıyor ve öylece devam ediyor.acaba sata2 hdd mi sorun var.ikisi birden takılıyken hemen windows açılıyo ve normal çalışıyo

ayrıca sata hdd takılıyken anakart logosu ekrana gelinse 1dk kadar bekliyo ve dvd sürücü çalşmıyo.eski hddyi takınca hem sürücü çalışıyo hemde sata hdd çalışıyo
  • eski hdd yi formatladım şimdi bide BOOTMGR eksik diyo öylece kalakaldım
  • Arkadaşlar ses girişlerini ayarladığımız bi programı yok mu bu kartın? Gigabyte'da realdtek hd audio programı vardı. Hani girişe ne taktıysak o şekilde ayarlayabiliyoduk falan. Bundan ses bile alamadım ben daha
  • dr.sun senin işten hiçbir şey anlamadım ben vallahi yardımcı olmak isterdim ama alpaslan07 kardeşim valla bende göremedim ki zaten hdmı üzerinden sesi vewrdiğim için ekran kartından sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Arkadaşlar ses girişlerini ayarladığımız bi programı yok mu bu kartın? Gigabyte'da realdtek hd audio programı vardı. Hani girişe ne taktıysak o şekilde ayarlayabiliyoduk falan. Bundan ses bile alamadım ben daha

Anakartın kendi DVD'sinde var. VIA Audio programından yapabilisin... Ben Cretive Live 5.1 Ses kartını kullanıyorum. Anakartın onboard ses kalitesi bana çok kötü geldi aynen teneke sesi gibi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 16:12:38 >
  • vin7 yi eski hdd ye kurdum sonra yenisini de bağladım masaüstü açıldı şu anda ikisindede vin7 yüklü fakat sata2 seagate tek başına açılmıyo bootmgr eksik ve reboot and select proper boot device or insert boot media in select boot device and press a key hataları veriyo.zaten bu seagatelerin problemli olduğu söyleniyo ya depolama amaçlı kullanıcam ya da iade edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.sun13 -- 5 Aralık 2009; 15:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talıman

quote:

anakart oc ile 1800mhz ram destekli ancak daha yukarılarada çıkabilir elindeki ramler iyi overclock olduktan sonra mesele olacağını sanmıyorum

En iyisi deneyelim. Sonuçları buraya yazarım...

Onboard ekran kartın ayarlarını biosta UMA + Sideport kısmından 1333 mhz yerine 1400 yaptım kocaman piksel piksel oldu. 1333 mhz den yukarı çıkmıyor...
  • quote:

dr.sun senin işten hiçbir şey anlamadım ben vallahi yardımcı olmak isterdim ama alpaslan07 kardeşim valla bende göremedim ki zaten hdmı üzerinden sesi vewrdiğim için ekran kartından sorun olmuyor

ilgin için sağol sorun harddiskte herhalde iade edicem
  • arkadaşlar anakart 1333 olan rame 1066 diyo
    biosu update yaptım belki tanımadı dedim
    ramın üzerindeki koda baktım asusun bu anakart için tavsiye ettiği
    1333 olan koduyla aynı
    yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.