Bildirim
ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Patriot Viper 2*2gb 1600 mhz CL7 ram'im var.. Bir türlü dual çalıştıramadım.. Garip bi sorunla karşı karşıyayım.. 4 slota denemediğim ikili kombinasyon kalmadı. Sadece ve sadece B1+B2'de açılıyor pc. Single Chanell görüyo ayrıca.. A1+B1 ya da A2+B2 şeklinde taktığımda açılmıyor. Tek tek takıyorum ram'leri sorun yok.. Aynı ikiliye sahip @mehmetsaityilmaz arkadaşım bu ikiliyi sorunsuz kullandığını söyledi.. Var mı bi yorumu olan?? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
Patriot Viper 2*2gb 1600 mhz CL7 ram'im var.. Bir türlü dual çalıştıramadım.. Garip bi sorunla karşı karşıyayım.. 4 slota denemediğim ikili kombinasyon kalmadı. Sadece ve sadece B1+B2'de açılıyor pc. Single Chanell görüyo ayrıca.. A1+B1 ya da A2+B2 şeklinde taktığımda açılmıyor. Tek tek takıyorum ram'leri sorun yok.. Aynı ikiliye sahip @mehmetsaityilmaz arkadaşım bu ikiliyi sorunsuz kullandığını söyledi.. Var mı bi yorumu olan??
2 adet Patriot belleği 2x2 GB siyah slotlara tak. Bios'tan Etiketinde yazan değerleri voltajı ver. Bios'ta jumperfree ekranında ram ayarını manuel e alıp 800mhz ye ayarl.
Bende ki ayarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 17:32:38 >
-
Bende ram alacağım tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 1881-193∞
Bende ram alacağım tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
CORSAIR TR3X6G1600C8 2x2 GB 1600MHZ C8 bu ramları kullanıyorum sorunsuz tavsiye ederim.
http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=39&products_id=1437
Forumdan 2 el aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 17:36:22 > -
arkadaşlar bu anakartta bir tane ide bağlantısı var.hem dvd-rom hemde harddiski bağlamak istiyorum ama kasanın yapısı buna izin vermiyor.acaba ide kablosuna bir aparatla ek yapılabiliyomu yada başka ne yapabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Talıman
quote:
Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
Patriot Viper 2*2gb 1600 mhz CL7 ram'im var.. Bir türlü dual çalıştıramadım.. Garip bi sorunla karşı karşıyayım.. 4 slota denemediğim ikili kombinasyon kalmadı. Sadece ve sadece B1+B2'de açılıyor pc. Single Chanell görüyo ayrıca.. A1+B1 ya da A2+B2 şeklinde taktığımda açılmıyor. Tek tek takıyorum ram'leri sorun yok.. Aynı ikiliye sahip @mehmetsaityilmaz arkadaşım bu ikiliyi sorunsuz kullandığını söyledi.. Var mı bi yorumu olan??
2 adet Patriot belleği 2x2 GB siyah slotlara tak. Bios'tan Etiketinde yazan değerleri voltajı ver. Bios'ta jumperfree ekranında ram ayarını manuel e alıp 800mhz ye ayarl.
Bende ki ayarlar
Siyah slotlara taktığımda pc açılsa yapıcam o dediklerini de , pc açılmıyor.. Fanlar dönmeye flan başlıyor fakat görüntü gelmiyor..
-
Belki senin belleklerde sorun vardır bilemem... -
X4 620 İşlemcinin L3 ön belleğini açıldı. AMD Athlon X4 620 alacaklara duyurulur.
CPU-Z:
Everest:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 18:27:52 >
-
alıntımı, sen mi başardın? -
quote:
Orijinalden alıntı: say me
alıntımı, sen mi başardın?
Kendi kullandığım X4 620 işlemciyi biostan ACC yaptım.
CPU-Z Validation Link: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=866451
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 23:15:53 > -
Sonunda asustan adam akıllı bir anakart geldi şimdiye kadar kullandığım asus anakartlar bana çok sorun yaşattı.Yeni asuslarda AMD ye göre olan anakartlarda bir tuhaflık var athlon II x2 240 ı bile boştayken 40 derecelerde geziyor yükte 55-58 derecelerde geziyor en son biosu yüklediğim halde asus M3A78-VM ve M4A78-AM de sonuç değişmedi birde nvidia chipsetli anakart deniyim dedim oda farklı sonuç vermedi birde gigabyte ile denedim aynı işlemciyi M61PME-S2P boştayken 20 derece tam yükte 37 derece MA770-UD3 boşta 23 yükte 40 derece MA78GM-UD2H boşta 25 yükte 44 dereceyi geçmedi bu nasıl iştir anlamadım sensör yanlış okuyordur diye düşündüm heatsinke dokunuyorum harbiden sıcak asuslarda psu dandik olsa hadi neyse aopen H600 ün psu su ile test ettim ilginç -
quote:
quote:
acc function sadece 4cü çekirdeği açmaya yarıyor diye biliyorum.eğer aynı şeyden bahsediosak.acc function a girmeye çalıştığımda sistem boot ta takılı kalıyor bende.
-
quote:
quote:
quote:
acc function sadece 4cü çekirdeği açmaya yarıyor diye biliyorum.eğer aynı şeyden bahsediosak.acc function a girmeye çalıştığımda sistem boot ta takılı kalıyor bende.
ACC Function hem 3-4 çekirdek ve L3 ön belleği açıyor. Bir tek ayar ACC function değil. diğer ayarlarda var.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ACC Function hem 3-4 çekirdek ve L3 ön belleği açıyor. Bir tek ayar ACC function değil. diğer ayarlarda var.
çok karışık değilse biraz bilgi verirmisin:)bende x4 620 kullanıcısıyım
-
quote:
Advanced > CPU configuration
Gart Error Reports [Disabled]
Microcode Updation [Enable]
Secure Virtual Machine Mode [Enable]
Cool 'n' Quiet [Disable]
C1E Configuration [Disable]
Advanced Clock Calibration [Auto]
Unleashing Mode [Enable]
Active Cores [4 Core Operation]
Ayarlar bu şekildedir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2009; 23:58:45 > -
quote:
quote:
Cool 'n' Quiet [Disable]
Unleashing Mode [Enable]
Ayarlar bu şekildedir...
teşekkürler hemen deniyorum:) -
Cool quiet aktif olması lazım normal kullanımda diye biliyorum. Anakart sürücü cd'sinden gerekli programı yüklemek yeterli olur. -
quote:
quote:
Cool 'n' Quiet [Disable]
Unleashing Mode [Enable]
Ayarlar bu şekildedir...
ayarları aynen uyguladım.
4 cores are activeted! yazıyor.sağ alt köşede 4 logosu çıkıyor.yeniden başlıyor gene 4 cores are activeted! yazıyor gene yeniden başlıyor 5 kez aynı şey oldu.sistem birtürlü açılmadı biosu sıfırlamak zorunda kaldım.win7 loader ın etkisi olabilirmi?sistem çift bios çalışır falan diye duymuştum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X