Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: splitz

işlemci voltajını nereden veriyoruz ? 3.0'da bile çalışıramadım x4 925 imi. voltaj luanda cpu-z de 1.264 olarak gözüküyor. bi el atın şu işe.

x4 925
    asus evo
    2*2 1600 patriot
    hd 4770
    high power 400 watt

sistem bileşenleri bu.

JumperFree bölümünde CPU voltaj olması lazım. Auto olarak gelir ilk başta, siz o seçeneğin üstüne geldiğinizde klavyedeki "+" ve "-" tuşları ile voltajı ayarlayabilirsiniz. Benim işlemcim 550BE 1.42 voltaj ile şuan 4 çekirdek 3600mhz'de çalışıyor.
  • kullanan arkadaşlar bu anakartın Post ekranında bekleme ve Boot hızı , nasıl?
  • dostum işlemci masaüstünde 800mhz'e düşüyor ve voltajda 1.01v'a kadar düşüyor en iyi yanıda overclock yapsan dahi bu şekilde sorunsuz çalışıyor gigabyte kullandım 790x-ud4 overclock yaptığında işlemci hızı ve voltajı masaüstünde düşmüyordu
  • Merhaba,OC dışında bir sorum olacak.
    USB hızı 30-32 mb/s lere ulaşması gerekirken 20-25 seviyelerini geçmiyor.Aynı cihazlar notebook'da bile daha hızlı çalışıyor.
    Benzeri deneyimi olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magomez

quote:

işlemci voltajını nereden veriyoruz ? 3.0'da bile çalışıramadım x4 925 imi. voltaj luanda cpu-z de 1.264 olarak gözüküyor. bi el atın şu işe.

x4 925
    asus evo
    2*2 1600 patriot
    hd 4770
    high power 400 watt

sistem bileşenleri bu.

JumperFree bölümünde CPU voltaj olması lazım. Auto olarak gelir ilk başta, siz o seçeneğin üstüne geldiğinizde klavyedeki "+" ve "-" tuşları ile voltajı ayarlayabilirsiniz. Benim işlemcim 550BE 1.42 voltaj ile şuan 4 çekirdek 3600mhz'de çalışıyor.

cpu over voltageyi arttırdığımda bilgisayar açılmıyor. win7 giriş ekranına gelmeden ekranı kapatıp başa dönüyor. hangisini arttırıcam. bir şey söylerseniz bende yapayım şu o.c yi. sırf hız aşırtma için anakart ram aldım

• quote:

quote:

quote:

x4 925
    asus evo
    2*2 1600 patriot
    hd 4770
    high power 400 watt

sistem bileşenleri bu.

cpu over voltageyi arttırdığımda bilgisayar açılmıyor. win7 giriş ekranına gelmeden ekranı kapatıp başa dönüyor. hangisini arttırıcam. bir şey söylerseniz bende yapayım şu o.c yi. sırf hız aşırtma için anakart ram aldım

CPU over voltaj bende 1.42 ancak sizin işlemciniz hakkında bir fikrim yok eğer sizin de overclock hakkında bilginiz yoksa önce kapsamlı bir şekilde araştırmanızı öneririm yoksa donanımınıza kalıcı hasar verebilirsiniz dikkat edin.

Ayrıca x4 925 gördüğüm kadarıyla zaten iyi bir işlemci 2800mhz'de çalışıyor, eğer işlemci yönünden bir sıkıntınız yoksa overclock yapmanıza gerek yok oyunlarda pek bir farkı olmaz 3000mhz yapmanızın.

•  ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

çok çok süper değerler. asusu takdir ediyorum.

normalde 4.43 yazan yer 10-11watt oluyor en düşük. bir de işlemcinin 4.çekirdeği açık yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Talıman

HD4200 onboard ekranı biosta Uma + Sideport var oradan normal şekilde 1333 Mhz ayarlı, 1600 mhz - 1800 mhz yapan var mı arkadaşlar?

Denedim ama açılmadı, oradaki hızı ellememek gerekiyor sanırım ya da bilmediğim bir ayar da olabilir tabi

Uma + Sideport ayarlı halde 2x2 Ram'leri siyah ve mavi slotlara takarsan açılıyor ama dual çalışmıyor ram'ler... Bende 2x2 siyah slotlara takılı aynı şekilde Uma + Sideport 1333 mhz de çalışıyor. Acaba sizde böyle denediniz mi?
  • quote:

quote:

quote:

HD4200 onboard ekranı biosta Uma + Sideport var oradan normal şekilde 1333 Mhz ayarlı, 1600 mhz - 1800 mhz yapan var mı arkadaşlar?

Denedim ama açılmadı, oradaki hızı ellememek gerekiyor sanırım ya da bilmediğim bir ayar da olabilir tabi

Uma + Sideport ayarlı halde 2x2 Ram'leri siyah ve mavi slotlara takarsan açılıyor ama dual çalışmıyor ram'ler... Bende 2x2 siyah slotlara takılı aynı şekilde Uma + Sideport 1333 mhz de çalışıyor. Acaba sizde böyle denediniz mi?

Sanırım yanlış anlaşılmış yazdıklarım. ben sideport'un frekans hızını aşırtmadan bahsetmiştim. Normalde zaten 1333mhz'de çalışıyor sideport. Ayrıca benim tek ram'im var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım yanlış anlaşılmış yazdıklarım. ben sideport'un frekans hızını aşırtmadan bahsetmiştim. Normalde zaten 1333mhz'de çalışıyor sideport. Ayrıca benim tek ram'im var

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

anakart oc ile 1800mhz ram destekli ancak daha yukarılarada çıkabilir elindeki ramler iyi overclock olduktan sonra mesele olacağını sanmıyorum

arkadaşım ramlarin olan patroitleri o sistemde tam olarak kullanabiliyomusun.. asus un ram destek listesinde yoktu.. senin kullanıcı yorumunu almak istedim..
  • Bende Patriot 2x1 gb LLC 1600 mhz var sorunsuz kullaniyorum bu RAM'leri.
  • QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz ile bu anakartı kullanan ve stock fanla voltaj veren ya da voltajsız çarpan sayısı artıranlar ;
    neler elde ettiniz yazarsanız iyi olur.
  • 3200mhz'de voltaj vermeye grek kalmaz 3400mhz ve üstünde isteyecektir bu durumdada syok fanla iş yapmak aptallık olur x3 720be ile yapmıştım yazın 1.55v 3.6ghz 70 dreceyi 3-5dk içinde gördü bende aerocool dcc c1200 almıştım şimdi xigmatek apache var aerocool'la kıyaslanamaz ama fena değil kısacası voltaj verip stok fan kullanan yoktur
  • quote:

3200mhz'de voltaj vermeye grek kalmaz 3400mhz ve üstünde isteyecektir bu durumdada syok fanla iş yapmak aptallık olur x3 720be ile yapmıştım yazın 1.55v 3.6ghz 70 dreceyi 3-5dk içinde gördü bende aerocool dcc c1200 almıştım şimdi xigmatek apache var aerocool'la kıyaslanamaz ama fena değil kısacası voltaj verip stok fan kullanan yoktur

yalnız 955be deki stokla 720be deki aynı değil. ısı borulu 955be ama o.c. olmaz.
  • ısı borulu ama heatsink kalas gibi aliminyum yada bakır yaprak olması olayı çok değiştiriyor birde ısı borusu temas ettiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Bende Patriot 2x1 gb LLC 1600 mhz var sorunsuz kullaniyorum bu RAM'leri.

valla bak sende sorun çıkarmamış ama arkadaş 1333 dışında hiç kullanamamış.. bende çekendim şimdi..
    http://forum.donanimhaber.com/m_35502727/mpage_2/fromTicket_/key_//tm.htm#36358035

aslında fiyat hakikatten cok güsel ama.. kararsız kaldım şimdi..
    http://www.vatanbilgisayar.com/patriot-psd32g16002h-2gb-signature-line-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productDetails.aspx?I_ID=40669

arkadaşlar bu rami başka sorunsuz olarak 1600 de kullanan varmı.. sizin kullandığınız anakartın matx ini kullanmaktayım.. imzamda sistem mevcut.. bilgisi olan kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. gerçi ram destek listesinde de seri numarası yok onun için çekiniyorum yaa.. Asus iyi marka ama ram seçmesi yözünden gıcıkkk ediyo beniii..

• dostum aynı rami kullanıyorum taktım direkt 1600mhz gördü sorunsuz çalışıyor performansıda gayet güzel hele fiyatı 10 numara
  • quote:

dostum aynı rami kullanıyorum taktım direkt 1600mhz gördü sorunsuz çalışıyor performansıda gayet güzel hele fiyatı 10 numara

arkadaşım seninki 2x1 benim alacağım 2Gb tek Modül fark etmes dimi.. Birde benim anakart (M Evo) (V Evo) deil amaKusura bakmayın sizide rahat etmiş oldum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukumdar22 -- 12 Aralık 2009; 11:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukumdar22

quote:

dostum aynı rami kullanıyorum taktım direkt 1600mhz gördü sorunsuz çalışıyor performansıda gayet güzel hele fiyatı 10 numara

arkadaşım seninki 2x1 benim alacağım 2Gb tek Modül fark etmes dimi.. Birde benim anakart (M Evo) (V Evo) deil amaKusura bakmayın sizide rahat etmiş oldum ama..

sevgili dostum
    ben olsam 2x1 alacagıma 2 gb tek modul alırım, ileride bir tane daha alırsın win7 icin falan alt yapın hazır olur.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.