Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m evo ile v evo arasında değişen birşey olacağını zannetmiyorum bu benim fikrim ama ram destek listesine bak 1333mhz ram desteğinde patriotun aynı ramleri varsa 1600 yerine 1333 olanı büyük istimal sorun çıkmaz ben öyle yaptım çünkü baktım listede 1333 destekli olanı var ben 1600 olanını aldım sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

m evo ile v evo arasında değişen birşey olacağını zannetmiyorum bu benim fikrim ama ram destek listesine bak 1333mhz ram desteğinde patriotun aynı ramleri varsa 1600 yerine 1333 olanı büyük istimal sorun çıkmaz ben öyle yaptım çünkü baktım listede 1333 destekli olanı var ben 1600 olanını aldım sorun yok

ozaman bende bu rami alayım.. patroit iyi marka aynı zamanda fiyatı en uygun olan tek modül 1600MHz lik ddr3 ram.. madem kullanıcı arkadaşlarda sorun cıkmamış ve gerçek değerlerinde kullanabiliyo.. bende bu ramin siparişini hemen geçiyorum.. yardımı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. Saygılar..
  • Bende patriot viper2 CL7 1600Mhz ram almayı düşünüyordum.Fakat bu forumda bir arkadaş ramlerin gerçek değerde çalıştıklarını fakat işlemciye oc yaparken engel olduğunu söyledi ? Bu patriot ramlerden kaynaklanan bir durum mudur ? Bunun yerine TEAM Xtreem LV 4GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual CL7 tavsiye eder misiniz ? Hem satmak istediğimizde intel kullanıcıları da alabilir .
  • quote:

dostum işlemci masaüstünde 800mhz'e düşüyor ve voltajda 1.01v'a kadar düşüyor en iyi yanıda overclock yapsan dahi bu şekilde sorunsuz çalışıyor gigabyte kullandım 790x-ud4 overclock yaptığında işlemci hızı ve voltajı masaüstünde düşmüyordu

Bu arkadaşın sorusunun cevabını da merak ettim Bu olayın bir zararı var mıdır ?
  • güç tasarrufu iyidir elektrik faturası açısından :)
  • neyi alırsan al engel olacaktır overclockda fsb:dram oranı vardır bende şu anda 1:4 şeklinde sen düşün şimdi işlemciyi 10mhz artırdığımda ramler 40mhz artıyor ne oluyor bu durumda ramler bir yerde takılıyor takılıncada işlemci daha fazla overclock olmuyor bu oranı ayarlamak lazım önce
  • http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=880362 ben bu şekl,de kullanıyorum direkt 1600 de çalışmıyor cunku ramler
  • Haydi guncellemeye !!! Valla bu Asus bu anakart uzerinde baya yogun calisiyor galiba. Epey kise surecte yeni bious cikardi kart ciktigindan beri. Bu anakart iyi satis yapacak kanimca. Gittikce daha da stabil oluyor hem.
    -

Version 0506 2009/12/09 update
    OS All OS
    Description M4A785TD-V EVO BIOS 0506
    Improve ACC unleashing mode function.
    File Size 753.15 (KBytes)
    Download from Global China

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 13 Aralık 2009; 16:26:40 >
  • şu anda 0505 sürümü yüklü gayetde stabil ama birşey dürtüklüyor ha birebu bios sürümünün farkı ne yazarmısın
  • quote:

şu anda 0505 sürümü yüklü gayetde stabil ama birşey dürtüklüyor ha birebu bios sürümünün farkı ne yazarmısın

Bilgisayar açılışında Bios ayarlarına girmeden, 4 tuşuna basınca direk 4 çekirdek ve L3 önbellek açılıyor.
  • Improve ACC unleashing mode function.
    Yani ACC fonksiyonunda iyilestirme yapilmis.
  • talıman o özellik zaten 0505 sürümünde var neyse yükleyelim balaık ne olacak 4.çekirdek stabilitesi yok olacağınıda zannetmiyorum
  • merhaba konunuzu okudum ve almak istediğim bir anakartında küçük matx versiyonu olduğu için birde buraya sorayım dedim.lcd tv'ye bağlayıp oyun ve film izlemek için kasa toplayacağım fakat bu iki anakarttan arasında kaldım özelliklerine bakınca aynılar.
    kasa olarakta aerecol 400watlık küp kasa alıcağım.

GIGABYTE MA785GMT-UD2H , AMD 785G, DDR3, PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200- 103 $+kdv
    ASUS M4A785TD-M EVO, AMD 785G, DDR3, PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200 - 109 $ +kdv
  • arkadaşlar bende

asus 785v evo anakart
    1tb wd c.balck hdd
    2gb ddr3 1600mhz hi lewel
    460w hi power
    amd x4 620 aldım toplam 738tl 6 taksit

şimdi o/c nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı oluranız çok memnun olurum

ekran kartı 4200 olduğundan(700mb görüyor) ramim 1.7gb gösteriyor xp
    buna 2 gb daha 1600mhz hi level takmam o/c için yardımcı olur mu ve rami 1800mhz çıkartmam mümkün mü?
  • M4A785TD-V EVO Anakartını Performans ve Overclock Kralı M4A79T DELUXE'a yükseltmek isteyenler için süper bir fırsat
    http://forum.donanimhaber.com/m_36402232/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 14 Aralık 2009; 10:34:09 >
  • @darkcald
    harici ekran kartı kullanmayı düşünüyormusun?
    genelde ram yükseltmen OC için yardımcı olmaz fakat sistemin performansı biraz yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Aralık 2009; 13:29:44 >
  • Bu board'u Windows 7 x64 ile birlikte kullanıyorum ve USB transfer hızı normalden düşük çıkıyor.
    aynı sorunu yaşayan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@darkcald
    harici ekran kartı kullanmayı düşünüyormusun?
    genelde ram yükseltmen OC için yardımcı olmaz fakat sistemin performansı biraz yükselir.

şimdilik düşünmüyorum ilerde alacam.oc için ekran kartı olması daha mı iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madator

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=880362 ben bu şekl,de kullanıyorum direkt 1600 de çalışmıyor cunku ramler

Hocam sen nasıl cl 7 yaptın ramleri. Bende aynı ramlerden var. Yapamadım.
    cr 2t olması gerekirken 1t.
    Ayrıca cr yi biosadan değiştiremiyorum.

• v evo ile x4 620 işlemciyi oc eden varsa nasıl yapıldıgını kısaca yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.