Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gun bende aldım bu kartı, x4 620 işlemci ile guzel calıstı fakat ayarlara bakamadım daha
    2 tane 500 gb seagate diski raid 0 yapmaya ugrasıyorum :)
  • Gigabyte'ın biosunu anlamak daha kolay geliyor, Asusta herşey üstüste binmiş Raid çipini aktive etmen gerekebilir, bir bilen anlatsın
  • 2 gündür raidle ugrasıyorum, sanırım usb floopy olmadan olmayacak.
    2 tane 500 luk seagate i baglamama yardımcı olabilecek varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasmalco -- 18 Ekim 2009; 15:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasmalco

2 gündür raidle ugrasıyorum, sanırım usb floopy olmadan olmayacak.
    2 tane 500 luk seagate i baglamama yardımcı olabilecek varmı acaba.

1- hdd lerine sata 1 ve sata 2 ye bağla

2- Eğer bir sata dvd yazıcı falan bağladıysan bunu sata 5 yada sata 6 ya bağla.

3- pc yi başlat ve delete e basarak biosa gir.

4- ilk menüde sata configuration a gir.

5- onchip sata type girerek raid i seç.
    Bunu seçince altda sata 1-4 ve sata5-6 raid olacak.
    Ama sen sata 5-6 yı değişirerek ide yap. sata 1-4 raid olacak.

5.Kaydederek çık ve pc başlarken uyarı çıkacak zaten. galiba ctrl f2 idi.Buna basarak raid menüsüne gir.

6-raid menüsünde hdd lerini göreceksin. 3. seçenek olan definite raide girerek raid 0 ı kur.Talimatlara uyarsan çok kolay.

7- pc yi yeniden başlat.

8 xp kuruyorsan flopy gereki vista ve w7 de ise anakart cd sinden yada flash dan raid sürücünü yükleyebilirsin.

9- daha sonra da windows u kuruyorsun

Soruların olursa yine cevaplarım.

• saolasın dostum
    dediklerini yaptım
    ancak xp kurdugumdan dolayı olmuyormus demekki.
    flopy baglayacak yer yok, usb flopy almayada degmez.
    artık win 7 ye gecersem denerim.
  • quote:

saolasın dostum
    dediklerini yaptım
    ancak xp kurdugumdan dolayı olmuyormus demekki.
    flopy baglayacak yer yok, usb flopy almayada degmez.
    artık win 7 ye gecersem denerim.

Flopyi kasaya monte etmene gerek yokki.Dışardan bağla.İşin bittikten sonra çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 18 Ekim 2009; 22:25:05 >
  • ben satalardan baska birde ide girişi gordum
    floopy baglayacak bir giriş goremedim.
  • quote:

ben satalardan baska birde ide girişi gordum
    floopy baglayacak bir giriş goremedim.

Gerçekten flopy girişi yok.
  • nlite ile windows sp ye raid suruculerini gomebiliyormusuz.
    bilgi açısından soruyorum, bu surucu hangisi acaba?
  • quote:

nlite ile windows sp ye raid suruculerini gomebiliyormusuz.
    bilgi açısından soruyorum, bu surucu hangisi acaba?

Anakart cd sinde drivers başlığı altında raid sürücüleri var.
    İşletim sistemine göre oradadan seçim yapılıyor.
    Ama nlite ile işletim sistemine entegre etme konusunda pek bilgim yok.
  • Zayif cekirdegi kapatin sistem stabilitesini artirin !!! Sadece Asus'ta !!! (mi acaba) :)

http://www.donanimhaber.com/Asus_Yeni_BOS_ile_AMD_islemcilerde_gelismis_cekirdek_asirtma-16236.htm
  • Ya anlamadığım şey bu kartın üzerinde 2x pci-e slot var ama fiziksel crossfire yapmaya olanak sağlamıo sadece hd4200le hybrid cross yapılabiliniyo. niye koymuşki bu adamlar o zmn 2. slotu her kartı desteklesin diemi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinque

Ya anlamadığım şey bu kartın üzerinde 2x pci-e slot var ama fiziksel crossfire yapmaya olanak sağlamıo sadece hd4200le hybrid cross yapılabiliniyo. niye koymuşki bu adamlar o zmn 2. slotu her kartı desteklesin diemi anlamadım

crossfire yapılabiliyor.
  • Arkadaşlar bir soru da benden . Ben de aynı anakarta sahibim ve Sunbeam Core Contact ya da Titan Fenrir almayı düşünüyorum . Bu iki işlemci soğutucusundan birini kullanan var mı acaba? Sorum takıldığında fanın ne tarafa bakacağı ..

Saygılarla..
  • arkadaşlar CF falan yapmayın ikinci PCi-E 4x zaten hiçbir işe yaramaz
  • Arkadaşlar bu anakarta titan fenrir takacağım sığarmı eğer sorun yaratmazsa yarın sipariş vereceğim yardımcı olursanız sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35155136/mpage_1/key_//tm.htm#35329857 Sunbeam CoreContact sorunsuz monte ediliyormuş , titan fenriri kullanan varsa yardımcı olacaktır umarım ..
  • Fanlar illaki kasanın arkasına bakmalıdır arkadaşım, o yöne üflemelidir. Ben sessiz çalışması için soğutucuya arka tarafından takılıp havayı içinden çekme yöntemini de merak ediyorum aslında, daha sessiz olduğuna dair bulgularım var, denemeye kaldı iş.
  • Bahsettiğin şey için işlemci ile kasa fanının aynı doğrultuda olması gerekiyor . Pull&Push yöntemi diye geçmekte . Yaklalık iki haftadır araştırmam sonucu "magiK" arkadaşımız bu şekilde kullandığını söyledi . Alacak olursam birbirlerine paralel olarak monte edilecek , dolayısı ile işlemci üzerinden geçen hava maksimum olacak hem de sıcak hava anında dışarı atılacak ..

Saygılarla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deumos -- 25 Ekim 2009; 3:00:42 >
  • Deumos hocam sağol yarın sipariş veriyorum sığacak gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.