Şimdi Ara

asus m4a89gtd pro usb3 ram slot sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Size sorunlu bir anakart denk gelmiş olması, bu anakarttan satılan binlerce belkide onbinlercesinin aynı olduğu anlamına gelmiyor. Bende gayet stabil, oc ederken hiç zorlanmadan, serin serin kullanıyorum. Benim durumumda, yine satılan onbinlerce kartta hiç sorun olmadığı anlamına gelmiyor.

bu yukarıdaki cümlenin aynısını cumartesi günü bostancı vatan bilgisayar müşteri hizmetleri'nin önünde de söylesene:)
  • Tamam, sizin görüşünüze göre bu anakartların tamamı sorunlu. Bir tek bana sağlam, sorunsuzu denk gelmiş.
  • Slm arkadaslar bende reset ve mavi ekran alıyodum çizgi elektironige götürdüm bios güncelemişler suan sorunsuz kulanıyorum ama alalı sadece 2 gün oldu ilerde ne yapar bilmiyorum aldıgınız firmadan çizgiye yollamasını isteyin suan hiçbir sorun çıkmadı umarım çıkmaz saygılar
  • slm 5 gün düzgün çalıştı suan aynı sorun devam edıyor bu annakartı uretenemı dıyım ne dıyım lanet olsun
  • Bu anakartlarda kesin sıkıntı var 5 farklı ramle sorun yaşadım Çizgi elektronikte sağolsun ürün normal diyerek yardımcı olamadı 2 gün önce crosshair formula IV aldım mutluyum fakat çizgi elektroniğin bu sorunu araştırıp çözüm üretmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

Bu anakartlarda belli bir seride kesin sıkıntı var 5 farklı ramle sorun yaşadım Çizgi elektronikte sağolsun ürün normal diyerek yardımcı olamadı 2 gün önce crosshair formula IV aldım mutluyum fakat çizgi elektroniğin bu sorunu araştırıp çözüm üretmesi gerekiyor
  • bende bu karttan almayı düşünmüştüm bu yazılanlardan sonra zor artık
  • ben de bu anakarttan çok çektim iki kere yandı değişti açılmama sorunu statik elektrik sorunu psu açıp kapayınca açılmama sorunu birçok oem ramle hatta bazı kingston ramlarle de (bkz. hyperx 1600mhz) sorunu var. Stabil değil yani bazen sorunsuz çok iyi çalışıyor bazen de takılıyor, bios bile açılmıyor bazen. Hele benim gibi 7/24 tam yük çalıştırırsanız bir haftada çalışmaz hale geliyor. En azından bana denk gelen üç adedi de bu şekilde davrandı. En sonunda gigabyte ud3h aldım, hiçbir sorun kalmadı. aylardır tam yükte kullanıyorum bir kere kapanmadı. Asus çok iyi bir marka ama her markanın her ürünü aynı stabilitede olmuyor maalesef. Model de önemli. Hele de elektronik ürünlerde çok önemli.
    Özellikleri çok iyi duruyor gerçekten belki bios güncellemesiyle de sorun çözülüyordur ama uğraşmak istemiyorsanız ben tavsiye etmem pek.

• bios güncelleme de işe yaramıyor. deneyimlerime dayanarak söylüyorum.
  • slm bios tan olmuyor bence çizgiye yoladım 1703 yüklenmiş geldi 5 gün çalıstı sonra yine mavi ekran reset kitlenme sorunu verdı arkasalara katılıyorum işe yaramaz bi anakart bu asustan şaşmıyodum am gözümden düştü bu annakart yüzünden suan çizgiye yoladım yine bu 3 gitmesi inşallah haledilir ama hiç umudum yok 6 çesit 1600 lük listeden rem aldım 2x2 hata patriot rem bile aldım tavsiye üzerine yok olmuyor bakalım sonuç ne olucak artık paso olucaz sanırım çizgi elektironige en iyisi gigabayt anna kartmı almak acaba bilmiyorum ben bıktım asusun bu annkartında okadar asusu annakart kulandım arkadaslarımda kulanıyor ama bu nerdir ya 340 tl vericeksin 100 tl lik annakartan aldıgın memnuniyti alamıcaksın kac defa yolamak gerekiyo bu annakartı garentiy acaba sorun çözülmese huksal bi şekilde nereye basvurmız gerekiyor bukadar insan sorun yasıyor aylardır kimsenin sorunu çözülemiyor gördügüm kadarıyla bukadar insan madurmu kalsın okadar para verdik aylardır uraıyoruz 6 defa rem degiştirdim 2 defa vatan bilgisyara gitim 2 dega kadiköy exa bilgisayara 2 defa eksen bilgisayara bu nedir ya arkadaşlar ne yapmamız gerekiyo bu sorunu tamamen çözen arkadasımız varsa yazsın bize veya yenisini alan bi arkadasımız varsa gareti degişimi kaç sefer yolayınca yenisi geldigini yasın saygılar

• çözüm basit 339 tl'nin üzerine bir bardak su içip farklı bir anakart alacaksın.
  • bu ne sıkıntı böyle bende m4a87td usb3 kullanıyorum. Reset, mavi,siyah ekran. Donma yapmadım test kalmadı ilk fırsatta satacam yemek parasına. Rami a1 a2 takyom reset. B1 b2 ye takıym mavi. Şimdi B2 ve A2 takılı çalışıyo. Bazen siyah ekran bellek tanımlama hatası verıyor. Asus dedik aldık sitede sorunlu anakartların %80 i asus. Hele yokmu o vatan götürdüm kasayı 1hafta sonra aradılar gittim. Neymiş yazılım hatasıymıs. Pc w98 yüklemdim kaldı. Hd tune, memtest86,everest, p95,sentinel, vs yapmadım kalmadı. Netice hdd yi freedos yapıp verdiler. Ama yakında gdcem iceri girerken bağırarak grecem. Neyabu millet le alay edıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

bu ne sıkıntı böyle bende m4a87td usb3 kullanıyorum. Reset, mavi,siyah ekran. Donma yapmadım test kalmadı ilk fırsatta satacam yemek parasına. Rami a1 a2 takyom reset. B1 b2 ye takıym mavi. Şimdi B2 ve A2 takılı çalışıyo. Bazen siyah ekran bellek tanımlama hatası verıyor. Asus dedik aldık sitede sorunlu anakartların %80 i asus. Hele yokmu o vatan götürdüm kasayı 1hafta sonra aradılar gittim. Neymiş yazılım hatasıymıs. Pc w98 yüklemdim kaldı. Hd tune, memtest86,everest, p95,sentinel, vs yapmadım kalmadı. Netice hdd yi freedos yapıp verdiler. Ama yakında gdcem iceri girerken bağırarak grecem. Neyabu millet le alay edıyorlar.

merak etme ben o söylediğin şeyi yaptım pc'yi aldılar ertesi gün yaptık dediler. 3 gün sonra yine aynı sorunlarla karşılaştım. adamların teknik ekibinin tamamı intenet cafe'den yetişme. iyi counter oynarlar lafım yok ama bi halttan çaktıkları da yok!...

• aynen öyle oradaki imkan bende
    olsa neler yaparım. Bugün 2.gün hala sorun yok 2gün sonra slot dgştrecem bakalım ne olacak.
  • en sonunda bostancı vatan computer binası önünde yakacağım bu kartı ibret-i alem için.
  • dostum ramlere 1.65v yerine elle 1,6v verip deneyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

dostum ramlere 1.65v yerine elle 1,6v verip deneyebilirmisin

dostum o tür kombinasyonların tamamını 6 aydır deniyorum.
  • evet benim kartın 1.mavi ile 1.siyah slot inflak etmiş. Neyapsam kara kara düşünüyorum. Vatanla uğrasmayım 100 tl falan satıp üstünü tamamlayıp MSI 870A-G54 mü alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 5 Nisan 2011; 0:19:24 >
  • valla arkadaşlar ben 2-3 ay kafayi yedikten sonra karambole bi tutturdum ilk mesajin altına yazdığım tarihlerden bu yana bi sorunum yok denemekten vazgeçmeyin vatan'ı falanda boşverin gitsin en son yaptığım 2tye çekmek ramleri ve 1.6v sabit vermek 1600 frekans ayarladım birde
  • Ekim ayına yeni sistem topladım ve aynı anakarta sahibim.6 aydır aynı problemi bende yaşıyorum.Üstelik mavi ekran hatalarının nedeni çoğu zaman birbirinden farklı oluyor.En başta sorunun ramlerden kaynaklandığını düşündüm ve garantiye verdim fakat sorun devam etti.Ardından 2 hafta kadar önce anakartı garantiye verdim.Anakartı almaya bostancı vatana gittiğimde ürünün nasıl bir işlem gördüğüne dair bilgi alamadım.Eve gelip sistemi tekrar kurdum ve hiçbir değişiklik yok.Elbette bu modelin tüm kartları sorunludur demiyorum ama sıradışı bir durum olduğu kesin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.