Şimdi Ara

ASUS M4A89GTD PRO USB3 Sorun Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıl önce almış oldugum asus anakartımın ses jackında sorun cıkması üzerine garantiye gönderdim garantiden geldiğinde askere gideceğim zamana denk gelmişti bilgisayarı kuramamıstım geldiğimde suan actım baktım kurdum fanlar calısıyor ekran karıtnın fanı calısıyor işelmci ısınıyor işlemcinin fanı calısıyor ancak bu power switch reset switch in takılmıs oldugu yerde yanıklar mevcut ben gönderdiğimde yoktu suan bu halde geri gelmiş bende yeni fark ettim ne yaptıysam acılmadı pc

Ramleri sırayla farklı slotlarda ve baska bir pcde denedim

Bios pilini söküp elektriği kesip bekledim

Anakart üzerindeki küçük bir parca var onu söküp konumlarını değiştirerek actım

Parcaları söküp yeniden takıp toladım

Ekran kartını ve psu yu farklı bir pcde denedim çalısıyor

Kısa devre falan vardır kasada diye kasadan cıkarıp halıya kurup denediysemde olmadı

Ekranda no signal yazısı gitmiyor hiç tepki vermiyor pc anakartın resimleride aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erşan Kuneri IV -- 14 Ekim 2016; 14:31:46 >

• Arkadaşlar rica ediyorum anlayan birileri yardımcı olabilirmi ?
  • Ön paneli bağlayıp power tuşunu çalıştırabiliyorsanız pinlerde sorun olma ihtimali pek yok.
    Başka bir power supply kullanarak sistemi çalıştırmayı denediniz mi?
    Eğer power değşimi sonuç vermezse distribütör ile konuyu görüşmelisiniz. Servis kayıt bilgisi ile birlikte, burada bahsettiğiniz durumu onlara ileterek ne yapılabilir araştırın.
  • herzaman calıstırdıgım powerle calısmıyor power i baska pcde test ettim sıkıntısız calıstı birde garantisi biteli 1 sene oldu ben askerdeydim o süre boyuncada o yüzden bir çözüm sunacaklarını sanmıyorum.
  • Güncel
  • Güncel hala aynı şekilde evde yatmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.