Arkadaşlar Mavi Bilgisayarda Cuma - Cumartesi - Pazar günü M50VC'nin fiyatı 1899 TL'ye inecek. Bu aralar bu fiyatlarda bir notebook almayı düşünenler daha fazla düşünmesin bence. Şahsen ben kendime alıcam. Bu fiyata kaçırmayın derim.
Özellikleri:
İŞLEMCİ......................................Intel® Core 2 Duo P8600 2,4 GHz 1066 Mhz ® Centrino®2 Islemci RAM ...........................................3 GB DDR2 HARD DISK.................................320 Gb EKRAN KARTI .............................512 Mb NVIDIA Geforce 9300 GS EKRAN BOYUTU ..........................15.4 " GLARE EKRAN WXGA 1440*900 OPTİK SÜRÜCÜ.......................... 8x DVD±RW - SUPER MULTI Double Layer MOBİL ÖZELLİKLER ....................Ent parmak izi okuma, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İŞLETİM SİSTEMİ........................Microsoft Windows Vista Premium AĞIRLIK ....................................2.8 KG Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless (802.11a/b/g/N) Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
Diğer özellikler iyi fakat ekran kartı bu özellikteki bir makine için kötü. Bence ekran karti 9600gt olan bir model almalısın.
ekran kartı 9600gt olsaydı bu fiyata olmazdı sanırım. ama 9300gs ekran kartıyla da oyun ve grafik performansı alabilirim. yine de tavsiyen için teşekkürler
Asus N50 serisi 9650GT ekran kartı kullanıyor.araştırın fiyatları hemen hemen aynı.
29 mARTTA BU PC Yİ 1500 YTL YE ALDIM Bimeks ten kampanyadaydı..Şunu söyleyebilirimki gerçekten harika ısınma problemi nerdeyse hiç yok sessiz.. özelliklerine zaten laf söylemek imkansız.. sadece asus diye tereddüt etmiştim ama boşunaymış..kesinlikle tavsiye ederim..