Şimdi Ara

Asus M5A78L - M LX DX11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım Asus M5A78L - M LX Ben bu karta DX11 Destekli bir ekran kartı alacağım fakat nerede bu modele baksam DX10 Destekler diyor.Peki bu anakart DX11 Destekler mi?

• DX11 olayı alacağın ekran kartı ile ilgilidir. Anakartla değil.
    Ekran kartının özelliklerine bak. 11 ise al.
  • Ekran karti DX11 destekli de asil sıkıntı Anakartin ozelliklerinde DX10 destekler yazmasiydi.Yani bi sıkıntı çıkmaz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamertx

Ekran karti DX11 destekli de asil sıkıntı Anakartin ozelliklerinde DX10 destekler yazmasiydi.Yani bi sıkıntı çıkmaz değil mi?

Çıkmaz dostum. Anakartın üstündeki onboard (dahili ) ekran kartının desteklediği DX 10.

Onboard ekran kartın var,doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

quote:

Ekran karti DX11 destekli de asil sıkıntı Anakartin ozelliklerinde DX10 destekler yazmasiydi.Yani bi sıkıntı çıkmaz değil mi?

Çıkmaz dostum. Anakartın üstündeki onboard (dahili ) ekran kartının desteklediği DX 10.

nvidia 9800gt ekran kartı var pc de. Dx11 desteklemediği için doğru düzgün oyun oynayamıyorum. ayrıca yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

quote:

nvidia 9800gt ekran kartı var pc de. Dx11 desteklemediği için doğru düzgün oyun oynayamıyorum. ayrıca yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

Rica ederim

• Son bişey daha AMD Radeon HD6570 nasıl?(fiyatı düşük ve en azından o fiyata göre hakkını verebilecek bir kart arıyorum da.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Son bişey daha AMD Radeon HD6570 nasıl?(fiyatı düşük ve en azından o fiyata göre hakkını verebilecek bir kart arıyorum da.)

- HD 6670 Öneririm bende kullanıyorum yüksek modda hiçbir oyunu kasmıyor
  • 6570'i aldım da siparişini verdim daha doğrusu o nedenle sormuştum.
  • quote:

Son bişey daha AMD Radeon HD6570 nasıl?(fiyatı düşük ve en azından o fiyata göre hakkını verebilecek bir kart arıyorum da.)

Düz mantık. Bütçenin yettiği en üst AMD Radeon'u al..
  • Yani fiyatına göre iyi değil mi?
  • quote:

Yani fiyatına göre iyi değil mi?

Evet.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Güle güle kullan.
  • Son bir soru daha.

Eski ekran kartımı 2.el olarak satmak istiyorum ne kadar para edeceği önemli değil fakat satabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

Son bir soru daha.

Eski ekran kartımı 2.el olarak satmak istiyorum ne kadar para edeceği önemli değil fakat satabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Forumumuzun ikinci el bölümü var, oradan satabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_260/tt.htm

Alıcı bulamazsanız, sahibinden.com ve gittigidiyor.com da alternatifler arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.