Şimdi Ara

ASUS M5A97 EVO HAKKINDA BILGI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir anakart almak istiyorum phenom II x4 965 BE ile kullanmak icin ve bu anakarti almayi dusunuyorum. Daha once bu konu hakkinda birkac bilgilendirme yapilmis ama ben gecen sure ve biriken deneyimler isiginda tekrar yorumlarinizi gormek isterim mumkunse, artilari nedir eksileri nedir kullanilan malzeme kalitesi isi problemi ram seciciligi gibi sorunlari var midir? Bir de crosfire dusunmuyorum tek ekran kartim var asus eah 6850 direct cu ve bununla devam etmek istiyorum o yuzden gigabyte ga 990xa ud3 ile crosfire yapabilmek disindaki farklari nelerdir? Ya da onerebileceginiz maksimum 300 tl olan baska anakartlar varsa belirtirseniz sevinirim. Tesekkurler.

• Yok mu hic kullanan, bilgisi olan, uzaktan gorup taniyan, yanlislikla karsilasmis olan? Tek ben mi dikkat ettim bu karta yav?
  • kartı ilk çıktığında almıştım. daha doğrusu msı 990fx gd80 aldım ram slotu arızalı çıkınca bununla değiştim. msı da4-5 gün kullandım. asusun biosu çok iyi kullanışlı geldi bana. kartın hiçbi sorunu yok ama slı yada crsf. yapacaksan 97 çipset diilde enaz 99x serisi bak.
  • Tesekkurler bilgilendirme icin, yukarida belirttigim gibi crosfire dusunmuyorum gerekte duymuyorum atla deve degil hd film izlemek icin kuruyorum sistemi arada bir oyunda oynarim diye abarttim biraz ama almisken 3-5 sene gitsin diye derdim.
  • 3-5 sene gidecek, film ağırlıklı bir amaç için bence çok çok yeterli bir kart, fazlasına para vermene gerek yok hocam.
  • corsair XMS3 A1 serisi ramlerle sorunsuz çalışıyor.Her bakımdan fazlasıyla tatminkar bi anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 20 Ekim 2011; 19:47:49 >
  • Teşekkürler ilginiz için, siparişini verdim umarım verdiğim paraya değer :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Asus m5a97 evo
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.