Şimdi Ara

ASUS M5A97 EVO HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar,sorunum anakartla hdd arasındaki sata kablosunu takınca hdd ye güç gitmiyor.Fakat sadece powerdan gelen kabloyu taktığım zaman hdd nin motoru çalışmaya başlıyor.Sistem gayet iyi açılıyor,bios filan görüyor fakat herhangi bir hdd yi anakartla hdd yi birbirine bağlayan sata kablosunu taktığım zaman hdd ye malesef güç gitmiyor.HDD mi başka pc de denedim gayet güzel çalışıyor fakat benim anakartta güç alamıyor.Bilgisayarcı ilk başta sistemi uzay montaj olarak kurmuştu herhangi bir sorun çıkarsa hemen düzeltiyim diye bütün montajları yaptı ama hdd yi anakarta bağlayınca pc iki kere güç kesti daha sonra kesmedi fakat bu sefer de hdd ye güç veremedi.tekrar söylüyorum sadece powerdan gelen kablo ile güç alıyor.anakarta bağlayınca almıyor.Neyseki anakartı 5 gün önce almıştım ancak hemen değişim talebi yapmadı vatan bilgisayar,bir hafta bekleyin biz test edeceğiz dedi.Böyle bir sorun neden çıkmış olabilir?

NOT:3 Farklı sata kablosu,farklı güç kaynağı denedik.

• anakartın sata portunda sorun var muhtemelen. yakında değişim yaparlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

anakartın sata portunda sorun var muhtemelen. yakında değişim yaparlar zaten.

Bi yamuk yapmazlar değil mi? hani siz yanlış montaj yapmışsınız filan.Oysaki anakartın sadece içinden çıkan parçaları kullandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil23

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

anakartın sata portunda sorun var muhtemelen. yakında değişim yaparlar zaten.

Bi yamuk yapmazlar değil mi? hani siz yanlış montaj yapmışsınız filan.Oysaki anakartın sadece içinden çıkan parçaları kullandık

zannetmem.
  • bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar?
  • ilginç bir sorun. başka sata kablosu ile denedinizmi?
  • sonuç alınca yazar mısın?
  • Yanlız aynı sorun bende de var Asus M5A97 anakart aldım SSD var çalışıyor, 2 adet hard disk var ancak bir tanesi çalışmıyor. Başka bilgisayarda denemedim ancak ara sıra görüyor sonra yine gidiyor. Aklıma hard disk bozuldu gibi geldi bana. Çünkü hard disk motoru çalışıyor ancak bilg. görmüyor. Diğer hard disk ve SSD de herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaq

Yanlız aynı sorun bende de var Asus M5A97 anakart aldım SSD var çalışıyor, 2 adet hard disk var ancak bir tanesi çalışmıyor. Başka bilgisayarda denemedim ancak ara sıra görüyor sonra yine gidiyor. Aklıma hard disk bozuldu gibi geldi bana. Çünkü hard disk motoru çalışıyor ancak bilg. görmüyor. Diğer hard disk ve SSD de herhangi bir sorun yok.

Bende de m5a97 var 2 tane hdd takılı (sistem yanda) herhangi gibi bir sorun yok.
  • O zaman benim hard diske elvada demem gerekli ara ara gelip gidiyor ama ekran bekleme moduna girince gidiyor. Yeni bir hard disk alma zamanı geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.