Şimdi Ara

Asus M5A97 EVo R2.0 Bios güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Asusu sayfasından son biosu indirdim.Bios anasayfasında flash bellekten yüklemeye çalışıyrum ancak herseferinde

Security verification failed. yazıyor. isim değiştirip yüklemeye çalıştım ozamanda
    Selected file is not a EFI BIOS!

Problem nedir arkadaşalar?
    Bious u güncellemek istiyorum. Güncellemek istememdeki amaç ise ramleri görmüyor.

• Hocam yanlış anakart için bios indiriyorsunuz büyük ihtimal revizyonları ve model adlarını kontrol edin.
  • Tekrar kontorl ediyorum Kerem Bey haklı olabilirsiniz. r2.0 farklı sanırım. Sounucu birazdan buraya yazarım.
    Teşekkürler.
  • Flash belleği formatlayıp deneyin lütfen bende evo olmayan modeli var hiçbir sıkıntı olmuyor.
  • Kerem Bey. Durum aynen sizin söylediğiniz gibi çıktı. Şuan son sürüme güncellemiş bulunmaktayım. Sorun çözülmüştür teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Flash belleği formatlayıp deneyin lütfen bende evo olmayan modeli var hiçbir sıkıntı olmuyor.

hocam bende evo modeli var asus m5a97 evo hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor nasıl bios flashback yaparım bende r2 ler gibi düğme yok
  • akinsoft A kullanıcısına yanıt
    Anakartın kitapçığı falan duruyorsa bir bakın derim.Bilgisayarın arkasında yeşil çizgili usb varmı?(kasanın arka plakasında)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M4A785TD-V EVO + BİOS
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Anakartın kitapçığı falan duruyorsa bir bakın derim.Bilgisayarın arkasında yeşil çizgili usb varmı?(kasanın arka plakasında)

anakrtın kitapçığı var ama malüm anlamadım hocam anakartın girişleri şu şekilde hocam

Asus M5A97 EVo R2.0 Bios güncelleme sorunu

• akinsoft A kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz bakındım internete sizin anakartınız flashback özelliğini desteklemiyor.Asus servise başvurmanız yararınıza olacaktır.
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    İlginiz için sağolun hocam kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.