Şimdi Ara

Asus m5a99x Evo Anakart Bios Uçtu . Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biosu Asus un Ai Suite II programı ile güncelliyordum sürümü internetten indirip ai suite II ye aktardım next tıkladım güncellemeye başlamadan önce bi flash tuşu vardı ona bastım cubuk ilerledi %80 de filan dondu diğer ekranda film izliyodum dondugunu görünce ben de reset attım işte cahillik bu olsa gerek ve şimdi ne yaptıysam bilgisayarı açamadım.

"Warning! Bios recovery has been detected, Please put the file "M5A99EVO.ROM" into HDD or a removable USB media drive, and then reset computer.

"You can also insert Asus support CD to your CD-ROM and reset your computer. If you have done these, please wait a moment and don't shutdown system!!!

Açmayaa çalışınca bu yazıyla karşılaşıyorum . yazan herşeyi yaptım usb ye atiyorum bu sefer açılıyor siyah ekranda kaliyor 35 40 dakika bekliyorum sonç yok anakartın cd sinide takıyorum yine aynı ne yapmam lazım arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

işlemci amd fx x8 8120
    ekran kartı msı gtx 560 ti hawk

• Merhaba,

USB Belleğinizi FAT32 formatına çevirip tekrar denermisiniz bios yüklemeyi?
  • kardeş denedim fakat bi sonuç alamadım siyah ekran kalıyor hiç bi ilerleme yok
  • M5A99EVO.ROM

Dikkat edin dosya ismi yazdığı gibi olsun. Bir kopyada ilk hdd üzerinde C sürücüsüne de konabilir.
  • arkadaşlar anakartı garantiye gönderdim tamir etmişler sanırım bi yerleri yanmıs dediklerini unuttum yarın elime geçer. yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.