Şimdi Ara

Asus M5a99x Evo Cpu Led sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord107 -- 21 Temmuz 2012; 15:11:40 >

• Yanlış bağlanması halinde de yanar, ve temsili bir led ışığıdır. Bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord107

Sorun çözüldü.

sorunu nasıl çözdünü acaba benim d ebaşıma geldide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

quote:

Sorun çözüldü.

Merhaba,
    Sorun güç kaynağımdaymış.Garantiye gönderdim bios güncellemişlerdi.Fakat yine taktığımda aynı hatayı alıyordum.Bu sebeple pek çok donanım değiştirdim anakart elektrik gördüğü için hiç psu dan olabileceğini düşünmedim.En son internette satılan psu tester adında ufak bir cihaz vardı onu aldım.Güç kablolarını bağlar bağlamaz cihaz ötmeye başlamıştı.+12v kablosu elektrik vermiyordu.Yeni bir psu aldım ve şu an sorunsuz çalışıyor sistem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

quote:

Sorun çözüldü.

Merhaba,
    Sorun güç kaynağımdaymış.Garantiye gönderdim bios güncellemişlerdi.Fakat yine taktığımda aynı hatayı alıyordum.Bu sebeple pek çok donanım değiştirdim anakart elektrik gördüğü için hiç psu dan olabileceğini düşünmedim.En son internette satılan psu tester adında ufak bir cihaz vardı onu aldım.Güç kablolarını bağlar bağlamaz cihaz ötmeye başlamıştı.+12v kablosu elektrik vermiyordu.Yeni bir psu aldım ve şu an sorunsuz çalışıyor sistem.

sağol bende garantiye gönderdim ilk önce işlemci arızalı dediler sonra dedim işlemci çalışıyor ısınıyor v.s,kapatıp 30 dk sonra tekrar aradılar sorun anarkattaymış dediler servise gitti şimdi bekliyorum daha cevap yok,güç kaynağımda eski 500 watt coolmaster anakart gelsinde onuda değiştiririm artık,sağolasın cevap için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M4A785TD-V EVO + BİOS
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.