Şimdi Ara

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • x16 olarak calısacaktır bunu cpu z den görebilirsiniz.bende suan 2. slotta kullanıyorum rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

x16 olarak calısacaktır bunu cpu z den görebilirsiniz.bende suan 2. slotta kullanıyorum rahat olun.

yardımın için teşekkür ederim hiachi
  • herzaman elimden geldiğince
  • ürün güzel
  • üstatlar anakartın ısısı 42 derecelerde sizinkiler nasıl havalar ısındı malum
    1,37 v verdim o.c lu 4,5 de kullanıyorum işlemcimin bostaki ısısı 37 derecelerde bu havlara normal mi sizce ısıl degerlerim
    yoksa yine işlemci portum arızalandımı garantiden yeni geldi sayılır malum portun değiştiğini soylemişlerdi. sizce 3. kez cizgiyi ziyaret etmelimi anakart.
  • quote:

üstatlar anakartın ısısı 42 derecelerde sizinkiler nasıl havalar ısındı malum
    1,37 v verdim o.c lu 4,5 de kullanıyorum işlemcimin bostaki ısısı 37 derecelerde bu havlara normal mi sizce ısıl degerlerim
    yoksa yine işlemci portum arızalandımı garantiden yeni geldi sayılır malum portun değiştiğini soylemişlerdi. sizce 3. kez cizgiyi ziyaret etmelimi anakart.

Ben 1.20V. ile 4.2 Ghz de kullanıyorum şuan.

1.37V. 4.5 Ghz için fazla gibi, ama senin 2600K imiş.

Anakartım de 32-35 arası

Bu arada yeni BIOS çıkmış 3402 kod numaralı.

1.Improve Improve system stability. 2.Enhance compatibility with some USB devices. 3.Support new CPUs.

3.Support new CPUs. dediği Ivy'ler oluyor sanırım. Geri kalan 2 madde için kurmaya gerek var mı? 3305 var şuan kullandığım.

• bu bıos updateler den çekiniyorum eski stabiliteyi yakalayamam diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

üstatlar anakartın ısısı 42 derecelerde sizinkiler nasıl havalar ısındı malum

Ben 1.20V. ile 4.2 Ghz de kullanıyorum şuan.

1.37V. 4.5 Ghz için fazla gibi, ama senin 2600K imiş.

Anakartım de 32-35 arası

Bu arada yeni BIOS çıkmış 3402 kod numaralı.

1.Improve Improve system stability. 2.Enhance compatibility with some USB devices. 3.Support new CPUs.

3.Support new CPUs. dediği Ivy'ler oluyor sanırım. Geri kalan 2 madde için kurmaya gerek var mı? 3305 var şuan kullandığım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al�nt�: *Furious*

quote:

Orijinalden al�nt�: hiachi

�statlar anakart�n �s�s� 42 derecelerde sizinkiler nas�l havalar �s�nd� malum
    1,37 v verdim o.c lu 4,5 de kullan�yorum i�lemcimin bostaki �s�s� 37 derecelerde bu havlara normal mi sizce �s�l degerlerim
    yoksa yine i�lemci portum ar�zaland�m� garantiden yeni geldi say�l�r malum portun de�i�ti�ini soylemi�lerdi. sizce 3. kez cizgiyi ziyaret etmelimi anakart.

Ben 1.20V. ile 4.2 Ghz de kullan�yorum �uan.

1.37V. 4.5 Ghz i�in fazla gibi, ama senin 2600K imi�.

Anakart�m de 32-35 aras�

Bu arada yeni BIOS ��km�� 3402 kod numaral�.

3.Support new CPUs. dedi�i Ivy'ler oluyor san�r�m. Geri kalan 2 madde i�in kurmaya gerek var m�? 3305 var �uan kulland���m.

arkadasım bu bios gen3 ler içinde aynımı cunki global sitede bu bios gözükmüyor benim anakart gen3 modeli sıkıntı cıkmasın:D

• quote:

quote:

Orijinalden al�nt�: *Furious*

quote:

Orijinalden al�nt�: hiachi

�statlar anakart�n �s�s� 42 derecelerde sizinkiler nas�l havalar �s�nd� malum
    1,37 v verdim o.c lu 4,5 de kullan�yorum i�lemcimin bostaki �s�s� 37 derecelerde bu havlara normal mi sizce �s�l degerlerim
    yoksa yine i�lemci portum ar�zaland�m� garantiden yeni geldi say�l�r malum portun de�i�ti�ini soylemi�lerdi. sizce 3. kez cizgiyi ziyaret etmelimi anakart.

Ben 1.20V. ile 4.2 Ghz de kullan�yorum �uan.

1.37V. 4.5 Ghz i�in fazla gibi, ama senin 2600K imi�.

Anakart�m de 32-35 aras�

Bu arada yeni BIOS ��km�� 3402 kod numaral�.

3.Support new CPUs. dedi�i Ivy'ler oluyor san�r�m. Geri kalan 2 madde i�in kurmaya gerek var m�? 3305 var �uan kulland���m.

arkadasım bu bios gen3 ler içinde aynımı cunki global sitede bu bios gözükmüyor benim anakart gen3 modeli sıkıntı cıkmasın:D

Gen 3 için yok yeni Bios

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende maximus gene-z gen/3 kullanıcısı oldum işlemcim i5 2500K işlemci hızını 4.2 ghz'ye çıkarttığımda cpu voltaj 1.304 oluyor 1.200 lerde kullanmam için nasıl bir ayar yapamam gerekir.Açıkcası bu işlerde yeniyim diyebilirim.Biosta voltajı ayarladığımda otomatik olarka 1.304 oluyor.
    Yardımlarınız için teşekkürler..
  • asus maximus genez gen 3 bu anakartın ses çipi realtek sanırım asus yazılım oyunlarıyla milleti kandırıyor kendi sitesinde bile realtekten hiç bahsetmiyor bende creative çip seti var diye bu modeli aldım
  • Arkadaslar bende bu karti almayi dusunuyorum konuya pek bakan olmamis ama, acaba cift slotluk ekran karti takinca, en alttaki pci 4x slotu kapaniyormu? O slota usb 3.0 pci kart bagkamam gerekiyorda, kapaniyorsa hic tercih etmiyim bu anakarti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.