Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
184.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Evet ben de şaşırmıştım. Bu durumda donanımdan şüphelenmeliyim. Teşekkürler.

kullandığınığız gps programının ayarlarını kontrol ettiniz mi ? bi ayarı bozulduysa falan sadece internetten arıyor olabilir konumu e internet bağlantısı da olmadığı için dışarda ondan bulmuyor olabilir..konum ayarlarından ve uygulamanın ayarlarından sadece gps antenini seçin öyle deneyin dicem ama kesin denemişsinizdir.. yinede aklınızda bulunsun denemediyseniz deneyin.. farklı programlarla da test edin.. gps anteni donanımsal olarak kolay kolay bozulcak birşey değil çünkü..
  • cocorii kullanıcısına yanıt
    Evet, onca GPSli cihazı kullandım ilk oluyor bu durum.
    Gps status ve onlarca GPS programı ile baktım.
    Agps yada gps, wifi destekli ya da değil, sadece sensor yada tersi denemediğim kombinasyon kalmadı.
    Hardreset yöntemini araştırıp, deneyip, olmazsa servise göndereceğim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Evet, onca GPSli cihazı kullandım ilk oluyor bu durum.
    Gps status ve onlarca GPS programı ile baktım.
    Agps yada gps, wifi destekli ya da değil, sadece sensor yada tersi denemediğim kombinasyon kalmadı.
    Hardreset yöntemini araştırıp, deneyip, olmazsa servise göndereceğim.
    Teşekkürler.

Oooo hocam o zaman direk gönder servise ya kesin sıkıntı var o zaman..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocorii

şu ekran görüntüsünü nasıl alıyorduk ya çözemedim olayı ona birlikte bas şuna birlikte bas olmadı.

Bu asus bizi mi yiyor anlamadım arkadaşlar cpu-z programı yükleyip bakın işlemci mimarisi x86 gözüküyor yani 32 bit. hani 64 bitti bu işlemci ?

Aşağıdaki linkte x86 64 bit olarak belirtiliyor 32 bit olduğunu nereden çıkardınız?

en.wikipedia.org
    x86-64 - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/X86-64

• quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

quote:

şu ekran görüntüsünü nasıl alıyorduk ya çözemedim olayı ona birlikte bas şuna birlikte bas olmadı.

Bu asus bizi mi yiyor anlamadım arkadaşlar cpu-z programı yükleyip bakın işlemci mimarisi x86 gözüküyor yani 32 bit. hani 64 bitti bu işlemci ?

Aşağıdaki linkte x86 64 bit olarak belirtiliyor 32 bit olduğunu nereden çıkardınız?

http://en.wikipedia.org/wiki/X86-64

Pc dilinde x86 32 bit x64 64 bit diye kullanılıyor diye biliyordum ondan öyle dedim ama yanlışta biliyor olabilirim İşallah yanlış biliyorumdur da 64 bittir bizim işlemciler :)

• Intel'in bilgilerine göre 64 bit ama cpu-z benimde dikkatimi çekti ancak cpu-z 4 çekirdeği faal gösterirken.Antutu 2 çekirdeğin uykuda olduğunu söylüyordu.Aklıma uyumsuzluk sorunu geldi ama yinede kesin emin olamadım.

ark.intel.com
    Intel Atom® Z3745 İşlemci (2M Önbellek, 1,86 GHz'e kadar) Ürün Teknik Özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/products/80270/Intel-Atom-Processor-Z3745-2M-Cache-up-to-1_86-GHz

• İntelin sitesine bakarsanız işlemcinin 64bit olduğunu görürsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Intel'in bilgilerine göre 64 bit ama cpu-z benimde dikkatimi çekti ancak cpu-z 4 çekirdeği faal gösterirken.Antutu 2 çekirdeğin uykuda olduğunu söylüyordu.Aklıma uyumsuzluk sorunu geldi ama yinede kesin emin olamadım.

http://ark.intel.com/tr/products/80270/Intel-Atom-Processor-Z3745-2M-Cache-up-to-1_86-GHz

hocam antutu benimde dikkatimi çekti ama anlık işlem durumuna göre yeri geldi 3 çekirdeği de uykuda gördüm 2 çekirdeği de bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ben açıkcası..

• quote:

quote:

Intel'in bilgilerine göre 64 bit ama cpu-z benimde dikkatimi çekti ancak cpu-z 4 çekirdeği faal gösterirken.Antutu 2 çekirdeğin uykuda olduğunu söylüyordu.Aklıma uyumsuzluk sorunu geldi ama yinede kesin emin olamadım.

hocam antutu benimde dikkatimi çekti ama anlık işlem durumuna göre yeri geldi 3 çekirdeği de uykuda gördüm 2 çekirdeği de bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ben açıkcası..

Bende öyle gördüm bana kalırsa Cpu-z 'de bir uyumsuzluk söz konusu

• Güncelleme geldi
     ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Güncelleme geldi
     ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

Hemen indirilip deneyelim, micro SD kart takılıyken uygulama kurulumu sırasında çıkan hata giderilmiş mi bakalım.

• Sorun giderilmiş, dijimecmua uygulamasını kart takılı iken yükleyememiştim, şimdi yüklendi.
  • quote:

Sorun giderilmiş, dijimecmua uygulamasını kart takılı iken yükleyememiştim, şimdi yüklendi.

Asus merkeze yapılan geri bildirimler işe yaramış gözüküyor o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Sorun giderilmiş, dijimecmua uygulamasını kart takılı iken yükleyememiştim, şimdi yüklendi.

Asus merkeze yapılan geri bildirimler işe yaramış gözüküyor o halde.

Hemen yüklüyorum..

Evet şimdi yükledim.. yeni gelen güncellemeyle birlikte bazı uygulamalarda gelen usb belleğe veya sd karta yüklenmedi hatası giderilmis ve yükleniyor Ama malesef sd karta uygulama taşınmıyor halen... of ya bi an sevinmiştim cidden ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocorii -- 29 Haziran 2014; 15:09:31 >
  • Sorunun halledilmesine sevindim.Hemde bu kadar erken bir güncelleme gelmesi iyi oldu.Bakarsınız batarya performansıyla ilgili bir geliştirmede vardır.
  • quote:

Sorunun halledilmesine sevindim.Hemde bu kadar erken bir güncelleme gelmesi iyi oldu.Bakarsınız batarya performansıyla ilgili bir geliştirmede vardır.

hocam işallah dahada iyi güncellemeler gelir ya..özellikle şu uygulama taşıma muhabbeti çok canımı sıkıyor 2gb boş yerim var bi tane büyük sağlam oyun yüklesem makina ağlıyor hafıza doluluğundan çok sıkıntı çekiyorum ya..acele ettik beklemedik 16gb çıkmasını atladık 8gb lık modele zaten 4 ünü android kaplıyor bana kalıyor cücük kadar yer..32gb hafıza kartım var hiç bi işime yaramıyor resmen ya.. belli mi olur umudu kaybetmemek lazım asus bi android L patlatır bize herşey rayına girer..gerçi uygulama taşımayı koysunlar android L de de gözüm yok yani..böylede kalırız sıkıntı yok..

• arkadaşlar birşey sorucam tablet çok yavaş şarj oluyor benim 2 amperlik samsung adaptörle şarj etsem sıkıntı olurmu ?
  • Arkadaslar islemci 64 bit endiseniz olmasin

• Dun gece Hizlialdan 173 olani 299a aldim ve 176 modelini bugun farkettim. Siparisi iptal edip 70 lira farkla 369a yeni modeli mi alsam? Sahsen iPad ve iPhone kullanicisiyim ve urunu annemler kullansin diye aliyorum. 100-200 liralik markasiz Cin tabletler yerine fiyatindan dolayi tercih etmistim. Oyun performansi onemsiz ama isinma ve GPS bir sekilde onemli benim icin. Diger konuda 176 icin gps olmadigi yaziyordu?
    Bugun yardimci olursaniz siparisi degistireyim derhal.
    Tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canolum

Dun gece Hizlialdan 173 olani 299a aldim ve 176 modelini bugun farkettim. Siparisi iptal edip 70 lira farkla 369a yeni modeli mi alsam? Sahsen iPad ve iPhone kullanicisiyim ve urunu annemler kullansin diye aliyorum. 100-200 liralik markasiz Cin tabletler yerine fiyatindan dolayi tercih etmistim. Oyun performansi onemsiz ama isinma ve GPS bir sekilde onemli benim icin. Diger konuda 176 icin gps olmadigi yaziyordu?
    Bugun yardimci olursaniz siparisi degistireyim derhal.
    Tesekkurler...

Gps olmadigini kim soyluyor hocam benim 176cx , gps mevcut hatta surekli acik kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.