Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
184.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16gb lığını kullanıyorum kit kat ı çok beğendim. Aynı şekilde tablette çok güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boştayken şarjı hepten hızlı gitmeye başladı dün boştayken wifi açık ama güç tasarruf moduna almıştım gün içersinde durarak kendi kendine bitti diyebilirim. acil buna bir çözüm lazım kullanımda sorun yok ama boştayken pil tüketiminin kullanımla arasında fark yok bu arada tableti kapat a tıklıyorum tabletiyeniden başlatıyor açıldıktan sonra bir daha kapata tıklıyorum 2. seferde tablet kapanıyor varmı böyle bir sıkıntı yaşayan?
  • Anladığim kadariyla bu tablet ilk bundan önce çıkan modelden daha fazla sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrasında dijimecmua uygulaması tablete kurulabiliyor. Ancak tableti kapatıp açınca uygulama sd kartta görünüyor ve açılmıyor. Sonuçta bu uygulamayı kullanamıyorsunuz.
  • Tablet oyun oynayınca ısınıyor. Kameranın orası sıcak ama el değmeyecek kadar değil. Hızı çok iyi. Ekranı da güzel. Pili hemen bitmedi :-)

Edit:wi-fi si laptop dan kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 3 Temmuz 2014; 13:56:47 >
  • tabletin hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü Almayı DÜşünüyorum. Sd kart taşıma derken indirdiğiniz uygulamalarımı taşımıyor yoksa hiçbir şeyi mi taşımıyor sd karta. Eğer hiç bir şeyi taşımıyorsa ne anlamı var. Fotoğraf video çekdiğinizde sd karta kayıt ediyordur umarım.
    16 gb ürünün kaç gb kullanabiliyoruz?
    Sizde hangi uygulamalar oyunlar var ki az yeriniz var ?

Bakalım aklımda başka tablet de var ama hem gps hem 16 gb hemde 5 mp kamera olunca buna yöneldim. otg si yok sanırım ?
  • SAMSUNG TAB4 T230 400 Tl de alternatif olabilir. 1.5 gb ram var
  • Bugün 16 gb modeli aldım, 11 gb kullanılabilir alan var. 8 gb bu saatten sonra mantıksız,

işlemcisi Snapdragon 801 le kapışıyor, üstelik 64 bit destekli. Cihaz f/p olarak çok başarılı.
  • Keşke 16 gb lık 176c modelini alsaydınız teknosa'dan, kamerası 5 mp hem de 16 gb 399 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

boştayken şarjı hepten hızlı gitmeye başladı dün boştayken wifi açık ama güç tasarruf moduna almıştım gün içersinde durarak kendi kendine bitti diyebilirim. acil buna bir çözüm lazım kullanımda sorun yok ama boştayken pil tüketiminin kullanımla arasında fark yok bu arada tableti kapat a tıklıyorum tabletiyeniden başlatıyor açıldıktan sonra bir daha kapata tıklıyorum 2. seferde tablet kapanıyor varmı böyle bir sıkıntı yaşayan?

Arka planda çalışan uygulamaları kapatın, du battery saver veya battery doctor, android manager vb uygulamalarla tableti ara sıra temizleyin.. İkinci sorununuz ise bende yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetihh05

Ürünü Almayı DÜşünüyorum. Sd kart taşıma derken indirdiğiniz uygulamalarımı taşımıyor yoksa hiçbir şeyi mi taşımıyor sd karta. Eğer hiç bir şeyi taşımıyorsa ne anlamı var. Fotoğraf video çekdiğinizde sd karta kayıt ediyordur umarım.
    16 gb ürünün kaç gb kullanabiliyoruz?
    Sizde hangi uygulamalar oyunlar var ki az yeriniz var ?

Bakalım aklımda başka tablet de var ama hem gps hem 16 gb hemde 5 mp kamera olunca buna yöneldim. otg si yok sanırım ?

Otg mevcut ben kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crkoglu

Keşke 16 gb lık 176c modelini alsaydınız teknosa'dan, kamerası 5 mp hem de 16 gb 399 tl idi

Hocam biz acele ettik ilk vatan getirdi getirdiği gibi aldık keşke biraz bekleyip 16 ligini alsaydık ya ama is işten geçti asus un sd karta uygulama tasitacagini sanmıyorum bi şekilde root edip keyfimize bakacaz yapcak bisi yok..

• Tablet almayı erteleye erteleye öyle değişiklikler oldu ki. Yarın gidip alıyorum artık kısmetse. Iftardan önce almış olurum inşallah.

• Haftasonu da ben gidip bakacağım. Teknosada turuncu indirim olur sanırım. Yada Axis Avm ye gidip media markt dan alacağım. Giden var mı axis avm ye hangi urunler var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Tablet almayı erteleye erteleye öyle değişiklikler oldu ki. Yarın gidip alıyorum artık kısmetse. Iftardan önce almış olurum inşallah.

benimkinin kulaklık girişinde sorun var. ses cızırtılı. dikkat edin. onun haricinde çok güzel alet.
  • Arkadaşlar yeni bir güncelleme geldi tablete bugün yaptım kaç mb olduğunu hatırlamıyorum.Eskiden sd kart sorunu veren uygulamaları şimdi kurduktan sonra tableti tamamen kapatıp açınca o uygulamaların yüklü olmadığını gördüm sizdede benzer sorun varmı ?

Edit:Güncelleme sonrası Antutu puanı 34459 oldu

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)
     ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 3 Temmuz 2014; 23:22:12 >

• Beyler cihazda menu tusu gibi bir tus yok. S3 ten alısmıstım. Onun icin ne kullanıyoruz? Herhangi bir uygulamada menu veya ozellıklerı acan tus var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

SAMSUNG TAB4 T230 400 Tl de alternatif olabilir. 1.5 gb ram var

evet bu cıhaz gercekten cok ıyı ıkı uc gundur kullanıyorum asphalt 8 dahıl hıcbır oyunda sorun cıkarmadı ekran ve pıl konusundada cok ıyı yogun kullanımda 8-9 satı goruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşlar yeni bir güncelleme geldi tablete bugün yaptım kaç mb olduğunu hatırlamıyorum.Eskiden sd kart sorunu veren uygulamaları şimdi kurduktan sonra tableti tamamen kapatıp açınca o uygulamaların yüklü olmadığını gördüm sizdede benzer sorun varmı ?

Edit:Güncelleme sonrası Antutu puanı 34459 oldu

Güncellemesiz 32000 civarıydı sanırım? İntel coşmuş bu işlemciyle.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.