Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
184.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canolum

Dun gece Hizlialdan 173 olani 299a aldim ve 176 modelini bugun farkettim. Siparisi iptal edip 70 lira farkla 369a yeni modeli mi alsam? Sahsen iPad ve iPhone kullanicisiyim ve urunu annemler kullansin diye aliyorum. 100-200 liralik markasiz Cin tabletler yerine fiyatindan dolayi tercih etmistim. Oyun performansi onemsiz ama isinma ve GPS bir sekilde onemli benim icin. Diger konuda 176 icin gps olmadigi yaziyordu?
    Bugun yardimci olursaniz siparisi degistireyim derhal.
    Tesekkurler...

Daha önce MeMo Pad HD 7 ile ilgili yapmış olduğum incelemeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_81939354/tm.htm

O konu içerisindeki ürün 16GB'lık modeldir ve hem ön hem de arka kamera 8GB'lık modele göre daha iyidir, ayrıca 16GB'lık modelde stereo hoparlör yer alırken 8GB'lık modelde mono hoparlör bulunmaktadır.

MeMo Pad HD 7 ve MeMO Pad 7 ME176C'yi kıyaslayacak olursak ME176C modeli test sonuçlarına göre açık ara önde performans sergilemekte ancak nedense MeMo Pad HD 7'de Real Racing 3 oyununda araçların dikiz aynaları aktifken MeMO Pad 7 ME176C'de aktif olmuyor. Muhtemelen yeni bir işlemci olduğundan dolayı şu an için bazı uyumsuzluklar bulunmakta.

Isınma konusuna gelirsek MeMO Pad 7 ME176C modeli biraz daha fazla ısınmakta. GPS ise her iki cihazda da mevcut.

http://www.asus.com/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7_ME176C/specifications/

• Peki tavsiyeniz nedir? iptal edip 176 modelini mi siparis etsem daha iyi olur? Hizli cevabiniza tesekkurler bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Dun gece Hizlialdan 173 olani 299a aldim ve 176 modelini bugun farkettim. Siparisi iptal edip 70 lira farkla 369a yeni modeli mi alsam? Sahsen iPad ve iPhone kullanicisiyim ve urunu annemler kullansin diye aliyorum. 100-200 liralik markasiz Cin tabletler yerine fiyatindan dolayi tercih etmistim. Oyun performansi onemsiz ama isinma ve GPS bir sekilde onemli benim icin. Diger konuda 176 icin gps olmadigi yaziyordu?
    Bugun yardimci olursaniz siparisi degistireyim derhal.
    Tesekkurler...

Daha önce MeMo Pad HD 7 ile ilgili yapmış olduğum incelemeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_81939354/tm.htm

O konu içerisindeki ürün 16GB'lık modeldir ve hem ön hem de arka kamera 8GB'lık modele göre daha iyidir, ayrıca 16GB'lık modelde stereo hoparlör yer alırken 8GB'lık modelde mono hoparlör bulunmaktadır.

MeMo Pad HD 7 ve MeMO Pad 7 ME176C'yi kıyaslayacak olursak ME176C modeli test sonuçlarına göre açık ara önde performans sergilemekte ancak nedense MeMo Pad HD 7'de Real Racing 3 oyununda araçların dikiz aynaları aktifken MeMO Pad 7 ME176C'de aktif olmuyor. Muhtemelen yeni bir işlemci olduğundan dolayı şu an için bazı uyumsuzluklar bulunmakta.

Isınma konusuna gelirsek MeMO Pad 7 ME176C modeli biraz daha fazla ısınmakta. GPS ise her iki cihazda da mevcut.

http://www.asus.com/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7_ME176C/specifications/

• 176 modelini kesinlikle öneririm kardeşim.
  • Şu anda yeni tablet alacak olsam ve ikisi arasında kalmış olsam performans farkından dolayı tercihim MeMO Pad 7 ME176C'den yana olurdu. Ancak şunu da belirteyim, içerisindeki işlemcinin yeni olmasından dolayı cihaz yazılımsal olarak şu an için mükemmel işlemiyor fakat bu demek değil ki takılıyor ya da donuyor. Sadece cihazın birkaç yeni güncelleme daha alması gerekiyor, mesela bugün önemli sorunlardan birisi yeni sistem güncellemesi ile ortadan kalktı ve artık cihazda micro SD kart takılıyken uygulama kurulumu esnasında hata mesajı çıkmıyor.
  • Cevap veren arkadaslara tesekkurler. ME173CX siparisimi iptal edip Asus ME176CX-1B008A 7'' 8GB Tablet modelini aldim. Android konusunda os guncelleme sorunu ilginc bir sey. Hic degilse 4.4 ile uzun sure update geldi mi gelmedi mi derdi yasamam.
    Yardimlariniza tesekkurler...
  • quote:

Cevap veren arkadaslara tesekkurler. ME173CX siparisimi iptal edip Asus ME176CX-1B008A 7'' 8GB Tablet modelini aldim. Android konusunda os guncelleme sorunu ilginc bir sey. Hic degilse 4.4 ile uzun sure update geldi mi gelmedi mi derdi yasamam.
    Yardimlariniza tesekkurler...

umarım bkm ve avea indirimini kullanmışsınızdır. 60tl ucuzlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Alla alla bizim tablette hem seste ara sıra cızırtı geliyor hemde ses düşük geliyor.

Ayrıca ekran da sola yakın, alalı 1,5 hafta oldu, iade alırlar mı veya birebir değişim?

Teknosa'dan aldık teknogaranti de satın aldık, 1 yıl kasko mevcut ne yapabilirim?

Aynı kulaklık soruNu bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Sorun giderilmiş, dijimecmua uygulamasını kart takılı iken yükleyememiştim, şimdi yüklendi.

Asus merkeze yapılan geri bildirimler işe yaramış gözüküyor o halde.

Peki SD Kart'a uygulama taşıma izni ile ilgili bir bilgi var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Sorun giderilmiş, dijimecmua uygulamasını kart takılı iken yükleyememiştim, şimdi yüklendi.

Asus merkeze yapılan geri bildirimler işe yaramış gözüküyor o halde.

Peki SD Kart'a uygulama taşıma izni ile ilgili bir bilgi var mı

Şu an için o konuda bir gelişme bulunmamakta maalesef.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    8 GB ile rezil oluyorum sadece gta ve real racing yüklemek bile imkansız

• Merhaba.
    Bu tableti kullananlar ekran filmi kullanmıyor mu?
    Ben uygun ekran filmi bulamadımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Merhaba.

Ben kullanmiyorum pek gerekte yok zaten dayanikli yapıyorlar

• bu tabletin özelliklerinde intel atom 3740 işlemciyle gta 4 oynayanlar en düşük grafiklerle 800x600 ile 30 fps veriyordu ama işletim sistemi windows 8
    x64 destekli 4 çekirdekli işlemci androidde harcanıyor widows kurulma ihtimali olsa alırdım en azından rise of nations, age of empires filan oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Merhaba.

Ben memo pad hd 7 modelinin ekran filmini sipariş ettim büyük geldi sonra güzel bi şekilde ölçü alıp kenarlarından kestim yapıştırdım uydurma jelatin oldu biraz ama memnunum güzel oldu yinede ve koruyor en azından cizilmiyor.

• bu modelini 310tl ye aldım

şarjı nasıl gidiyor cihazın ?

• N11 de 176 icin kılıf var , arayanlara..
  • Benim gibi güncellemede takılan var mı?

• Mouse, klavye, bellek veya harici hdd bağlamak isteyen olursa link deki ürünü tavsiye ederim. Mouse ve harici hdd'de denedim direk tanıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Benim gibi güncellemede takılan var mı?

Sorun tam olarak nedir?
  • Güncelleme yapmıyordu bağlantı kuramıyordu sunucu ile ama düzeldi sağol ilgin için

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.