Şimdi Ara

ASUS MEMOPAD HD 7 VS. VİPPAD ELEGANCE TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda tablet pc almayı düşünüyorum. Baktığım tabletler arasında seçeneklerimi Asus hd7 ve vippad elegance'a kadar indirgedim. Aslında kardeşim için bakıyorum o yüzden beklentilerim çok ta üst seviyelerde değil o yüzden. Yalnız işlemci,pil ve görüntü performansı olarak belirlediğim önceliklerde bu iki tablet arasında bir kıyaslama konusunda sizden yardım istiyorum. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum

https://www.bimeks.com.tr/urun/139133/vippad-elegance-7-85--tablet-pc.aspx
    http://www.kliksa.com/urun/asus-memopad-hd-7-wifi-tablet-me173x/901941098?gclid=COuHqrvDs70CFQKWtAodZDQACg

tabi bi yerde asus kalitesi ve ismi diğer tarafta vippad gibi bir markanın olması ve benim gibi aldığı 4 bilgisayar da asus olan birisinin hala düşünüyor olması da kendi açımdan garip ama tablet pcler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim.Vippad in disk kapasitesinin 16gb olması sanki bir adım öne geçiyor benim için derken asus yine ismi ile eşitliği sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathkurnz -- 27 Mart 2014; 22:25:57 >

• bence asus en azindan garanti mal diğeri bilinmedik marka
  • Asus varsa diğerlerini es geç
  • Asus her zamanki gibi kazandi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 16 GB dır.Piyasadakiler 8 GB dir.Türkiyede 16 GB lik artık bulunmuyor.Pc tarzı için uygun bu uygun olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 30 Mart 2014; 0:01:07 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    yanlış link vermişsin
  • düzelttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maalesef fiyat benim verebileceğimin çok üstünde yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Cihaz 16 GB dır.Piyasadakiler 8 GB dir.Türkiyede 16 GB lik artık bulunmuyor.Pc tarzı için uygun bu uygun olur...

Adam sıfırdan pahalıya satıyor
  • 16 GB Türkiyede bulursan hiç durma al CDBurnerXP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.