Şimdi Ara

ASUS-MSI-SAMSUNG HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde oyun oynuyacam ama yeri gelicek film izlicem yeri gelicek internette 5-6 sekme açarken müzik dinleyecem.Ekran kartı benim için önemli . 3 model aklıma girdi.Isınma sorunu olup olmadığıda önemli tabi arkadaşlar, eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer.
    Asus K56CB-XX274H
    MSI GE60
    SAMSUNG NP550P5C

• Bir allahın kuluda yardımcı olmuyor mu ?
  • MSI GE60

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

MSI GE60

Hocam öyle diyorsunda Asusta GT740 var.O ekran kartı nasıl ? üstelik i7 ve fiyatı neredeyse aynı .
  • 1.si nvidia ekran kartlarında yüzdelik değil ondalık kısma bak mesela 660m 740mden iyidir.
    2.mside gtx ekran kartı var asus da gt... gtx ekran kartlarının soğutması daha iyidir.(performansından bahsetmek bile istemiyorum.)
    3.oc imkanın daha rahat gtx660mde
    4.samsungdan bahsetmedim çünkü 1 ve 2nin yanında zayıf kalıyor.
    5.asusun işlemcisi u serisi yani batarya ömrünü düşünen bir notebook,msi deki 3630qm ise performans işlemcisi...
    6.asusun iyi yanı tasarımı yani göze güzel gelmesi...
    7.msi oyuncular için güzel bir notebook

bence yapılması gereken en güzel şey eğer acelen yoksa 2-3-4 hafta bekle.. msi'nin yeni seri notebookları girdi piyasaya onların biraz düşmesini bekle tabi 2400-2500-2600 tllere cıkabilirsen..

msi ge60 20c ve 20e serilerini araştır.. 20c'de gt750m 20e lerde ise gtx765m ekran kartı bulunuyor.. fiyatı yakaladıgın an alırsın... i7 4700qm işlemci son model ekran kartı ışıklı klavyesi ile 10 numara notebook olur..ha bir de ses kalitesi var onu da belirteyim.. 2 değil 4 hoparlör var(2si subwoofer).. biraz incele kafana takılan soru olursa pm atabilrsin...

• Çok teşekkür ederim.Bekleyeceğim ben
  • hocam kesinlikle samsung değil bi kere :) eğer fiyat konusunda sıkıntı yoksa MSI , yoksa asus ta her türlü görür işini
  • Hocam yukardaki cevaptada dendiği gibi MSI ge60 20E yi bekle bende beklemedeyim yakında çıkıcak inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanErturk

ssd li model daha iyi bir seçim olucaktır

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook

Bu hem fiyat açısından iyi hemde mouse veriyor.Hem de ssdli müthiş bir seçim :) Teşekkürler eğer 2oe ler pahalı gelirse bu birinci seçeneğim gibi.
    Edit:Ürünün en altında şu yazıyor
    "Birçok yeni notebook modelinde sert plastik kasa kullanan Msı bu modelinde de sert traşlanmış plastik kullanmıştır."
    Bu ne anlama geliyor daha mı kötü daha mı iyi ?
    Bir de FreeDos muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavius343 -- 18 Temmuz 2013; 19:16:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.