arkadaşlar bir anakart almayı düşünüyorum ve overclock düşündüğüm için bu iki anakart arasında kaldım.abit için en iyi modelin max-3 modeli olduğunu biliyorum fakat bir düşük modelide overclock için iyi mi onu bilemiyorum.sizce illede max-3 modelimi? ayrıca bir de asus var birde overclock için.ama asusun hangi modelini alacağımı bilmiyorum?875 chıpshet!li ama hangisi? ayrıca arkadaşlar sizce bu iki anakarttan hangisi daha iyidir?yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımkla;sevgili arkadaşınız beyazfatih
o-c düşünüyorsan kesinlikle abit Asusu önermem asla
peki arkadaşlar,yani bu abit sadece oc için mi iyi?yani diğer özellikleri asus ile aynı mı?yani atvsiye edermisiniz?
ayrıca arkadaşlar işlemci soğutucusu için zalman 7000cu buna uyar mı yani abit'e veya asus'a?
Benim kendimce yorumum asus'tan uzak dur.
abit al kesinlikle oc de gayet iyi artı kartta birproblemcıksa oc sırasında bilegarantiden bir haftada sıfırı gelir
Bende 1 Abit IC7Max3 ve bir tane de Asus P4c800Deluxe var. İkisini de kullandım ikisi de çok iyi ama oc yapacak birinin ilk tercihi Abit olmalıdır. Amatör isen oc yapacaksan Asus al. Aslına bakarsan Asus P4p800se de kullanmıştım bu anakart ta gayet iyiydi ve fuzuli özelliklere para vermemiş olursun. Abit kullanacaksan çok kaliteli ve hızlı ramler almalısın yoksa Asustan farkı yok.