Şimdi Ara

asus mu, abit mi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir anakart almayı düşünüyorum ve overclock düşündüğüm için bu iki anakart arasında kaldım.abit için en iyi modelin max-3 modeli olduğunu biliyorum fakat bir düşük modelide overclock için iyi mi onu bilemiyorum.sizce illede max-3 modelimi?
    ayrıca bir de asus var birde overclock için.ama asusun hangi modelini alacağımı bilmiyorum?875 chıpshet!li ama hangisi?
    ayrıca arkadaşlar sizce bu iki anakarttan hangisi daha iyidir?yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılarımkla;sevgili arkadaşınız beyazfatih

• o-c düşünüyorsan kesinlikle abit Asusu önermem asla
  • peki arkadaşlar,yani bu abit sadece oc için mi iyi?yani diğer özellikleri asus ile aynı mı?yani atvsiye edermisiniz?
  • ayrıca arkadaşlar işlemci soğutucusu için zalman 7000cu buna uyar mı yani abit'e veya asus'a?
  • Benim kendimce yorumum asus'tan uzak dur.
  • abit al kesinlikle oc de gayet iyi artı kartta birproblemcıksa oc sırasında bilegarantiden bir haftada sıfırı gelir
  • Bende 1 Abit IC7Max3 ve bir tane de Asus P4c800Deluxe var.
    İkisini de kullandım ikisi de çok iyi ama oc yapacak birinin ilk tercihi Abit olmalıdır.
    Amatör isen oc yapacaksan Asus al.
    Aslına bakarsan Asus P4p800se de kullanmıştım bu anakart ta gayet iyiydi ve fuzuli özelliklere para vermemiş olursun.
    Abit kullanacaksan çok kaliteli ve hızlı ramler almalısın yoksa Asustan farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ABİT
  • ASUS
  • asus forever
  • abit tabiki...
  • overclock açısından abit ama. abit ic7 max III ün o/c yaparken ram voltajlarında sorun oldugunu söylüyorlar.
  • Abit: O/C
  • 2.8v vdimm yeterli olacaksa Abit max3 seçilebilir.Ama her iksinide kullanan biri olarak Asus c800ü öneririm...Özellikle o/c için..
  • overclock işinde her zaman abit. Asus defaultta stabil. Yani kasasını bir kapayıp arızadan arızaya açaklar için.
  • katılıyom katılıyom katılıyom
  • Acharad birçok kişi uğraşmayaı sevmiyor 2 sene kasa açmayan adamlar var...Benim kasanın bağırsaklrı hep dışarıda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor
    Acharad birçok kişi uğraşmayaı sevmiyor 2 sene kasa açmayan adamlar var...Benim kasanın bağırsaklrı hep dışarıda...

sen gıne ıyısın bı kasan var :)
  • o\c için abit daha iyi olabilir. ama asus daha baba bi board..
  • Modlu C800 den daha iyi bir mobo düşünemiyorum özellikle performans söz konusu olunca .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.