Arkadaslar Yeni Bir Ekran Karti Almayi Düsünüyorum Ama Maalesef Ekran Kartlari Konusunda Hiçbir Bilgim Yok! Lütfen Bu Konuda Tecrübeli Arkadaslar Bu iki KART'tan hangisini tercih etmem gerektigi konusunda bana yardimci olabilirler mi? Yardimlariniz için simdiden çok tesekkür ediyorum..
Almayi Düsündügüm Kart 140$+KDV Civari.. Yaklasik 225ytl.
ASUS 256MB 128Bit DDR TORNADO ise ayni fiyat ama DDR3(128MB) Bellek Kullaniyor. (Karti giris Seviyesi olarak kullanacagim.) ikiside NVIDIA GeForce 6600 chipset.
Acaba 256MB ASUS mu daha fazla performans verir? yoksa 128MB ama yeni nesil DDR3 bellek kullanan TORNADO mu? oyunlarda hangisini daha iyidir? Bana Yardimci olan ilk maile göre hemen siparisi verecegim. tecrübeli arkadaslardan yardimlarini bekliyorum... Selamlar..
24:00'ten sonra siparisi veriyorum.. Ama SON BIRSEY: Sanirim 128MB olan DDR3; 256MB olan DDR'den daha fazla performans veriyor?? Yaniliyor muyum?? (Bilgisi olan sizlersiniz...)
sen megabyte a takılma.. hem ddr3 oldugu icin hemde cekirdek ve bellek hizlarinin daha yuksek oldugu icin cok daha iyi performans veriyor..
ekran kartı alırken gpu su önemlidir. 6600gt düz 6600 daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme