Bildirim
Asus MU? Msi MI??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alabilirsen ASUS A8N-SLI premium al. çok daha iyi -
Bence MSI cok daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: BoGo
alabilirsen ASUS A8N-SLI premium al. çok daha iyi -
tabi onun fiyatınıda biliyosundur .ben sadece 2'si arasında bi tercih bekliyorum.. -
ABİT K8N SLİ,ama ekran kartın pc-ex isequote:
Orijinalden alıntı: pc_mod
tabi onun fiyatınıda biliyosundur .ben sadece 2'si arasında bi tercih bekliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Haziran 2006; 1:27:52 > -
ASUS overclock işine daha yatkınquote:
tabi onun fiyatınıda biliyosundur .ben sadece 2'si arasında bi tercih bekliyorum.. -
asus çok daha iyi.Seçimin bu iki model arasında ise asusu seçquote:
Orijinalden alıntı: King_Wolf
ASUS overclock işine daha yatkın
Alıntıları Göster
@Hirotaro belki yeri değil ama o işlemciyi nereden buldun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 22 Haziran 2006; 1:29:32 > -
quote:
tabi onun fiyatınıda biliyosundur .ben sadece 2'si arasında bi tercih bekliyorum..quote:
Orjinalden alıntı: pc_mod
tabi onun fiyatınıda biliyosundur .ben sadece 2'si arasında bi tercih bekliyorum..
o zaman bi sor niye asus a8n sli demedin diye. çünkü fanı zamanla ses çıkarmaya başlıyor. ama çizgi elektronikten alırsan değiştiriyorlar. -
çizgiden alırsan 2.eli ile değiştirirler,ellerinde yoksa.quote:
Orijinalden alıntı: BoGoquote:
o zaman bi sor niye asus a8n sli demedin diye. çünkü fanı zamanla ses çıkarmaya başlıyor. ama çizgi elektronikten alırsan değiştiriyorlar.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BoGo
quote:
o zaman bi sor niye asus a8n sli demedin diye. çünkü fanı zamanla ses çıkarmaya başlıyor. ama çizgi elektronikten alırsan değiştiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Haziran 2006; 22:46:43 >
-
Asus al derim, epoxlara da bakabilirsin, son tercihin msi olsun bana kalırsa.quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
çizgiden alırsan 2.eli ile değiştirirler,ellerinde yoksa.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
çizgiden alırsan 2.eli ile değiştirirler,ellerinde yoksa.
quote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
çizgiden alırsan 2.eli ile değiştirirler,
quote:
quote:
sıfırla değiştirdim.
-
Asus A8N SLI Delux kullanıyorum. Gayet memnunum tasarım olarak, donanım olarak ve oc yeteneği yönünden gayet yeterli ve iyi bir kart. MSI kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim ama Asus'un ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Kuzey köprüsü fanına gelince evet zamanla yatak sarabiliyor. Distribitör istenildiği taktirde yenisini gönderiyor ancak 7000 devir dönen bir fan zaten kafamı şişirdiğinden zalmanın pasif soğutucusunu aldım ve şimdi kafam rahat.quote:
Orijinalden alıntı: Ekreizze
Asus al derim, epoxlara da bakabilirsin, son tercihin msi olsun bana kalırsa.
Alıntıları Göster
-
sen şanslısın o zaman,benim anakartı 2.el ile değiştirdiler.ÇİZGİYE ayrıca çokta kızgınım,quote:
quote:
quote:
sıfırla değiştirdim.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
quote:
sıfırla değiştirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
Asus A8N SLI Delux kullanıyorum. Gayet memnunum tasarım olarak, donanım olarak ve oc yeteneği yönünden gayet yeterli ve iyi bir kart. MSI kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim ama Asus'un ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Kuzey köprüsü fanına gelince evet zamanla yatak sarabiliyor. Distribitör istenildiği taktirde yenisini gönderiyor ancak 7000 devir dönen bir fan zaten kafamı şişirdiğinden zalmanın pasif soğutucusunu aldım ve şimdi kafam rahat.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: supremum
Asus A8N SLI Delux kullanıyorum. Gayet memnunum tasarım olarak, donanım olarak ve oc yeteneği yönünden gayet yeterli ve iyi bir kart. MSI kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim ama Asus'un ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Kuzey köprüsü fanına gelince evet zamanla yatak sarabiliyor. Distribitör istenildiği taktirde yenisini gönderiyor ancak 7000 devir dönen bir fan zaten kafamı şişirdiğinden zalmanın pasif soğutucusunu aldım ve şimdi kafam rahat.
zalmanın linkini verebilir misin? ya da satıldığı yeri (ankara için)
-
Biri pci-ex diğeri agp 8x ...Ekran kartın varsa sorman hata...quote:
sen şanslısın o zaman,benim anakartı 2.el ile değiştirdiler.ÇİZGİYE ayrıca çokta kızgınım,
quote:
quote:
quote:
quote:
sıfırla değiştirdim.
Alıntıları Göster
değilse tabiki asus...hatta pci-ex olan başka bir board. ama msi ın o modeli değil.
-
Link için tıkla!quote:
zalmanın linkini verebilir misin? ya da satıldığı yeri (ankara için)
Alıntıları Göster
Güzel bir ürün fanlı soğutucudan fansıza geçmeme rağmen ısınma sorunu yaşamadım. Değerler gayet iyi.
Bilgin olsun diye söylüyorum ben İnventus'tan 18 ytlye aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
Link için tıkla!
Güzel bir ürün fanlı soğutucudan fansıza geçmeme rağmen ısınma sorunu yaşamadım. Değerler gayet iyi.
Alıntıları Gösterquote:
Link için tıkla!
çok teşekkür ederim. fiyatıda uygunmuş
-
Biri pci-ex diğeri agp 8x ...Ekran kartın varsa sorman hata...
değilse tabiki asus...hatta pci-ex olan başka bir board. ama msi ın o modeli değil.
sana dicek bişey bulamıyorum yani oraya 2 tane sli kart koymuşum sen diyosunki biri agp -
quote:
arkadaşlar anakart konusunda hangisini tercih edersiniz önerilerinizi bekliyorum..
1. Model: MSI K8N SLI Platinum, NForce4, 800, DDR400, 8X, GLan, 1394, S.ATA, RAID (S.939)
2. Model: ASUS A8N-SLI NForce4, DUAL PCIex16, D400, 8XSes, GLan, RAID, S.ATA, 1394 - (S. 939)
Bak güzel kardeşim ilk yazdığın karta ne yazıyo 8x yani agp.neyin davasını yapıyosun anlamadım.yazmasada orda o anakart agp zaten.slı modelini yazdıysan neden 8x yazıyorsun.ayrıca slı olmayan modeli 8x dir. bilgine.Önce doğru yaz sonra la
benim bahsettiğim kart bu.K8N Platinium AGP kart var destekli.../>
-
Hem merak etme Sen tavsiye isterken ben inceleyip satıyodum.Acemi yok karşında.quote:
Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@Lquote:
arkadaşlar anakart konusunda hangisini tercih edersiniz önerilerinizi bekliyorum..
1. Model: MSI K8N SLI Platinum, NForce4, 800, DDR400, 8X, GLan, 1394, S.ATA, RAID (S.939)
2. Model: ASUS A8N-SLI NForce4, DUAL PCIex16, D400, 8XSes, GLan, RAID, S.ATA, 1394 - (S. 939)
Bak güzel kardeşim ilk yazdığın karta ne yazıyo 8x yani agp.neyin davasını yapıyosun anlamadım.yazmasada orda o anakart agp zaten.slı modelini yazdıysan neden 8x yazıyorsun.ayrıca slı olmayan modeli 8x dir. bilgine.Önce doğru yaz sonra la
benim bahsettiğim kart bu.K8N Platinium AGP kart var destekli.../>
Benzer içerikler
- intel speed shift technology nedir
- ryzen ne demek
- 4060 ti için işlemci
- işlemci cache nedir
- 8700f vs 7500f
- termal macun önerisi
- kirin 9010
- apu sistem
- exynos 2400
- lga 1851
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X