Şimdi Ara

Asus n500jv gta 5 i kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim Asus n550jv cn241h bir notebook um var olası gta 5 pcye çıkarsa minimum özellikleri gtx 460 yazıyor benim pcde gt 750m 5 gb gdrr5 var notebookcheck de ki sıralamada çok fark yok hemen hemen 20 sıra fark vardır ben bu ekran kartıyla bu oyunu high da oynayabilirmiyim ? lütfen cevap yazın beyler.

• high ayarda oynuyamazsın büyük hitimal full hd medium olur bende i7 gtx 670mx var benimkiside high açmıyabilirde açabilirde emin değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 10 Mayıs 2014; 22:24:57 >
  • Özelliklere falan inanmayın. Çıkarsa görürsünüz nasıl olacağını.
  • Oyun bir çıksında herkes ona göre alır

yakında çıkar diye y510 aldım (dedim high oynarız oh mis) bu gidişle çıktığında lowda zor oynıcaz

ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bir sistem isteyeceği kesin GTA V' in.

Olmadı ps4 kapar herkes zaten 1000 tl seviyesine gelmesine az kaldı ps4'ün 200 tl de oyun tamamdır.
  • Büyük ihtimal kaldırır hemen telaş yapıyorsunuz görende sanır 8 gb ram isteyecek direk :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kaldırma İhtimali Az Çünkü GTA 5 İçin Özel Toplama Bilgisayar gerekiyor Senin Bilgisayarın Ne kadar iyi olursa olsun tam olarak oyunun istediği özelliklere sahip olması gerek yani minimum sistem özellikleri aynı olması gerek ne daha iyi nede daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus1388

Dostum kaldırma İhtimali Az Çünkü GTA 5 İçin Özel Toplama Bilgisayar gerekiyor Senin Bilgisayarın Ne kadar iyi olursa olsun tam olarak oyunun istediği özelliklere sahip olması gerek yani minimum sistem özellikleri aynı olması gerek ne daha iyi nede daha kötü

Şaka mı bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİSAYARI YAN BİLGİSAYAR OLARAK KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM GAYET HIZLI VE GTA 5 İ MEDİUM AYARLARDA OYNATABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YAKLAŞIK 35-40 FPS ALINABİRLİR

İNTEL CORE İ7 4770K İŞLEMCİ/MSİ Z97 GAMING 9 ANAKART/ASUS AMD R9 295X2 GDDR5 8GB 1024Bit/ SAMSUNG 1 TB SSD/ WD CABİAR BLACK 2 TB HDD/ CORAİR CARBİDE 400 R KASA/CORSAİR 32 GB RAM
    İPHONE 5S 32 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerOnTechnopat -- 3 Temmuz 2014; 13:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerOnTechnopat

BİLGİSAYARI YAN BİLGİSAYAR OLARAK KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM GAYET HIZLI VE GTA 5 İ MEDİUM AYARLARDA OYNATABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YAKLAŞIK 35-40 FPS ALINABİRLİR

İNTEL CORE İ7 4770K İŞLEMCİ/MSİ Z97 GAMING 9 ANAKART/ASUS AMD R9 295X2 GDDR5 8GB 1024Bit/ SAMSUNG 1 TB SSD/ WD CABİAR BLACK 2 TB HDD/ CORAİR CARBİDE 400 R KASA/CORSAİR 32 GB RAM
    İPHONE 5S 32 GB

tabi canım medium 30 fps almak için sadece dünyanın en hızlı kartı r9 295x2 gerek :)
    high oynamak içinse nasa uzay istasyonu gerekiyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.