Arkadaslar öncelikle affınıza sıgınarak ilk defa bir konu actıgımı bildirmek isterim ve hatalarım varsa kusuruma bakmayın.Yaklasık 1.5 ay önce bu laptopu aldım benşm aradıgım performans aralıgında en iyi laptop buydu ve asus olması beni cezbeden baska bir noktaydı.Hoparlordeki cızırtı dısında oda bir cok mp3 de oluo ve kasanın cabuk kirlenmesi ve parmak izi bırakması dısında gayet memnunum ve benim icin önemli olan oyunlardaki performans mukemmel diyebilirim.laptopta ısınma sorunu yok denecek kadar az masa uzerinde kullanıosanız,diz ustunde fanı kapatmadıkca dizinizle hic bir sorun yok ve ses diye birsey yok laptopta bilmiorum belki yeni yeni oldugu icin zamanla ses yaparmı bilmiyorum ama su anda geyet memnunum.isterseniz ozelliklerini bir bakalım.
İşlemci :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz Bellek(RAM) :4GB DDR2 Sistem Türü :32bit işletim sistemi Graphic :Nvidia GEFORCE 9650 GT 1GB HD :320GB Display :15.4"
Ek olarak iyonizer teknolojisi halen ne işe yaradıgını bilmiyorum :) güç tasarruf seçenekleri.Bu secenekler gayet kullanıslı oyun icin hep high performance seceneginde calıştırdıgım icin hic sorun yok ve ekren kartı 1GB olmasına ragmen windows icinde ekran kartı toplam kullanılabilir bellek 2303Mb görünüyor.Kasanın el gelen yerlerinin cabuk kirlenmesinide gectim hoparlor cızırtısı dısında gayet mukemmel performan alıyorum.Alacakla tavsiye ederim.
ana konu vardı aslında buraya açman pek uygun olmamış sanki neyse fırsattan istifade bende görüşlerimi sunayım laptopu bende 1 ay kadar önce aldım şu an memnun fakat ürün geldiğinde vista 32 bit yüklü idi bu yüzden ram 3 gb grüyordu şu an win7 64 bite ye geçtim derecelendirme puanlarımda özellikle oyun grafiklerinde 0.9 luk bi artış gördüm bahsetteğiniz cızırtı problemleri bende yok yada ben duymuyrdum ama çatur çutur seslr çıkıyordu bazen ama win7 ye geçince onlarında azaldığını hissettim yanlız win7 ye geçtiğim için benm sorunlarım var yukardaki kısayol tuşlarını çalıştıramadım sürücülerini yüklememe ramn yani ionizeri kullanamıyorum gerçi arkadaşında dediği gibi bende ne işe yaradığını bilmiyorum ama olsun :)
walla ben topigini bulamadıgım icin buraya actım konuyu bulsam bile benim bilgisayarla tamamen farklı özelliklere sahip kullanıcıların actıgı topikler gordum neysede, su win7 ye gecis olayını halen cozemedim win7 ucretsiz gecis imkanı diyor ama asus gecis dvd si icin bir miktar para istior sen nasıl gectin hangi prosedürler war orjinal win7 ye yanideneme falan deil tam surum demi cunku bagzı arkadaslarım deneme surumu kullanıor biraz bahsedermisin.
quote:
Orijinalden alıntı: fbraptor1907
walla ben topigini bulamadıgım icin buraya actım konuyu bulsam bile benim bilgisayarla tamamen farklı özelliklere sahip kullanıcıların actıgı topikler gordum neysede, su win7 ye gecis olayını halen cozemedim win7 ucretsiz gecis imkanı diyor ama asus gecis dvd si icin bir miktar para istior sen nasıl gectin hangi prosedürler war orjinal win7 ye yanideneme falan deil tam surum demi cunku bagzı arkadaslarım deneme surumu kullanıor biraz bahsedermisin.
ürün zaten wista home premium 32 bit yüklü geliyor o da rami 4gb yerine 3gb görüyordu bende araştırdım win7 ye geçersen win7 home premium 32 bite geçebiliyosun 64 bite izin vermiyorlar üstüne üstlük 40 euro gibi bir kargo ücreti vardı bende win7 ultimate 64 bit son sürümü buldum ve yükledim...
ana konudaki model 226dv modeli ve devamı için kullanılıyordu ama burasıda kalsın burayada yazarız...
yani sen ucretsiz yukseltmeden faydalanmadınmı anlamadım yani ne kadar ucret verdin yukseltmek icin ve ya vermedinmi o 64bit i nasıl buldun nerden ulastın valla bisey anlamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: fbraptor1907
yani sen ucretsiz yukseltmeden faydalanmadınmı anlamadım yani ne kadar ucret verdin yukseltmek icin ve ya vermedinmi o 64bit i nasıl buldun nerden ulastın valla bisey anlamadım :)
evet ücretsiz yükselttima ama internetten download ederek yani asusun sağlandığı avantajdan yararlanmadım çünkü dediğim gibi 32 bitine geçiş yapabiliyorsun+kargo ücreti ödeyeceksin...