Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin çözümü söylüyorum. Kesinlikle format falan atmayın. Yapmanız gereken şey Windows 7 DVD'sini takın. Oradan Windows yükleme ekranında klavye ve dil seçimini geçtikten sonra onar diye bir seçenek çıkacak. Yazmanız gereken kodu yazıyorum. Yalnız karıştırmamanız için boşluk karakteri yerine $ işareti yapıyorum.
    CD.. yaz enter'a bas
    CD$C: yaz enter'a bas
    bootsect$/nt60$ALL/mbr yaz enter'a bas
    restart yap başlat sorun gitmiş olacaktır ;)
  • pil doluyken fişe takılı olmadan kullanıyordum bilgisayarı.%98 falan doluydu .30 dk falan kullandıktan sonra birden ekran gitti fakat bilgisayar çalışmaya devam etti.ne olduğunu anlayamadım ilk başta.daha sonra baktım ki pil ışıgı yanıp sönüyor.ve daha sonrada bilgisayar kapandı zaten.biraz bekledikten sonra tekrar açmaya çalıştım fakat açılmadı.bende daha sonra prize taktım ve öyle açtım.bir de baktım pil %1 e düşmüş dolmaya başlıyor.o şekilde biraz kullandıktan sonra kapattım bilgisayarı.şu an açtım böyle bir uyarı veriyor bana.ne oldu şimdi benim pile?

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye)

• Ben geldim!

İlginç.. Tekrar dene fişi çıkartıp.. Gene aynısını yaparsa sorun pil.. yapmazsa 1-2 kere tamamen bitirip doldur..
    Bir de şunu dene pc kapalı halde pil boş dedikten sonra takılı kalsın 1 gün.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Ben geldim!

İlginç.. Tekrar dene fişi çıkartıp.. Gene aynısını yaparsa sorun pil.. yapmazsa 1-2 kere tamamen bitirip doldur..
    Bir de şunu dene pc kapalı halde pil boş dedikten sonra takılı kalsın 1 gün.. :D

elektrikten çekip boşalttım pili... sonra yeniden doldurdum... şu an sorun yok gibi .her şey normal... anlamadım gitti

• Haftada bir çekip pilde kullan boşalt tamamen sonra tekrar şarj et..
  • bende aynen o şekilde kullanıorum zaten %95 e gelene kadar prizde daha sonra çekiyorum...şu anda bi sorun yok... devam :)
  • merhaba arkadaşlar. bilgisayarı ilk aldığım zamanlarda bilgisayarın açık olup olmadığını duyarak anlamak imkansızdı ama maalesef bugünlerde cpu fazlaca çalışmamasına rağmen fan sürekli çalışıyor. acaba nasıl bir iç temizlik yapabilirim bu bilgisayara şu an sadece bu yazıyı yazarken bile fan sesi duyuyorum. teknik servise gönderecek kadar zaman kaybedemem çünkü bilgisayar sürekli bana lazım oluyor. sizde böyle bir problem var mı ne yapmam gerekir ?
  • fan kısmını temizleyeceksin. ben saç kurutma ile temizlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

fan kısmını temizleyeceksin. ben saç kurutma ile temizlemiştim.

nasıl temizlemeliyim laptopu mu söküyüm?
  • alt tarafı sök. öyle temizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

alt tarafı sök. öyle temizle.

garanti falan sorun olur mu ?
  • Arkadaşlar 8 GB destekliyor muydu bizim bu aletler ?
  • bende bu sorunun cevabını merak ediyorum? chipset 8GB destekliyor ama taksak ne olur ? şu ana kadar parça değiştiren falan var mı?
  • Arkadaşlar; N51VF 266 DV orjinal Win 7 driver CD sini nasıl bulabilirim acaba?

Win 7 ye geçtikten sonra bazı kısayol tuşlarını yükleyemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOPHiS_AKi_TAi -- 15 Haziran 2011; 18:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi

Arkadaşlar; N51VF 266 DV orjinal Win 7 driver CD sini nasıl bulabilirim acaba?

Win 7 ye geçtikten sonra bazı kısayol tuşlarını yükleyemedim...

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/N51Vf/#download burada mevcut

32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz bilmiyorum diye direkt link vermiyorum

ATK kategorisi altındakileri yüklerseniz kısayollar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/N51Vf/#download burada mevcut

32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz bilmiyorum diye direkt link vermiyorum

ATK kategorisi altındakileri yüklerseniz kısayollar gelir.

Teşekkürler....

Hemen bakıp yükleyeyim... 64 bit yüklü.
  • @ck1991 Kardeş teşekkürler. ATK bölümündeki dosyaları yükledim.

Kısayol fonksiyonlaı bir-ikisi dışında çalışmaya başladı.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Win7 64bit yükledim pc'ye fakat üstteki dokunmatik bölümünü bir türlü çalıştıramadım.. Vistada sorunsuz çalışıyordu.

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/N51Vf/#download bölümünden tüm driverleri indirdim hepsini kurdum aygıt yöneticisinde tanınmayan bir özellik yok herşey yerli yerinde fakat yinede o tuşlar çalışmıyor sıkıntı devam ediyor.Bunun için ne yapmam gerekiyor ? Bir sıkıntı daha var fn tuşu ile görüntü ışığını açma kapama ve görüntü ile ilgili şeyler çalılıyor fakat ses ve touchpad kapatma çalışmıyor..

Acil yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.