Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebellious85

quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

windows 10 geçen var mı?Driver hakkında bilgi verirse seviniriz.

Ben geçtim. 8 den kat be kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Çok seri. Bütün sürücüleri yükledi. Gecmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar asus n53 sv kullanıpta windows 10 yükleyenler var mı?

Burada bazı driverları 8.1 kurun sorunsuz çalışacaktır yazmışlar ama asusun kendi sitesinde win7 64 bit driverları mevcut. 8.1 driverları yok

Driver sorununa nasıl bir çözüm getirdiniz.

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    asus n53sm windows 8 driverları ile uyumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 10 Ağustos 2015; 23:04:34 >
  • evet n53sm sürücülerini kurdum bende sorunsuz kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

asus n53sm windows 8 driverları ile uyumludur.

Hocam doğrumu anladım. N56 sv notebook'uma windows 10 yükledikten sonra n53sm win 8 driveri yüklüyeceğim.
  • ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    n56 sv yi bilmem ama n53 sv için windows 10 u yükledikten sonra n53sm sürücülerini gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin kardeşim ;) için rahat olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

n56 sv yi bilmem ama n53 sv için windows 10 u yükledikten sonra n53sm sürücülerini gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin kardeşim ;) için rahat olsun ..

hocam yanlış tuşa basmışım benim notebook n53 sv cevabın için teşekkür ederim.
  • win10 driver konusunda hiç üzmedi ben yükseltme şeklinde yaptım sadece nvidia ve intel ekran kartlarını tanımadı onuda windows güncellemelerini yaptırmaya çalıştım o sırada yüklenmiş ben manuel olarak hiç driver uğraşmadım.
  • w8.1 deb w10 a gectikten sonra wifi de sikinti yaşamaya basladim. Baglanti devamli kopuyor ve bir daha baglanmiyor. intelin wifi driverini yukledim ama w10 icin uygun degil yaniti aliyorum. Yardimci olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Elimde çok para olmadığından bu modeli almayı düşünüyorum. Sahiplerine/bilgisi olanlara Withcer 3 oyununda deneyip denemediklerini , denedilerse sonucu sormak istiyorum.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürkler.
  • taner5000 kullanıcısına yanıt
    Ben de DVD sürücüsünü uzun süre kullanmamıştım sonra bir DVD taktım okumadı. Temizleyeyim dedim.
    Temizledim çalıştı. Yalnız lazer kısmına dikkat edin hassas olabilir.
  • Win10 kuran arkadaşlar bir sorum olacak sizlere.Sonicmaster bir türlü kuramadım,bulamadım.. vs. acaba nerden nasıl cağırıyoruz bilen biri cevaplayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

w8.1 deb w10 a gectikten sonra wifi de sikinti yaşamaya basladim. Baglanti devamli kopuyor ve bir daha baglanmiyor. intelin wifi driverini yukledim ama w10 icin uygun degil yaniti aliyorum. Yardimci olabilecek var mi?

Sorun gitgide can sıkmaya basladi. Yardimci olabilecek yok mu?

• Tsk ederim bcanata cevabın için.
    Şuan win10 tek sıkıntım ses kısıklığı.Sanki win7 gümbür gümbür çalan haporlör simdi kendi kendine takılıyor gibi?Sizde de böyle bir durum var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcanata

sonicmaster:http://www.mediafire.com/download/p173yto8ax826z6/ASF3GUI.rar

şu konuda vardı daha önce:http://forum.donanimhaber.com/m_54999534/tm.htm

Hocam sağ olasın bende de eksikti, yükledim. Ancak programı açınca oynama yapamıyorum. Bu neden ola ki?

Bir de bataryam bozuldu arkaraşlar daha önce yan sanayi almıştım o da bozuldu acaba önerebileceğiniz bir marka var mı? Kullanıp da memnun kaldığınız. Orjinalleri çok pahalı malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naraka -- 16 Ağustos 2015; 11:47:59 >

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için akşama tekrardan deneyeyim.
  • Arkadaşlar DC Board'ım yanıp,değişimi yapıldıktan sonra bilgisayarda RAM kullanımında sanırım sorun var.

Boştayken %30 civarında olan RAM kullanımı 2-3 sekme açıp film video izleme durumunda %50-55 civarlarına kadar çıkıyor.

Sorun yazılımsal olabilir mi bilgisayara recovery yaptım ama sorun çözülmedi.Ekran kartı güncellemesi bazen sorun çıkartabiliyor.Ne denememi önerirsiniz?

Bir de sizde RAM kullanımı yüzde kaç civarlarında?

İyi Forumlar
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    hiç bir wirelessı mı görmemeye başlıyor? bende windows 7 deyken böyle bir sorun vardı.durup dururken hiç bir wirelessı görmemeye başlıyordu. yeniden başlatmadanda düzelmiyordu.windows 10 geçtiğimden beri henüz karşılaşmadım ama kronik bir sorunmu acbaa diye düşünmeye başladım
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    asus n53 windows10 için yeni wireless sürücüsü çıkardı upload ediyorum birazdan biter paylaşırım.windows10 da bende de sorun çıkarmıştı wireless

wireless driver

• quote:

Orijinalden alıntı: grasp

asus n53 windows10 için yeni wireless sürücüsü çıkardı upload ediyorum birazdan biter paylaşırım.windows10 da bende de sorun çıkarmıştı wireless

wireless driver
    http://www.mediafire.com/download/n2tttk2b9kv5rz1/WIFI_V10.0.0.318_WHQL_Win10.rar

Tesekkur ederim eve gecince sonuclari yazarim.

Baska bir aga baglanmayi denemedim. Denedigim ag Kyk'ya ait. Belki agdan kaynaklana sorundur ama daha yapmazdi.Yeniden baslaysam dahi bir iki dk baglanip kopuyor.

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.