Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam ne kusuru sadece sordum bilgi almak için veya benzer oyunlar var ise diye touchpad driverini kendi windows 7 driverini kurdum sorun yok ben skyrim, ets 2 oynuyorum bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar tek sıkıntım fn tuşları verimli çalışmıyor oda sadece kısayol hesap makinesi yeni atk hotkey kurunca düzeliyor fakat animasyonlar yok oluyor o zamanda tabiki daha yeni bir sistem hatalar olacaktır düzelteceklerini umut ediyorum ses içinde aynı şekilde windows 7 driverini kurdum
  • ASUS N53SN SZ129V laptopta windows logosu dahi görünmüyor sistem başlamıyor hiç bir şekilde güvenli kipte dahil açılmıyor.Bios a girmeyi deneyince ''SYSTEM DOESN'T PERMİT TO FLASH BİOS'' uyarısıyla karşı karşıya kalıyorum. Biosu sıfırlamam gerektiğini söylediler Yardımcı olabilicek var mı acaba?
  • asus n53sn 174v modeli var elimde i7 işlemcili 8 gb ramli olan model.. 3. yılıma girmek üzereyim satıp mac'e geçme planım var sizce ederi ne olur gayet sorunsuz temiz makina şuan..

Benim merakım İstanbulda bilgisayarcılar kaç para verir sahibinden de falan kaç paraya satılır?

Sahibinden deki fiyatlara baktım en düşük olacak şekilde listeledim sanırım uygundur fiyat..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-n53sn-sz174v-i7-islemci-8gb-ram-2gb-ekran-karti-full-hd-208443331/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3sicilian -- 8 Eylül 2015; 15:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

yok hocam ne kusuru sadece sordum bilgi almak için veya benzer oyunlar var ise diye touchpad driverini kendi windows 7 driverini kurdum sorun yok ben skyrim, ets 2 oynuyorum bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar tek sıkıntım fn tuşları verimli çalışmıyor oda sadece kısayol hesap makinesi yeni atk hotkey kurunca düzeliyor fakat animasyonlar yok oluyor o zamanda tabiki daha yeni bir sistem hatalar olacaktır düzelteceklerini umut ediyorum ses içinde aynı şekilde windows 7 driverini kurdum

Ben de @tamtamer123 dediği gibi w10'da denedim ama touchpad driverinda ve Sonicmaster'da ses sıkıntısı yaşadığım için w8.1'e döndüm. w10'a biraz daha zaman tanımak lazım. Oyun denemedim.
  • Klavyeyi değiştirmeyi düşünüyorum.Buradaki ile uyumulu mudur acaba?
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    sorunların çözümleri mevcut şu an gayet stabil bir şekilde windows 10 kullanıyorum ses gayet iyi hatta yüksek olduğu için cızırtı yapıyor touchpad ise windows 7 de kullandığım gibi gayet iyi.
  • www.asusservisizmir.com adresinden online teknik destek alabilirisniz.
  • asus n53 laptop için 19V 4.74A şarj aleti arıyorum. Laptopu bozulupta falan satan varmı. Orjinal olması tercihimdir
  • merhaba arkadaşlar.win 7 cd ile asus N53 SV MODEL LAPTOPUMA FORMAT atmak itiyorum fakat bir türlü beceremedim.açılışta f2 tuşuna bastığımda bıos ayarlarına girdim fakat gerisini getiremedim.lütfen yardımcı olur musunuz.çok teşekkür ederim.BİOS RESİMLERİ AŞAĞIDADIR.

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedietiyedi -- 3 Ekim 2015; 14:10:31 >

• arkadaşlar asus n53sn notebook bilgisayarıma batarya alacam hangi siteden almalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim garantisi bitti yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ct0087

arkadaşlar asus n53sn notebook bilgisayarıma batarya alacam hangi siteden almalıyım alırken nelere dikkat etmeliyim garantisi bitti yardımcı olabilirmisiniz?

bende o niyete girdim ama hala almadım zaten bataryada pek kullanmıyorum diye.
    sana linki vereyim ;

bu n53 bataryasının aynı özellikleride tr de bulamadım malesef hiç satanlar hep 4400 mAH satıyorlar . yorumlara bakılırsa gayet güvenilir bir yer gibi görünüyor. Türkiye'den alanda var.
    nelere dikkat etmem gerekir diyorsan;
    kapasitesi : 5200 mah
    Voltajı : 11.1V/10.8V
    Hücre sayısı : 6 hücreli
    ve model numarası A32-M50 A32-N61 A32-X64 A33-M50 for Asus G50 G51 olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 6 Ekim 2015; 14:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tedietiyedi

merhaba arkadaşlar.win 7 cd ile asus N53 SV MODEL LAPTOPUMA FORMAT atmak itiyorum fakat bir türlü beceremedim.açılışta f2 tuşuna bastığımda bıos ayarlarına girdim fakat gerisini getiremedim.lütfen yardımcı olur musunuz.çok teşekkür ederim.BİOS RESİMLERİ AŞAĞIDADIR.

resimlerde gördüyüm kadarıyla biosta yapman gereken tek şey uefı boot u etkinleştirmek(daha hızlı aktif olur)
    onun dışında format için biosa girmene hiç gerek yok.açılış tuşuna basar basmaz "esc" tuşu ile boot manager ı açıp dvd yada usb hangisinden ise seçip fotmatı yapabilrsin.

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    kardeşim teşekkür ederim cevabın için.bende notebook u masaüstü gibi kullanıyorum.notebook u alalı 4 yıl oldu bataryayıda 2 yıl önce servis yenilemişti.pc yi kullanırken bataryayı hiç çıkarmıyorum pc de bataryanın dolum ışığı olan sarı renk hep yanardı ama birkaç gün önce başlayan durum ışık bazen turuncu bazen de hiç yanmıyor. sorum böyle batarya dolmadığı halde adaptör takılı iken kullanmaya devam edersem pc ye zararı olur mu yoksa 200-250 verip kullanmayıcağım bataryayı sırf pc zarar görebilir diye almalımıyım?bilenler cevap verirse bizahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ct0087

kardeşim teşekkür ederim cevabın için.bende notebook u masaüstü gibi kullanıyorum.notebook u alalı 4 yıl oldu bataryayıda 2 yıl önce servis yenilemişti.pc yi kullanırken bataryayı hiç çıkarmıyorum pc de bataryanın dolum ışığı olan sarı renk hep yanardı ama birkaç gün önce başlayan durum ışık bazen turuncu bazen de hiç yanmıyor. sorum böyle batarya dolmadığı halde adaptör takılı iken kullanmaya devam edersem pc ye zararı olur mu yoksa 200-250 verip kullanmayıcağım bataryayı sırf pc zarar görebilir diye almalımıyım?bilenler cevap verirse bizahmet...

söylediğin gibi bende aynı şekilde kullanıyorum.
    yaklaşık 4 yıl oldu alalı asus servisi 250 tl civarı batarya değişir dedi banada bende fişte kullaıyorum diye önemsemedim
    .Laptop konusunu araştırdım biraz ve vardığım sonuç bataryasız kullanman pek tavsiye edilmiyor.
    yani batarya ölü bile olsa en azından elektirik kesinlince 1 dk idare eder en kötü ihtimalle veya voltaj dalgalanması bataryana etki eder pc yi pek etkisi olmaz.
    Bu yüzden benm gibi genel olark sürekli fişte kullanıyorsan batarya almana gerek yok bence ama ölüde olsa bataryasız kullanma.
    Laptoplarda batarya olduğu için masaüstü pclere göre fişten gelicek akım koruması daha zayıftır batarya bunu telafi eder ;)

• n53sm adaptörünün etiketini ve bilgisayara giren ucunun fotoğrafını çekip ekleyebilecek bir arkadaş var mı?
  • Arkadaşlar benimde batarya ölü. N53SN-SZ013V model. Batarya ile kullanmak istiyorum artık sıkıldım prize takılı kullanmaktan. Orjinal bataryalar ile muadillerin güncel fiyatları ve performansları hakkında bilgi sahibi bi forumdaşımız var mıdır yardımcı olabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

n53sm adaptörünün etiketini ve bilgisayara giren ucunun fotoğrafını çekip ekleyebilecek bir arkadaş var mı?

Kimse yok mu?
  • AloNeWolF44 kullanıcısına yanıt
    N53SM kullanıyordum. Aşağıdaki ürünü aldım sorunsuz çalışıyor. 7800 mAh olması nedeniyle uzun süre dayanıyor şarj.

• quote:

N53SM kullanıyordum. Aşağıdaki ürünü aldım sorunsuz çalışıyor. 7800 mAh olması nedeniyle uzun süre dayanıyor şarj.

n53 serisi komple aynı değilmi bende batarya almayı düşünüyorumda bunu bulmuştum ben seninki iyimiş satıcı ile bir sorun bişey çıkmıyor değilmi aliden ilk alışverişim olucakta :)

Düzeeltme: N53 sn 182v var bende uyuyorsa akşam istediğin fotorafları yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 21 Ekim 2015; 9:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

quote:

http://tr.aliexpress.com/item/M50-Battery-11-1V-10-8V-7800mAh-for-ASUS-A32-M50-A32-N61-A33-M50-G51G60/1065112684.html

n53 serisi komple aynı değilmi bende batarya almayı düşünüyorumdahttp://tr.aliexpress.com/store/product/Battery-A32-M50-A32-N61-A32-X64-A33-M50-for-Asus-G50-G51-G60-M50-M51/734968_1268071178.html?isOrig=true#extend bunu bulmuştum ben seninki iyimiş satıcı ile bir sorun bişey çıkmıyor değilmi aliden ilk alışverişim olucakta :)

Düzeeltme: N53 sn 182v var bende uyuyorsa akşam istediğin fotorafları yüklerim

Adaptör etiketini ve ucunun fotosunu yolla lütfen.

Aliexpressten güvenle alışveriş yapabilirsin yalnız üye olurken fazla kullanmadığın bir mail adresi ver. Çok reklam geliyor. Adamların sistemi oturmuş. Satıcılar hakkımızda şikayet gidecek diye fena tırsıyorlar. Üyelikleri iptal edilen şirketler tekrar üye olamıyorlar. Ben yıllardır alışveriş yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 22 Ekim 2015; 8:46:45 >

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.