Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc win 7 ise burdan bulabilirsin : https://www.asus.com/tr/Notebooks/N53SN/HelpDesk_Download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 22 Aralık 2015; 13:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Uygulamanın adı sonic master ancak yeni sürümlede adı sonuc focus oldu link :https://yadi.sk/d/AqnBq7TziXHGd burdan indirebilirsiniz ;)

Teşekküler.
    cihaz win 10 da stabil değil. aynı sıkıntı bende mi var yalnızca?
    örneğin csgo arada takılıyor. lag veya başka bişeyden değil ekran kartıyla alakalı..
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Ben yükleyeli 10 gün civarında oldu, taktığım ssd diskim yanınca w10 yükledim.
    Oyun oynamadım ama genel olarak gayet uyumlu ve hızlı çalışıyor bilgisayar, herhangi bir stabilie sorunuyla karşılaşmadım henüz.
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Bizim laptoplar sata 2 mi sata 3 mü nereden kontrol ediyoruz? Bir de yeni alacağımız ssd sata 3 destekli olduğu için sata 2yse eğer laptopumuz onlara uyum sağlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth doğru düzgün çalışmıyor win 10da win 7 de görülen bazı cihazları bunda görmüyor varmı bunun çözümü ?
  • emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bilgisayarın HDD yuvası sata 3 ODD yuvası sata 2 dir. Sata teknolojisi geriye dönük teknolojiyi desteklemektedir. Sadece sata 3 te teorik olarak 6.0 GBit/s hız alırsınız ama sata 2 de bu hız 3.0 GBit/s'dir. Yani SSD sata 2 portunda ise hızı 300 Mb/s yi geçmez sata 3 te 600 Mb/s'ye kadar ulaşabilir.
  • FaRaKaN @ Tam tersi bence w10da güncellemerden sonra w7 den daha stabil çalışıyor(1511 güncellemesinden beri).

onkal @ bende ssd almayı düşünüyorum bu yanma nasıl oldu ?

tribal_dns @ Bu bilgisayara her sistemi yüklediğim için driverlerı var hep akşam stabil bluetooth sürücülerin linki veririm ;)
    Bilgisayarcı bir arkadaşıma verdim hani zihni sinir modunda olanlardan bir arkadaş. Baya üzerine uğraştı ssd üzerindeki tüm elemanların testini yaptı, değiştirikebilir olanları değiştirdi. Yanan ssd'nin içindeki çipmiş. Ben çok şaşırmıştım yandığında ama arkadaşımın dediği ssd'lerin bir ömürleri olduğu ve benimkinin de ömrünü tamamladığıydı.
    Ocz vertex 450 128gb.
    n53 için win 10da adamakıllı çalışan bluetooth sürücüsü link ya da linklerini verirsen makbule geçer :)
    elimdeki tabletle telefonu görüyor en lazım olanı bluetooth hoparlörü tanımasına ragmen çalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 24 Aralık 2015; 17:08:20 >
  • ASUS N53SN SZ129V laptopu hareket ettirince wi-fi kopuyor. ve tekrar baglanmıyor. yeniden pc yi baslatmam gerekiyor.

cozumu nedir ?
  • tribal_dns T kullanıcısına yanıt
    yadi.sk
    Asus N53SN bluetooth driver — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/0J7dtGH6mVWxg
    buyur burdan uygun olanı indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

https://yadi.sk/d/0J7dtGH6mVWxg buyur burdan uygun olanı indirebilirsin.

sağol hocam
  • tribal_dns T kullanıcısına yanıt
    rica ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

beyler şu bang olufsen için ses uygulaması vardı çıkışı netliği falan ayarlayan.
    setup atacak var mı ?
    ayrıca benim kasa çok deforme oldu. ne yapabilirz?

Asus sonicmaster den bahsediyorsunuz google dan aratıp indirebilirsiniz
  • ARkadaslar windows10 1511 surumu yuklu neyaprsam yapim entegre ekran kartını kullanmıyor makine.yani intele gecmiyor surekli beyaz ısık yanıyor. format guncel driverler denedim ama yok surekli nvidia kullanıyor neyapabilirm ?
  • efets E kullanıcısına yanıt
    Bendede oluyor o bazen dert etmeyin sonucta surekli entegre ekran kartinda kalmasindan iyidir bazen yeniden baslatinca veya ani kapanma falan olursa duzeliyor dedigim gibi cok onemsemeyin
    Ek olarak intelin resmi sitesinde ekran kartinin guncel driverini bulamiyoruz bize windows update ile yuklememizi soyluyor bu yuzden bikac sorun olmus olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 5 Ocak 2016; 18:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam Nvidia nın son sürücüsü 361.43 de bu problem var ama bir alt sürümünde normal çalışıyor benimde aynı şekilde oldu sonra tekrar 359.06 sürümüne döndüm düzeldi. Yeni çıkacak olan sürümü bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

hocam Nvidia nın son sürücüsü 361.43 de bu problem var ama bir alt sürümünde normal çalışıyor benimde aynı şekilde oldu sonra tekrar 359.06 sürümüne döndüm düzeldi. Yeni çıkacak olan sürümü bekliyorum.

Anladım hocam cok tesekkur ederim yardımlarınız icin ..
    rica ederim hocam :)
  • merhabalar arkadaşlar eylül 2011 den beri kullandığım Asus n53sn 129v laptop yaşlanmış durumda ssd takmak istiyorum samsung 850 evo 250 gb bi ssd alacağım . Kullanmadığım ve bozuk olan DVD sürücüsünü çıkarttıp laptoptan çıkardığım harddiski 2. harddisk olarak DVD yerine takmak istiyorum. harddisk kutusu almam gerekiyor, 12.7mm mi yoksa 9.5 mm mi kutu almam gerekiyor DVD markası slimtype BD E DS4E1S yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.