Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ay önce sipariş verdiğim batarya elime ulaştı sanılanın aksine ürün çin değil isveçten geldi. Ben aldığımda 116 tl ye maal oldu.Batarya süre olarak gayet iyi kesintisiz kullanmda 3 saat kadar gidiyor. Kapasite yüksek olduğu için batarya biraz büyük çıkıntı sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim.7800 mah kapasitesi Türkiyede servis 250 tl diğer satanlar ise 4400 mah kapasite bataryaya 50-60 tl fiyat istediğini düşünürsek F/p olarak mükemmel. Batarya almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olması için paylaşmak istedim ;)
    Ürün resimleri
     ||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 12 Ocak 2016; 22:04:12 >

• Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Sorunları var mı, varsa neler? Performans olarak, oyun performansı olarak nasıldır? Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Sorunları var mı, varsa neler? Performans olarak, oyun performansı olarak nasıldır? Yardımlarınızı bekliyorum...

Her ne kadar bilgisayarimi sevsemde artik yetmemeye basliyor sanirim. Zaten eskidi yani daha yeni modellere yonelmenizi oneririm daha gelecege donuk modeller cunku islemcisi 2. Nesil ve ustune 3-4 nesil daha cikti ve onlardan sonra biraz hantal kaliyor bence. Yani bana kalirsa almayin yeni modellere bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 14 Ocak 2016; 7:32:59 >
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa daha yeni modellere bakmanızı öneririm ben de.
    Arkadaşın dediği gibi yeni ser işlemciler çıktı, verimleri daha yüksek (hızları daha iyi, harcadıkları enerji daha az).
    Benim bilgisayardan şikayetim çoook ağır olması ve klavyenin kalitesizliği. :)
  • Anladım çok teşekkür ederim. Buraya yazdıktan sonra farkettim eski bir model olduğunu. :) Sahibinden'de uygun bir ilan görmüştüm de o yüzden sormak istedim.
  • Arkadaşlar dün gece Asus - N53SN-SZ024V bilgisayarıma WİN10'u yükledim. Yüklemesine yükledim ama ekranı berbat bi hal aldı. Masaüstündeki simgeler kocaman kocaman ayrıca en küçük simge olarak gösterilirken böyle. Netlik 0. Şu an bu konuyu yazarken bile google choreme'den ne yazdığımı zor seçiyorum yani o derece.. Bunu nasıl düzeltirim Allah aşkına birisi yardım etsin ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Arkadaşlar dün gece Asus - N53SN-SZ024V bilgisayarıma WİN10'u yükledim. Yüklemesine yükledim ama ekranı berbat bi hal aldı. Masaüstündeki simgeler kocaman kocaman ayrıca en küçük simge olarak gösterilirken böyle. Netlik 0. Şu an bu konuyu yazarken bile google choreme'den ne yazdığımı zor seçiyorum yani o derece.. Bunu nasıl düzeltirim Allah aşkına birisi yardım etsin ya.

Guncellestirmelerden ekran kartinin driverini yukleyin harici sekilde yukleyemezsiniz (intel Hd Graphics 3000) ondan sonra yeniden baslatma vs istiyecek baslattiktan sonra kisisellestirde bi yerde olceklendirme olcak sanirim onu kucuk(%100 sanirim) ona ayarlayin duzelicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Arkadaşlar dün gece Asus - N53SN-SZ024V bilgisayarıma WİN10'u yükledim. Yüklemesine yükledim ama ekranı berbat bi hal aldı. Masaüstündeki simgeler kocaman kocaman ayrıca en küçük simge olarak gösterilirken böyle. Netlik 0. Şu an bu konuyu yazarken bile google choreme'den ne yazdığımı zor seçiyorum yani o derece.. Bunu nasıl düzeltirim Allah aşkına birisi yardım etsin ya.

Guncellestirmelerden ekran kartinin driverini yukleyin harici sekilde yukleyemezsiniz (intel Hd Graphics 3000) ondan sonra yeniden baslatma vs istiyecek baslattiktan sonra kisisellestirde bi yerde olceklendirme olcak sanirim onu kucuk(%100 sanirim) ona ayarlayin duzelicektir

Hocam bir şekilde halloldu çok şükür. Nvidia falan filan bir şeyler oldu ama sonuçta oldu asdfgh çok sağ olun sizde

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    Benim batarya da mefta oldu hocam. Sizin aldığınız takınca bir çıkıntı kısmı var gibi geldi bana. Sıkıntı olmuyor mu o kısım?
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal ekran kartini guncellemistir arkaplanda yoksa bulanik oluyo ekran sizde ve bendede oldugu gibi hatta denetim masasindan intel hd yi silince yine bulaniklaisyo ordan biliyorum İyi forumlar

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, iyi forumlar.

• asus n53sv sx062v adaptör nereden bulabılırım
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Aldığım bataryanın kapasitesi orjinalinde 1,5 kat kadar fazla olduğu için biraz büyük fotoğraftaki gibi hafif bir çıkıntı mevcut ama orayı kavisli yuvarlak şekilde yapmışlar göz zevkini bozmuyor oyüzden bi sıkıntı yaratmıyor hiç.

Kapasitesi 7800 mah (Orjinal de 5500 civarı bişey olması lazım) .3 saat gidiyor kesintisiz kullanımda.
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Açıkcası artık bu bilgisayarı tavsiye etmem çünkü artık eskidi diyebiliriz. ama alıcaksanız karşılaştırma açısından şöyle örnekleyebilirim.Şuan piyasadaki 1500 TL bandındaki Pc ler kadar iyidir performans açısından günümüzde. Daha net bit karşılaştırma için GTA IV ü kasmadan rahatca oynayabilirsiniz. Güncel oyunları orta veya düşük seviyede rahatca oynatır diye düşünüyorum.Tabi bu alıcağınız modele göre değişir. Bendeki model N53SN 182V
  • N53SN laptop'um var. GTA 5 de nvidia ekran kartıyla değil intel ekran kartıyla oyun başlıyor ve oyun bu sebepten çok kasıyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?
  • CunK kullanıcısına yanıt
    Acarken sag tiklayip grafik islemciyle calistirdan nvidia yi secin acarken bunun surekli bir cozumu var ama tam olarak hatirlayamiyorum nvidia denetim masasindandi sanirim oralari karistirin bulabilirsiniz uygulamalrin ozellikleri ayarlanan yerden yuksek performansli nvidia yi secin

• CunK kullanıcısına yanıt
    oyunu başlattığınız kısayola sağ tık>varsayılan grafik işlemci >değiştir Önünüze gelen pencerede seçimi yapabilirsiniz
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Sirt cantasida koyarken belki sikinti olabilir. Onun haricinde masada veya dizustunde kullanirken sorun yasatacagini sanmiyorum. Geri donusuz icin tesekkurler. Biraz daha arastirayim benim de alma vaktim geldi.

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    o bölüm aklıma gelmedi çantayı deneyin bu akşam :) Orjinal boyutta olanda bu model var

Rica ederim ;)

• Sağ tık>Grafik işlemciyle çalıştır yöntemiyle denedim oyun açılırken ekran kartı görünümü beyaz oluyor 2 sn geçmeden tekrar mavi renge dönüyor ve oyun takılıyor.

Nvidia denetim masasından ayarladım ancak sonuç değişmedi. Oyunu güncellediğimden beri bu sorunu yaşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.