Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
786.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses problemi için sonic focus ta kullanabilirsiniz arkadaşlar oda gayet iyi çalışıyor. isteyenler buradan indirebilir bende sorunsuz çalışıyor windows 10dada .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 18 Ağustos 2015; 22:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: grasp

asus n53 windows10 için yeni wireless sürücüsü çıkardı upload ediyorum birazdan biter paylaşırım.windows10 da bende de sorun çıkarmıştı wireless

wireless driver
    http://www.mediafire.com/download/n2tttk2b9kv5rz1/WIFI_V10.0.0.318_WHQL_Win10.rar

Tesekkur ederim eve gecince sonuclari yazarim.

Baska bir aga baglanmayi denemedim. Denedigim ag Kyk'ya ait. Belki agdan kaynaklana sorundur ama daha yapmazdi.Yeniden baslaysam dahi bir iki dk baglanip kopuyor.

Ağda sorun olacağını zannetmiyorum genel bir w10 problemi bendede var sürücü güncelleyince düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

Tsk ederim bcanata cevabın için.
    Şuan win10 tek sıkıntım ses kısıklığı.Sanki win7 gümbür gümbür çalan haporlör simdi kendi kendine takılıyor gibi?Sizde de böyle bir durum var mı acaba?

Sorunnun çözümü burada ;)
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Sonicmaster var zaten bende.2 programda aynı işlevi yerine getiriyor.Sıkıntı realtek driveri ile ilgili sanırım.
  • Ben w10 kurduktan sonra hiç driver kurmadım bitek usb 3 driverları kendim yükledim bide wfi nin güncel olanını onun dışında realtek vs kendi yükledi w10 onlada linkini verdiği sonicmaster ı kurdum hiçbi sıkıntısı yok . İyi bir program kaldırma programı ile iobit uninstaller olabilir realtekki temizle aygıt yöneticisindende kaldır hepsi tamamlanınca yeniden başlat .açıldığında sesi direk tanırsa olduğu gibi bırak olmazsa , aygıt yöneticisi >donanım değişikliklerini tara zaten ozaman tanıyacaktır. sonra master ı tekrar kurup deneyebilirsin
    bide sonic master uyumlu olmayan olabilir linkini verdiğim 8.1 ile uyumlu güncel versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 19 Ağustos 2015; 10:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner5000

Arkadaşlar DC Board'ım yanıp,değişimi yapıldıktan sonra bilgisayarda RAM kullanımında sanırım sorun var.

Boştayken %30 civarında olan RAM kullanımı 2-3 sekme açıp film video izleme durumunda %50-55 civarlarına kadar çıkıyor.

Sorun yazılımsal olabilir mi bilgisayara recovery yaptım ama sorun çözülmedi.Ekran kartı güncellemesi bazen sorun çıkartabiliyor.Ne denememi önerirsiniz?

Bir de sizde RAM kullanımı yüzde kaç civarlarında?

İyi Forumlar

Netten film izlerken bu gayet normal birde 4gb ramle kullanıorsan çok çok normal.Ben 8 gb yükselttim ortalama %30-40 gibi takılıyor .Bazen model tasarlama render vs alırken Ram in %100 ü dahi gördüğü oluyor ancak kapanmadan stabil çalışıyor.Senin sorunun yazılımsaldır kesin arkada çalışan uyg. vs onlar harcar .Ancak % 50 den zarar gelmez %80 ni geçerse problem olabilir

• Arkadaşlar merhabalar windows 10 a geçenler için bir sorum var ATK sürücüsünü yükledikten sonra animasyonlu bir biçimde ses yükseltme alçaltma çalışıyor fakat Fn+Enter yani hesap makinesi çalışmıyor daha yeni sürücüsünü kurun diyor asustan son ATK sürücüsünü indirdiğimde de bu sefer hesap makinesi çalışıyor ama ses yükseltme kısma animasyonları gidiyor ses için klasik bir bar geliyor sol tarafa sizden ricam hem animasyonlar hemde hesap makineniz çalışıyor ise hangi sürüm ATK yı yüklediğinizi söylerseniz çok mutlu olurum iyi günler.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Denedim kopmalar biraz daha azaldı. Galiba hala eksikler var daha yazılımsal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

Arkadaşlar merhabalar windows 10 a geçenler için bir sorum var ATK sürücüsünü yükledikten sonra animasyonlu bir biçimde ses yükseltme alçaltma çalışıyor fakat Fn+Enter yani hesap makinesi çalışmıyor daha yeni sürücüsünü kurun diyor asustan son ATK sürücüsünü indirdiğimde de bu sefer hesap makinesi çalışıyor ama ses yükseltme kısma animasyonları gidiyor ses için klasik bir bar geliyor sol tarafa sizden ricam hem animasyonlar hemde hesap makineniz çalışıyor ise hangi sürüm ATK yı yüklediğinizi söylerseniz çok mutlu olurum iyi günler.

Bence animasyonsuz daha iyi sistem performansı açısından bende aynı durumda kullanıyorum.Bu durumun çözümü bildiğim kadarıyla henüz yok olurda asus yeni güncelleme yayınlarsa o zaman sorun düzelebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 21 Ağustos 2015; 11:31:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plancton

Selamlar,

Elimde çok para olmadığından bu modeli almayı düşünüyorum. Sahiplerine/bilgisi olanlara Withcer 3 oyununda deneyip denemediklerini , denedilerse sonucu sormak istiyorum.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürkler.

withcer'ı bilmem ama gta V'i 800*600 çözünürlükte bile oynatmıyor.
  • Anladım. O vakit doların düşmesini bekleyip daha yeni bir şey almak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plancton

Selamlar,

Elimde çok para olmadığından bu modeli almayı düşünüyorum. Sahiplerine/bilgisi olanlara Withcer 3 oyununda deneyip denemediklerini , denedilerse sonucu sormak istiyorum.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürkler.

Merhaba bende N53SM modeli var ve GTA V'i HD(1920*1080) çözünürlükte hiç takılmadan oynuyorum aynı zamanda Far Cry 4 ve Mortal Kombat X'te(bu oyunda çözünürlüğü kısmak zorunda kaldım optimizasyon sorunu var) oynadım. Ama elbette yeni modeller daha iyi olabilir performans açısından vs. Witcher 3 konusunda sanırım istediğiniz performansı veremeyebilir çünkü oyun gerçekten grafikleri olsun içeriği olsun ağır bir oyun.
    Yinede almayı düşünüyorsanız elimdeki model özellikleri fikir edinmenizde yardımcı olabilir diye düşünüyorum:
    i7 2670QM 2.2-(turboboost)3.1ghz
    Nvidia Gt630M 2Gb
    6Gb ram(tam bilmiyorum ne marka vs)
    750Gb HDD
    Bluray Okuyucu(dvd okuma yazma vs sorun çıkarmadı).

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Witcher 3 önceliğim. Bu durumda daha üst bir modele yönelmek mantıklı görünüyor.

• win 10 yükledikten sonra,
    ekran kartı otomatik kapanmıyor arkqadaşlar.
    nvidia son güncelleştirmeyi de yaptım.
    csgo oynuyorum kapatıyorum çalışmaya adevam ediyor.
    bu sorunla karşılaşan var mı ?
    129v modeli.
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Bende oluyordu ama artık olmuyor. Windows Update ile sanırım düzeldi bu update kurmuyorsanız bir deneyin belki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Bende oluyordu ama artık olmuyor. Windows Update ile sanırım düzeldi bu update kurmuyorsanız bir deneyin belki olur.

10 muydu süzünde

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

10 muydu süzünde

Evet Windows 10 Pro
  • win7 geri döndüm.Win10 da ses sıkıntı,oyunlarda hata veriyor vs gibi çok tuhaf sorunlar var.Win7 de ses nerdeyse 2-3 kat arası artıyor.Sırf bu ses kalitesine erişmek için bile win7.
  • sonicmaster ı kurduktan sonra ses aynı seviyeye erişiyor hocam hangi oyunlarda sıkıntı yaşadınız acaba ?
  • hocaa896 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın da aynı fikirde değilim.Sonicmaster kurdum yapmadığım şey kalmadı 2 kez format attım win10 sıfırdan ama 2 sindede hüsran.Daha çok yolu var.Cs 1.6 ve csgo da sıkıntı ani fps düşüşleri ve battlefieldde ani fps dşüşleri oluyor.Sxe zaten adam gibi çalışmıyor bile cs 1.6 oyundan atıyor.Ayrıca touchpad driver cok kötü.Düzeltilmesi lazım çalışıyor ama adamı uyuz ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 30 Ağustos 2015; 15:53:20 >
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.