Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanimhaberoffical kullanıcısına yanıt
    Turbo boost zaten var o gerektiginde devreye giriyor, pile tiklayip guc yonetimi kismindan yuksek performansa alin ekstra performans icinse nvidia denetim masasindan 3D ayarlarinin yonetilmesi kismindan genel ayarlari ayarlayin internete "nvidia denetim masasi performans ayarlari" diye yazarsaniz cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    Anladım. Siz kendi ayarlarınızı bana caps atar misiniz? Oyunlarda bazen takılmalar yaşıyorum.

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Hocam SSD oyunlarda da fark ediyor mu? Yoksa sadece açılışta falan mi etkisi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaberoffical

Hocam SSD oyunlarda da fark ediyor mu? Yoksa sadece açılışta falan mi etkisi oluyor?

FPS artışı olmuyor ama oyunun yüklenmesi,açılması falan hızlanıyor.
    Peki oyun azıcık kasıyorsa mesela ssd ile dahada az kasma durumu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaberoffical

Peki oyun azıcık kasıyorsa mesela ssd ile dahada az kasma durumu var mı?

Yani onu tam bilmiyorum ama oyunun kasması ekran kartı,ram yetersizliği ve laptopun fazla ısınmasından kaynaklanır bence.SSD lerin kapasitesi yüksek olmadığı için fazla oyun yükleyip deneyemedim.
  • Arkadaşlar konualrı inceledim fakat tarihler hep eski. En son N53sn serisinde stabil oalrak çalışan SSD hangisi bilen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Arkadaşlar konualrı inceledim fakat tarihler hep eski. En son N53sn serisinde stabil oalrak çalışan SSD hangisi bilen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Samsung 850 Evo 250 GB kullanıyorum tavsiye ederim

• Arkadaşlar ekran kartına güncelleme geldi haberiniz olsun. Nvidia 550m.
  • donanimhaberoffical kullanıcısına yanıt
    Evet gelmiş ama bir fark göremedim.

• Ekran kartının şuanda durumu ne arkadaşlar bayadır takip etmiyorum yeni çıkan oyunları oynatır mı?GTA 5 i oynayabiliyodum
    Orta grafikte oynatır diyenler var, henüz deneme şansım olmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgoroffical

Orta grafikte oynatır diyenler var, henüz deneme şansım olmadı :)

Laptopu ilk aldığım zamanlar COD serisi, Medal of Honor, Crysis, Need For Speed falan baya oyun yüklemiştim ama sonradan hepsini sildim şuanda sadece GTA 5 yüklü onuda ayda yılda bir oynuyorum :) Belki 2-3 oyun daha yüklerim

Bende 2.el aldım ASUS N53SN hangi oyunları rahatça oynadın bu leptopta :) geforce 550m iyi bi ekran kartı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgoroffical

Bende 2.el aldım ASUS N53SN hangi oyunları rahatça oynadın bu leptopta :) geforce 550m iyi bi ekran kartı sanırım

Hocam yüksek ayarlarda oynamamıştım sanırım çoğunu ama GTA 4-5, PES Serisi, NFS The Run, COD Serisi, Medal Of Honor, James Bond, Crysis vs. Bu oyunları gayet iyi çalıştırmıştı kasma yoktu

• Arkadaşlar merhaba,
    Benim laptopımın modeli N53SN-SZ002V
    SSD Upgrade ve ram takviyesi yapmak istiyorum. SSD yi DVDROM kısmına takmak istiyorum.
    Modelime uygun SSD önerisine ve kaç inch yuva almam gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacım var.
    Mevcutta 4 GB Ram bulunuyor, 1 adet daha 4 GB Ram ekleyebilirim sanıyorum. Bu konuda da marka model önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JannyB

Arkadaşlar merhaba,
    Benim laptopımın modeli N53SN-SZ002V
    SSD Upgrade ve ram takviyesi yapmak istiyorum. SSD yi DVDROM kısmına takmak istiyorum.
    Modelime uygun SSD önerisine ve kaç inch yuva almam gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacım var.
    Mevcutta 4 GB Ram bulunuyor, 1 adet daha 4 GB Ram ekleyebilirim sanıyorum. Bu konuda da marka model önerisi verebilirseniz çok memnun olurum.

Hocam SSD yi Samsung 850 Evo 250 GB aldım.DVD Rom yerine takılan kızak 12.7 mm olması gerek.RAM için de max 16 GB a kadar yükseltebiliyosun diye biliyorum.1333 Mhz notebook rami alman gerek.

• atakangrbz kullanıcısına yanıt
    ben şuan samsung 850 evo 500gb kullanıyorum hiç bir sorun yok stabil durumda herşey tukırında hız ve performans olarak eski hale göre uçurım var :) alalı 1 yıl oldu
  • JannyB J kullanıcısına yanıt
    sorunuzu @Scarface007 arkadaşımız cevaplamış bende şöyle bir ekleme yapayım . Ram alırken deneyerek almanızı tavsiye ederim. en son 4gb ram ekledim 12gb a tamamladık emektarı :). 3 kez değiştirdim rami 3.cüde vatana gidip bizzat takıp deneyerek aldım mhz değeri uysa bile bazen uyumsuz olabiliyor pc ye çip sayıları filan ram üzerindeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

sorunuzu @Scarface007 arkadaşımız cevaplamış bende şöyle bir ekleme yapayım . Ram alırken deneyerek almanızı tavsiye ederim. en son 4gb ram ekledim 12gb a tamamladık emektarı :). 3 kez değiştirdim rami 3.cüde vatana gidip bizzat takıp deneyerek aldım mhz değeri uysa bile bazen uyumsuz olabiliyor pc ye çip sayıları filan ram üzerindeki.

Hocam bende de şuan 6 GB ram var biraz önce Kingston 8 GB 1333 mhz DDR3 ram siparişi verdim.Bir sıkıntı olmaz umarım.4+8 yapıcam.4 GB lık olan ramde Kingston.
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.