Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inş tek siparişte tutar sorun çıkmaz :) benim 12 gb ram karma oldu :D ilk üstünde gelen orjinali elpida marka 2.si 4gb kingston 3.4gb corsair :)

birde unutmadan resim ekleyim bilgisayarın ram bölümünü açtığınızda takılı ramlerin çip sayılarına bakın gelen pakedi açmadan kontrol edin çipleri aynı sayıda değilse açmadan geri gönderin.
    benim pc daire içinde olan gibi 8 çipliymiş sipariş verirken bilmediğimden 4 çipli sipariş etmişim,haliyle pcye taktım açılmadı geri yollamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 20 Aralık 2016; 18:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

inş tek siparişte tutar sorun çıkmaz :) benim 12 gb ram karma oldu :D ilk üstünde gelen orjinali elpida marka 2.si 4gb kingston 3.4gb corsair :)

birde unutmadan resim ekleyim bilgisayarın ram bölümünü açtığınızda takılı ramlerin çip sayılarına bakın gelen pakedi açmadan kontrol edin çipleri aynı sayıda değilse açmadan geri gönderin.
    benim pc daire içinde olan gibi 8 çipliymiş sipariş verirken bilmediğimden 4 çipli sipariş etmişim,haliyle pcye taktım açılmadı geri yollamıştım

Hocam şimdi kasayı açtım baktım, Elpida 2 GB olan 8 çipli diğeri kingston 4 GB olan 4 çipli ama bende bir sıkıntı olmadı şuana kadar.Bu yeni aldığım ramde galiba 8 çipli bir sıkıntı olur mu acaba kafam karıştı.

• quote:

Hocam ram geldi denedim şimdi herhangi bir sıkıntı yok çalışıyor :)

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    bilgisayar sorunsuz çalışıyorsa problem yok o zaman. bende dediğim gibi olmuştu 4 çipli modellerin hiçbiri uymamıştı vatanda bizzat denemiştim takıp,ekran gidip geliyordu açılınca sürekli. model farkından değişebiliyor demekki durum.

Benim pc N53sn 182V model

iyi günlerde kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 22 Aralık 2016; 2:6:48 >
  • quote:

bilgisayar sorunsuz çalışıyorsa problem yok o zaman. bende dediğim gibi olmuştu 4 çipli modellerin hiçbiri uymamıştı vatanda bizzat denemiştim takıp,ekran gidip geliyordu açılınca sürekli. model farkından değişebiliyor demekki durum.

Benim pc N53sn 182V model

iyi günlerde kullanın :)

Teşekkürler hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bilgisayarın şarj soketi sıkıntı yapmaya başlamıştı. Temassızlık vardı. Kendim 3-4 kere açtım çözüm üretmeye çalıştım ama yine sıkıntı çıkarıyordu, dün yenisini aldım. 40 TL civarına satılıyormuş. Değiştirirken anlatım videosu çekicem, koyarım buraya.
  • bcanata B kullanıcısına yanıt
    aynen o sorun kronik gibi bişey düz çubuk gibi olduğundan kablo soketin kaldırtıyor L şeklinde olsa kablo sorun olmaz böyle 4-5 kez oldu açıp baktım soketi dc kartan kopan çok küçük bir bölüm var orayı birleştirdim lehimle çözüldü. Yenisini almak daha güzel tabi :) her nedense bu olay bende hep hafta sonuna ve şarjın bittiği zamana denk geldi çözmek zorunda kaldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 22 Aralık 2016; 13:47:15 >
  • N53SV için batarya arıyorum. Muadil de olabilir fakat güvenemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 31 Aralık 2016; 1:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnr

N53SV için batarya arıyorum. Muadil de olabilir fakat güvenemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Gittigidiyorda satılıyordu hocam galiba
  • Beyler ekrandai çerçevenin kose tarafi kırıldı kapagi kapatip acarken zor oluyo. Ne ile yapıştırmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnr

N53SV için batarya arıyorum. Muadil de olabilir fakat güvenemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam sipariş geçtiniz mi? ben de sn-sz024v için batarya arıyorum.
  • n53sn model notebookumu windows 10 a yükselttim. Fakat wirelesste kopma, sınırlı bağlantı durumu yaşıyorum. bilgisayarı tekrardan başlatığımda böyle bir sorun yok ne yapalabilirim.Aygıt yöneticisinden baktım donanım güncel.
  • braveheart4141 B kullanıcısına yanıt
    Yükseltmek yerine temiz format atmanızı tavsiye ederdim. Madem yükselttiniz ethernet driver güncelleyin. Ben aynı sorunu böyle çözdüm
  • Selamünaleyküm arkadaşlar bende aşağıda vereceğim özellikteki pc ye 1100 tl verilir mi?

ASUS N53SN MODEL..İ7 2.NESİL 8 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ..6GB RAM( 2 ram slotu boş durumda 16 gb rama kadar takabilirsiniz) 500 GB HDD...NVIDIA GEFORCE GT 550M 2 GB HARİCİ TOPLAMDA 4 GB EKRAN KARTI VE İNTEL HD 1696MB OLAN İKİNCİ EKRAN KARTIYLA PERFORMANS VE OYUN VE GRAFİK İŞLERİNİZDE ARADIĞINIZI BULACAKSINIZ...HD EKRAN 1920*1080 ÇÖZÜNÜRLÜKTE ÇALIŞMAKTADIR...USB 3.0 HDMI ÇIKIŞI
  • Kimse yokmu cevap verecek
  • mkabak M kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer acil ihtiyacınız varsa verilir aama acil ihtiyacınız yoksa bütçeyi biraz artırıp daha güncel bir model almanız daha sağlılıklı olacaktır.Aynı özellikteki modeli kullanıyorum sağlam bir modeldir.Yalnız 4 gb grafik biraz abartma olmuş :D O işin aslı şöyle Nvıdıa harici kart 2GB paylaşımsız olarak, İntel yani dahili ekran kartı ise ihtiyaca göre ramden kullanıyor mesela bende 12GB yazıyor.
    Güncel sayabileceğim oyunlarda (payday2,csgo,justcause2,word of tanks,dirt 3 v.b.) ortalama ve düşük ayarlarda oynatıyor kasmadan.
    4 senelik pc ye 1100tl verilir mi?Akıl var mantık var.Uygun bir fiyata yeni model i5 model alın aynı performansı verir zaten.Yada almayın şu sıralar dolar yüksek yaza dogru 3 tl bandına ineceğini düşünüyorum.Ayrıca laptop 4-5 sene sonra çöp olur.Fıtratı gereği ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın.Hiç çalıştırma 4-5 sene sonra ilk çalıştırmanı yap gene aynı.Plastik gıcırdamaya başlar contalar gevşemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 8 Ocak 2017; 1:20:46 >
  • Teşekkürler arkadaşlar almaktan vazgeçtim beklicem yada daha iyi fırsat çıkarsa ona bakıcam yalnız bi sorum olacak bu asusun bir sürü modeli var hangi seri kaliteli malzemedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • n53sn kullanıyorum. Son zamanlarda kablosuz bağlantı problemi oluştu. Durduk yere bağlantı kopuyor, kablosuz ağa otomatik bağlanmıyor, bağlan dediğimde bu ağ kullanılamaz hatası veriyor. Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter'in sürücüsü güncel. kablosuzu kapa-aç, sürücüyü kaldır-yükle, ağı unut-yeniden bağlan, zor bela bağlanıyor. Çözümü var mı?
    N serisi en iyisidir. En önemli farkı kasadaki malzeme kalitesi ve ekranlarıdır. Genelde en iyi ekranlarını kullanır asus bu serisinde. N56vz bakabilirsiniz uygun fiyatlı bulabilirseniz onun haricinde arkadaşlarında dediği gibi en az 4 senelik bilgisayara 1000tl üstü para vermek akıl kari gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.