ekran kartını güncellediniz mi? NVidia'nın sitesinden 266.58_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql adlı driverı indirdim. en son bu mu ve performans nasıl etkileniyor?
güncelledikten sonra performan artışı elde etttim tavsiye ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: bidi_52
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
ekran kartını güncellediniz mi? NVidia'nın sitesinden 266.58_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql adlı driverı indirdim. en son bu mu ve performans nasıl etkileniyor?
güncelledikten sonra performan artışı elde etttim tavsiye ederim....
hepsiburdaya göre 210V nin işlemcisi 460M, SX267Vnın sa Intel Core i5 480M ikisinde de Esata var...tek fark (benim gördüğüm) 210V de bluray okuyucu sürücü var....oda olsa ne olmasa ne sanki bluray cd alacaz...indirme devrindeyiz zaten optik sürücülerde tarihe gömülüyor bence....
ben 210V modelini sorunsuz kullanıyorum....
arkadaşlar N53JF-SX267V modelinde her şey güzel,makine sessiz ve hiç ısınma sorunu yok.Ancak sol taraftaki kolondan müzik dinlediğinizde özelliklede,enstrümantallerin çok olduğu parçalarda,hafif bir cızırtı geliyor.
Aynı şey film izlerkende oluyor.
Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
Birde açılış hızını biraz daha hızlandırabilirmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
quote:
Orijinalden alıntı: veritasc
bende de sx267v ısınma denildigi gibi cok iyi fan sesi yok hatta sol alt kısmı normalden baya soguk bacagım usuyor :) fakat bir sorunum var yüksek performansa çıkartmama rağmen dvd den 4 gb dosyayı pc ye atmam 20 dakika alıyor neden kaynaklanıyor olablir bu?
4gb veri kaç dosya halinde
dwd-r okuma hızları düşük olduğundandır. normal bence....zaten o dvd yi 15-20 dk da yazıyor.....okurkende hemen hemen aynı hızda okur....
quote:
Orijinalden alıntı: Waxzel
arkadaşlar N53JF-SX267V modelinde her şey güzel,makine sessiz ve hiç ısınma sorunu yok.Ancak sol taraftaki kolondan müzik dinlediğinizde özelliklede,enstrümantallerin çok olduğu parçalarda,hafif bir cızırtı geliyor.
aynı bende de var ama cızırtı diye tabir ettiğin şey aynı mı bilmiyorum....bende olan şu müzik video farketmiyor çalarken değişken ve devamlı olmamak şartıyla cızzz, bızzzz tarzı sesler...ama bu sesler sesin yüksek olması ve hoparlörlerden gelen bir cızırtı değil...çünkü ses çok düşük seviyelerde iken de aynı sorun var....donanımsal gibi geliyor....ses kartıyla ilşikili olabilir çünkü ben harici ses hartı(creative soundblaster 5,1) kukllnırken böle bir sorunla karşılaşmıyorum.....yada asusun yeni ses geliştirici programı olan sonicmaster daki bir yazılımsal sorunda da olabilir....donanım ve yazılımdan anlayan arkadaşlar eğilse bu soruna iyi olur....
quote:
ses sürücüsünü kaldırıp en son güncel ses sürücüsünü yükler misin
quote:
gereksiz başlangıç programlarını çalışmayı durdurabilirsin...
Adobe acrobat Cyberlink media services asus web storage vb...
Beyler makina geldi kurulum yapıyor şimdi recover cd için hemenmi yapmak lazım çünkü suan boş cd yok sonra yapsam olurmu birde yanında bir cd geldi o ne için:):) birde bataryayı taktım kullanıyorum bitirip öyle şarja takacam kaç saat kaldın şarjda
Hiç öyle bir gereklilik yok birkac kez tam doldur boşalt yap pildeyken oyun oynama yada hd film izleme pil üzerinde şarja takılı kullanmanı öneririm haftada bir falan boşaltıp doldurursan pilin kondisyonunu korumuş olursun bu arada hayırlı olsun laptobun.
Beyler ses sürücüsü yüklü değil nasıl yükleyecek ve başka yüklü olmayan ne war
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
quote:
ses sürücüsünü kaldırıp en son güncel ses sürücüsünü yükler misin
Ses sürücüsü derken realtek driverını mı kast ediyorsunuz.Nasıl yapabilirim bunu yardım edebilirmisiniz. ?
Bu konularda biraz acemiyim.Yalnış bir şey yapmak istemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: help21
Beyler ses sürücüsü yüklü değil nasıl yükleyecek ve başka yüklü olmayan ne war
beyler bilgisi olan birde başka hangi driverları yükleyecez
arkadaşlar black ops, pes 2011 gibi yeni oyunları deneyen var mı? ısınma oluyor mu?
Asus N53JF-SX210V ile N53JF-SX267V arasındaki fark sadece bluray okuyucu olması başka bir fark var mı? eer yoksa yalandan 200tl fazla vermenin bi anla mı gibi geliyo. son olarak vatandan bi arkadaşımdan aldğım bilgiye göre 14 şubatta indirim olabilrmiş ve birgün öncesinde 13 şubat pazar günü haftasonu indirimde gelirse fiyatlar epey düşecek diyo haberiniz olsun
Arkadaslar sesi çözemedim ne yapacak yardım yeniden kurmayı nasıl yapacam
Birde ısınma fan vs sorunu olmadıgını anlamak için bir program falan varmı
quote:
Beyler hardisk performansı nasıl sdd takmaya gerek varmı ve hangisini almalı birde ikinci hardisk için yer varmı laptopta
SSD ler performans açısından çok cazip..ancak henüz fiyat/boyut olarak tatmin edici değiller...
zaten bizim bilgsayarların performansı şimdilik ortalamanın üzeinde ama 1-2 yıl sonra fiyatlar düşünce ilk yapılması gereken dönen hdd lerden kurtulup ssd lere geçmek olucaktır. bence şimdilk beklemede kalmalıyız
quote:
Orijinalden alıntı: karaay.33
arkadaşlar black ops, pes 2011 gibi yeni oyunları deneyen var mı? ısınma oluyor mu?
black opps u denedim hafif donma yaşadım gibi ama oyunu 1-2 bölüm oynadım şmdilk f1 codemasters 2010 a sardım...pek bakamıyorum call of duty e
Arkadaslar ses e tıklıyorum yüklü ses aygıtı yok diyor ne yapacam ya:(
quote:
Birde ısınma fan vs sorunu olmadıgını anlamak için bir program falan varmı
everest ultimate edition programı ile herşeye bakabiliyorsunuz.