Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sx022v modelini 1 ay evvel aldım çok güzel cihaz ama hesapta olmayan maddi nedenlerden dolayı satmak durumunda kalıyorum istemeye istemeye
    ilanı verdim.:(
  • arkadaşlar bu bilgisayar bataryasız direk power kablosu ile çalışıyor mu? kimi bilgisayar bataryasını çıkartığımız da çalışmıyordu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddaaa

arkadaşlar bu bilgisayar bataryasız direk power kablosu ile çalışıyor mu? kimi bilgisayar bataryasını çıkartığımız da çalışmıyordu da

çalışır ama neredeyse her güncel başlığa yazdık pilsiz kullanmanın sakıncalarını sen non-pasaran.blogspot.com adresine gir batarya kullanımı ile ilgili yazıyı bul oku hala pilsiz kullanmakta kararlı olursan evet pilsiz çalışır.
  • bimeksin stoklarina girdi bulundugum ile geldi ama indirim yine yok stokta varken 0/0 30 indirm yapsalar ya saka gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

fn + f10 yapınca, fn + f11 yapınca, fn + f12 yapınca ses ile ilgili olması gerekenler olmuyor. (ses açma kapama, mute)
    fn + f9 yapınca touchpad kilitlenmiyor.
    fn + f2 wireless ile ilgili birşey olmuyor.
    fn + sağdaki ok tuşları yapınca birşey olmuyor.

ama fn + f5, fn + f6 ile parlaklık ayarlanıyor, fn + f7 ile ekran kapanıyor, fn+ f1 ile uykuya giriyor.
    bu da mı express gate ile ilgili? ben express gate'i kaldırmıştım...

acaba bunun dışında sorun ne olabilir?

bir de klavyede 1 ve 6 rakamının yuvarlak içinde olmasının sebebi nedir?

bu kısayolları düzenleyen ve çalışmasını sağlayan program var ben tam bilmiyorum (ekspress gate demişsin)... kaldırısan yada görev yöneticisinden sonlandırıırsan kısa yollar çalışmaz yada ekranda animasyonla göstermez.... bende kaldırma falan yapmadım programa gayet normal çalışıyor bahsettiğin kısayollar.

sorunu çözdüm. aşağıdaki programı çalıştırmak gerekiyormuş...
    C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControl.exe

başka bir soru: ses açıp kapatırken ekrana gelen animasyonu nasıl kapatırız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

21.5'' veya 23'' boyutunda bir led ekran monitör alıp hdmi ile laptopa bağlasak,
    ekran kartı - işlemci vs. oyun-film-HDfilm üçgeninde performans bakımından bunu karşılayabilir mi?
    Deneyen oldu mu?

philips 42' (107cm) lcd ye bağladım... avatarın 8gblık bluray ripini kendi ekranından daha güzel gösterdi(bence)....f12010 codemasters oyununu oynadım süper herhangi bir sorun yok..sadece hdmı kablosu kısa oldu için tv de büyük yakından ekranın tamamını göremiyorum....konsola ihtiyaç var yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

Orijinalden alıntı: ddaaa

arkadaşlar bu bilgisayar bataryasız direk power kablosu ile çalışıyor mu? kimi bilgisayar bataryasını çıkartığımız da çalışmıyordu da

çalışır ama neredeyse her güncel başlığa yazdık pilsiz kullanmanın sakıncalarını sen non-pasaran.blogspot.com adresine gir batarya kullanımı ile ilgili yazıyı bul oku hala pilsiz kullanmakta kararlı olursan evet pilsiz çalışır.

100 tl lik batarya, 2000tl bilgisayar tercih senin.... :D
  • ARKADAŞLAR DOLARIN ARTMASINA MI BAĞLI HEMEN YÜKSELMİŞ FİYATLAR ELEMANIN BİRİ 1552YE ALMIŞ BEN BUGÜN BAKTIM 1900-2100 ARASI ALACAKTIM VAZGEÇTİM
  • Bendede n53jf-sx267v modeli var.Gerek görünüş gerekse performans açısından güzel bi makine.Aldığım zaman win7 ultimate yükledim öyle kullanıyorum.Fan sesi açışından dell inspiron 1564 den çok daha sessiz üstelik dell i3 lü.Çok sayıda hd , fullhd film izlerim hiçbir takılma sorunu yok ama dell e göre biraz karıncalı sanki...Oyun olaraksa bir tane oyun yükledim o da Dead space 2 tüm ayarlar full hiç kasmadan oynayabiliyorum...
  • ekran kartını güncellediniz mi?
    NVidia'nın sitesinden 266.58_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql adlı driverı indirdim.
    en son bu mu ve performans nasıl etkileniyor?
  • evet güncelledim...İlk kez nvidia kartlı bir bilgisayar aldım.Control panelden tüm ayarları kaliteye göre ayarladım biraz düzeldi gibi bilmiyorum piskolojik olabilirmi....Şu anlık memnunum dead space 2 nin keyfini çıkartıyorum...
  • arkadaşlar Asus N53JF-SX210V modelini adata nh01 usb 3.0 taşınabilir disk hediyesi ile hepsiburada.com aldım. ama daha usb3.0 hızında kullanamadım. bilgisayarın sol yanında bulunan usb 3 girişine bağlıyorum ama diski tanımıyor. yaklaşık bir aydır bu sorunu çözmeye çalışıyorum asus desteğe mail attım bana usb 3.0 sürücüsünü güncelleti ama düzelmedi en son olarak f9 ile işletim sistemini tekrardar yükleyip sonra tekrardar usb3.0 sürücüsü güncelleyin dediler ben bu şekilde düzeleceğini düşünmediğim için işletim sistemini tekrardan yüklemedim. vatan bilgisayarda aynı bilgisayarla denedim aynı çalışmadı. dell in masaüstü vardı usb 3 girişi olan onda denedim çalıştı saniyede 80mb civarında veri transferi yaptı. Yazılımsal bir sorun olduğu kesin usb3 girişine flash disk bağlıyorum çalışıyor. delirmek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler

• dell'de çalışıp asus'ta çalışmaması bir sorun olduğunu gösteriyor.
    acaba dell'deki usb3.0 driverını asusa yükleseniz sonuç ne olur?

bir de güç için ikinci bir usb bağlantısı daha istiyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 7 Şubat 2011; 10:53:10 >
  • şu sıralar n53jf-sx267v modelinin fiyatı çeşitli net marketlerde(eksen,hizlial,sanalmarketim) 1700-1800 lira arası almak için biraz daha beklenilmeli mi yoksa hemen alınmalı mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler bende bunu istedimhttp://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36690_ASUS_N53JF-SX267V__Core_i5-480M__4GB__500GB__GeForce_425M__15_6inc__Win7_Premium.html. Farkı ne 210v den

işlemcisi birazcık daha hızlı, ama bluray player yok.
    ben de ilk başta bunu almayı düşünüyordum.
    eksendeki fiyat iyi...

• Şu anda ortalama bir kullanıcının tüm isteklerini rahatlıkla karşılayabilecek bir makine.Ben genellikle film izlerim ( full hd ) hiçbir sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar.Ayrıca denemek amaçlı dead space 2 yi yükledim tüm ayarlar full de oynuyorum gayet rahat olarak.
  • bendekı modelde sx267. blueray ıcın dusundum ama o dıskı almak ıcın para vermem. netten ındırıyorum, zaten sadece okudugu ıcın suan ıcın bence cok bi esprisi yok,
  • Arkadaşlar bişey soracam..Şu hani güç modlarını değiştirmek için kullandığımız tuş varya en soldaki onun ışığı yanıyomu ? Ben hiç görmedim ama aynı caps lock ile num lock tuşları gibi içi beyaz.Onlar yanıyo acaba buda yanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgulcemal

Arkadaşlar bişey soracam..Şu hani güç modlarını değiştirmek için kullandığımız tuş varya en soldaki onun ışığı yanıyomu ? Ben hiç görmedim ama aynı caps lock ile num lock tuşları gibi içi beyaz.Onlar yanıyo acaba buda yanıyormu ?

valla bende şimdi farkına vardım...ışıklı tuşa benzi,yor ama bende yandığını hiç görmedim. galiba ışıklı değil
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.