arkadaşlar şuan bilgisayar pcdepo.com da bilgisayar 1.769 tl bimeks te 1.832 tl
Merhaba arkadaşlar.N53JF-SX210V özellikleri ve görünümü çok hoşuma gitti.Daha önce toshiba L655-19G almıştım fan sesi ve ısınmasından dolayı iade ettim.Gürültülü ortamda bile fan sesini duyabiliyordum.Asusda fan sesi ve ısınma durumu nedir.Bir de şarj süresi kaç saat dengeli modda.
Almayı düşündüklerim sizce hangisini tercih etmeliyim.
normal kullanımda net+müzik+ofisde fan sesi hiç yok, oyunlarda vs devre ye gırıyor ama rahatsız edıcı duzeyde değil. kullandıgım en sessiz laptop dıyebılırım. ısınma sorunuda yok. 4 saat kadar pil gidiyor pil tasaruf modunda dengelide 3 saat.
oyun oynamak için hangi bu modelin hangi serisini önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ddaaa
bu serinin hangi modeli demek istedin herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: air_jersey15
quote:
Orijinalden alıntı: ddaaa
çıkaracagını sanmıyorum hatta vıdeo yu ızlıyen kadar da farkında değildim. sıkıntı yok esnemesınde bence
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır notebook almak için araştırma yapıyorum ve ar-ge sonucu asus un N53JF-N53JQ ve N53JL serilerinden veya lenovo nun y560a modelini uzun süredir araştırıyorum.. şu an alma noktasındayım ama birtürlü karar veremiyorum..kafamı kucalayan noktaları size sıralamak istiyorum ;
i5 işlemcililer...;
N53JF :i5 5400 rpm geforce gt 425 1gb hd led.. (5400 rpm olması ve ekran kartın gt 425 olması bende soru işareti) N53JL-SX022V :i5 7200 rpm geforce gt 425 1gb hd led.. (aynı şekilde ekran kartının gt 425 olması ve usb 3.0 olmaması) N53JL-SZ030V :i5 7200 rpm geforce gt 425 2gb full hd led.. (aynı şekilde ekran kartının gt 425 ve full hd led olması ve usb 3.0 olmaması)
bunlardan hangisini önerirsiniz.. sizce hangisini almalıyım...(amatör olarak 3d max kullanmaktayım ayrıca oyunlarlada ilgileniyorum cod 7 vb oyunlar) yada i5 i listemden çıkarıp i7 mi düşünmeliyim... bu durumda karşıma iki seçenek çıkıyor bunlarda ;
N53JQ-SX208V :i7 5400 rpm ge force 425 1gb hd led.. lenovo y560a :i7 7200 rpm ati hd 5730 hd led...
tavsiye önerilerinizi bekliyorum.... iyi forumlar...
asusun yeni n53 serisine neden bakmadın ki hiç i7 2630QM nvidia gt540m var işlemcisi 1.nesil 940m den bile daha performanslı ayrıca diğer i7lerin aksine dahili grafik işlemcisi var ve asus tarafından harici ile değişmeli kullanmaya izin veriyor
eksende var 2000 tl civarı bütçe müsaitse oraya yönelmelisin
2 senedir kullandığım acer'ın klavye de esniyor... sorun yok.
21.5'' veya 23'' boyutunda bir led ekran monitör alıp hdmi ile laptopa bağlasak, ekran kartı - işlemci vs. oyun-film-HDfilm üçgeninde performans bakımından bunu karşılayabilir mi? Deneyen oldu mu?
22" monitöre bağlayıp baktım. gayet guzel sonuçlar çıkıyor. oyunda, filmlerde vs sıkıntı yok. bu arada bende hdmi kablo olmadıgından vga dan bagladım
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20 asusun yeni n53 serisine neden bakmadın ki hiç i7 2630QM nvidia gt540m var işlemcisi 1.nesil 940m den bile daha performanslı ayrıca diğer i7lerin aksine dahili grafik işlemcisi var ve asus tarafından harici ile değişmeli kullanmaya izin veriyor
eksende var 2000 tl civarı bütçe müsaitse oraya yönelmelisin
hocam bende yeni cikani dusunuyorum fakat eksennasil guvenilirmi
Eksen gayet sağlam bir firmadır mağazası kadıköyde istanbuldaysan oradan alabilirsin netten alanlarda da problem yaşandığını duymadım hiç.
bende eksenden salı günü aldım kadikoy şubeden. Güvenilir yerdir
arkadaşlar sonunda karırımı verip Asus N53JF-SX210V modelini bugün itibariyle bimeks ten siparişini verdim..
Hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: pontiacsj
arkadaşlar sonunda karırımı verip Asus N53JF-SX210V modelini bugün itibariyle bimeks ten siparişini verdim..