Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESESESKİKİKİESKİESKİES

help21 , selam.

Bende günlerdir asus n53'ün kampanyaya girmesi için pusuya yatmış durumdayım.1500 tl gibi bir bütçem var.Daha önce vatanda ve bimeks te bu fiyatlara satılmış.İnşallah bir kampanya olurda biranönce kavuşuruz laptoplarımıza.

Kampanya olduğu zaman birbirimizede haber verelim.

tamam dostum pusudayım walla :D ama başka pcde bakmaya başladım artık :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 6 Ocak 2011; 18:23:02 >
  • bende pusudayım indirimi bekliyorum 1600 tl civarına düşse alıcam bakalım :) fakat çok vaktim yok umarım bikaç güne indirim olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyeRs

bende pusudayım indirimi bekliyorum 1600 tl civarına düşse alıcam bakalım :) fakat çok vaktim yok umarım bikaç güne indirim olur :)

walla 1600 olsun hemen alırım adamlar 1900 dedi ya yuhh
  • 1-) HP Pavilion DV6-3104ET Intel Core i7 720QM 1.6GHZ 4GB 500GB

2-)Asus N53JF-SX210V Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB 500GB

arkadaşlar fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz...

birde hepsi burada.com dan alacagız nezamanlar indirim olurki...
  • Hp dv6 serisinin ekranında sorun var kesinlikle asus al ama 1500-1600 civarı bir fiyat bekle
  • Arkadaşlar bende N53JF-SX210V modeli almayı düşünenlerdenim dolayısıyla ürünü kullananların yorumlarına bakayım dedim. Yaptığım incelemelerde bu modeli almayı düşünenlerin aklından N53JL-SZ030V modeli de geçmekte. Bu iki modeli karşılaştırırken n53jl nin ekran kartının 2gb olmalsı ram hızının 1333mhz olması hdd nin 7200 rpm olması sebebiyle tercih ettiğini söyleyenler var. i5 işlemcili bir pc de ram 1333 mhz de olsa 1066 gibi çalışır ayrıca gt 425 ekran kartı 2gb ram işleyecek bir ekran kartı değil 1gb yeterde artarda ekran çözünürlüğünün 1920*1080 olması da bu pc de oyun performansını olumsuz yönde etkiler. Bu yüzden alacağınız modele karar verirken bazı firmaların yaptığı satış politikalarına kanmayın.
  • Asus N53JF-SX210V Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB 500GB

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum....
    Performansından çok memnunum...
    Isınma problemi henüz yaşamadım ama ilerleyen aylarda belki olabilir..
    Codemaster f1 2010 oyunun yaklaşık 2-3 saat oynarken
    cpu ve ekran kartı 60-70 derecelerde seyrediyor....ancak HDD 5400rmp olduğundan bazen ama her zaman değil kasılma oluyor...
    kullandığım oda genellikle çok sıcak bunun da etkisi olabilir (oda sıcaklığı her daim 25-30 derece arasında)
    bilgisayarı genellikle boşta bırakmadığımdan bekleme modunda sıcaklık konusunda bilgim yok ama şu an işlemci 50 derecelerde ekran kartı 45 derecelerde eski bilgisayarıma göre süpper...belki de fan sesinden feragat edilip biraz ısı iyidir olarak düşünülmüş olabilir...fan gerçekten yavaş çalışıyor....
    sesini ilk duyan arkadaşlar sesin bundan çıktığına inanmadılar kaliteli ve yüksek ses veriyor...
    şimdilik tek problem hoparlöründen çıkan ses arada vıcık vıcık gibi port port yada ses çıkarıyor...ama sesin yüksekli,ğinden hoparlörün kaldırmamasından değil donanımsal gibi sanki..onu çözemedim daha..
    fan sesi yok...
    HDD ateş böceği gibi ses yapıyor şu ana ama fan sesini duyamıyorum :D öle yaniii..
    HDD 7200 rmp ye yükseltmek istiyorum ama garanti ne olur ona takıldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidi_52 -- 8 Ocak 2011; 15:26:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

Asus N53JF-SX210V Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB 500GB

cpu ve ekran kartı 60-70 derecelerde seyrediyor....ancak HDD 5400rmp olduğundan bazen ama her zaman değil kasılma oluyor...
    kullandığım oda genellikle çok sıcak bunun da etkisi olabilir (oda sıcaklığı her daim 25-30 derece arasında)
    bilgisayarı genellikle boşta bırakmadığımdan bekleme modunda sıcaklık konusunda bilgim yok ama şu an işlemci 50 derecelerde ekran kartı 45 derecelerde eski bilgisayarıma göre süpper...belki de fan sesinden feragat edilip biraz ısı iyidir olarak düşünülmüş olabilir...fan gerçekten yavaş çalışıyor....
    sesini ilk duyan arkadaşlar sesin bundan çıktığına inanmadılar kaliteli ve yüksek ses veriyor...
    şimdilik tek problem hoparlöründen çıkan ses arada vıcık vıcık gibi port port yada ses çıkarıyor...ama sesin yüksekli,ğinden hoparlörün kaldırmamasından değil donanımsal gibi sanki..onu çözemedim daha..
    fan sesi yok...
    HDD ateş böceği gibi ses yapıyor şu ana ama fan sesini duyamıyorum :D öle yaniii..

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/12/n53-serisi-harddisk-ve-ram-terfisi-nasl.html
    burdaki bilgiler sana yardımcı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: omur ozer

quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

Asus N53JF-SX210V Intel Core i5 460M 2.53GHZ 4GB 500GB

fan sesi yok...

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/12/n53-serisi-harddisk-ve-ram-terfisi-nasl.html
    burdaki bilgiler sana yardımcı olacaktır

teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: gegoyus

Arkadaşlar N53JF-SX210V'yi geçen yapılan bimeks indiriminden aldığımı söylemiştim 1552TL'ye. Şunu söyleyebilirim ki yaptığım en iyi alış-veriş oldu diyebilirim. Fiyat/performans olarak 10 numara. Evde 105 ekran plasmaya HDMI dan bağladım HD filmler, PES 2011, NFS Hot Pursuit 2010, vs. oyunları hiç bu kadar gerçekçi oynamamıştım. Kendi ekranında da çok güzel gözüküyor yanlış anlamayın :D Oyunlarda tek bir kasma hareketi yok. Optimus özelliği sayesinde oyun gereksinim duyarsa direk GT425 e geçiş yapıyor ekran kartı. İşlemcinin turbo özelliği zaten Intel'den gelmekte i5 460M. PC'yi turbo modunda çalıştırırsanız yapılan işlemleri süresi inanılmaz kısalıyor. Batarya olarak, "battery saving" modunda internet ve 2-3 adet hafif program kullanımında şuan ki denemelerim 3 saat gittiğini gösteriyor, tabi medya, oyun, 3D çizim programları veya benim kullandığım mühendislik ve simulasyon programlarında, yani CPU ve ekran kartının yoğun çalışmasını gerektiren uygulamalarda batarya doğal olarak hızlı tükeniyor. Tuş takımı gayet yumuşak, touchpad multitouch özelliği sayesinde MacBook'un touchpad'ini aratmıyor. NFS Hot Pursuit'te işlemcilerin sıcaklığı en fazla 47-48 dereceye çıktı. normal kullanımda 34-35 derecede seyrediyor. Daha sormak istediğiniz bir soru varsa cevap verebilirim, benchmark testi uzun uzadıya yapmadım.

netcad autocad kullanacağım. ısınmasın sürekli fan çalışmasın istiyorum.

• banada dün geldi. üzerinde windows home var. yükseltmeye gerek varmı ? java çalışmadı yükleyecez, şimdilik gayet iyi sessiz ısınmıyor, ses süper
  • bu pc nın touchpad yle ekranın buyutup kucultme kaydırma özellıgını ben sanırım bı sekılde kapattım acamıyorum arkadaslar..bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı ya size zahmett??¿¿
  • fiyat olarak indirimde olan yer varmı yada intden nerden aldınız
  • bende bundan dusunuyorum eksenın sıtesınde 1760 liraya world karta 6 ya böluyorlar ancak magazaya gittiğimizde de aynı fıyatlar gecerlı mı yoksa sadece ınt magazasına mı özel ?
  • mağazaya bugün gittim.
    aynı fiyatı söylediler, biraz ısrar ettim ama pek oralı olmadılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

quote:

Orijinalden alıntı: gegoyus

Arkadaşlar N53JF-SX210V'yi geçen yapılan bimeks indiriminden aldığımı söylemiştim 1552TL'ye. Şunu söyleyebilirim ki yaptığım en iyi alış-veriş oldu diyebilirim. Fiyat/performans olarak 10 numara. Evde 105 ekran plasmaya HDMI dan bağladım HD filmler, PES 2011, NFS Hot Pursuit 2010, vs. oyunları hiç bu kadar gerçekçi oynamamıştım. Kendi ekranında da çok güzel gözüküyor yanlış anlamayın :D Oyunlarda tek bir kasma hareketi yok. Optimus özelliği sayesinde oyun gereksinim duyarsa direk GT425 e geçiş yapıyor ekran kartı. İşlemcinin turbo özelliği zaten Intel'den gelmekte i5 460M. PC'yi turbo modunda çalıştırırsanız yapılan işlemleri süresi inanılmaz kısalıyor. Batarya olarak, "battery saving" modunda internet ve 2-3 adet hafif program kullanımında şuan ki denemelerim 3 saat gittiğini gösteriyor, tabi medya, oyun, 3D çizim programları veya benim kullandığım mühendislik ve simulasyon programlarında, yani CPU ve ekran kartının yoğun çalışmasını gerektiren uygulamalarda batarya doğal olarak hızlı tükeniyor. Tuş takımı gayet yumuşak, touchpad multitouch özelliği sayesinde MacBook'un touchpad'ini aratmıyor. NFS Hot Pursuit'te işlemcilerin sıcaklığı en fazla 47-48 dereceye çıktı. normal kullanımda 34-35 derecede seyrediyor. Daha sormak istediğiniz bir soru varsa cevap verebilirim, benchmark testi uzun uzadıya yapmadım.

netcad autocad kullanacağım. ısınmasın sürekli fan çalışmasın istiyorum.

hiç sıkıntı yaşatmaz için rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emimax

bu pc nın touchpad yle ekranın buyutup kucultme kaydırma özellıgını ben sanırım bı sekılde kapattım acamıyorum arkadaslar..bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı ya size zahmett??¿¿

başlatın arama yerine "fare" yaz enter de....orda fare ayarları var en sağ sekme de ELAN diye touch pad var ordan isteğin ayarı yapıyorsun
  • beyler bunda asusun gelen programlarında hangısı ne işe yarıyor? hangılerını kaldırsak sorun olmaz? bununla ilgili açıklama var mı ben bulamadım da :(
  • merak ettiğim konu bu seride 15.6" WXGA CrystalBrite LCD Ekran (1366 X 768) var counter strike için özelliklleri tamemen yeterli hatta cok fazla ama ekranın yenileme hızını merak ediyorum... yani refresh rate en fazla kaç alıyor??
    diğer bir asus n serisinde 15.6" led hd (1366 X 768) ekran var bununla sıvı lcd arasında kararsızlık yaşıyorum.... yardımcı olabilir misiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.