Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler birde üründe win7 64 vardı başka cdden 32 yüklesem keyı calisirmi? Hiç 64 kullanmadım tüm prog arşivim 32 ve 32 daha yaygın olurmu key
  • değiştirmene gerek yok. Önceliklec 64 bitlik versiyon 32 biti destekler.Yani 32 bitte çalışan her şey 64 bitte direkt çalışır ama 64 bitlik programlar 32 bitte çalışmaz.Arayüz olarakta bir fark göremezsin zaten.

Ayrıca perfonmans bakımından 64 bit daha iyidir.Eğer kulandığın programların 64 bit'e uygun olanları varsa onları kurarsın.yoksada salla gitsin onlarda çalışır 64 bitte..

zan e3derim yanlış bir olgu var.32 bitle 64 bit arasında görümün yada Önplanda çalışma farklılığı yok.Bir programı lullanırkan (perfonmans hariç) 64 yada 32 bit olup olmadığını fark edemezsiniz bile.O yüzden 64 biti gözünüzde büyütmeyin.32 bit ile aynısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 19 Şubat 2011; 18:02:32 >
  • Bende bugün Vatan'daki %20 indiriminden yararlanıp sx267v yi 1600 tl ye aldım. Ses fazlalığındaki cızırtı bendede var, birde bir sürü program var bunlardan hangileri işe yarar, yada gereksiz program varmı aralarında kaldırmam gereken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmankara2

Bende bugün Vatan'daki %20 indiriminden yararlanıp sx267v yi 1600 tl ye aldım. Ses fazlalığındaki cızırtı bendede var, birde bir sürü program var bunlardan hangileri işe yarar, yada gereksiz program varmı aralarında kaldırmam gereken?

hocam bu cızırtı sesi son seviyeye getirince mi oluyo yoksa normal seste de mi oluyor...ayrıca ekolayzır ayarlarında oynama yap belki düzelebilir

programlar içinhttp://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html bir incele istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkun -- 13 Şubat 2011; 23:57:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Bende bugün Vatan'daki %20 indiriminden yararlanıp sx267v yi 1600 tl ye aldım. Ses fazlalığındaki cızırtı bendede var, birde bir sürü program var bunlardan hangileri işe yarar, yada gereksiz program varmı aralarında kaldırmam gereken?

hocam bu cızırtı sesi son seviyeye getirince mi oluyo yoksa normal seste de mi oluyor...ayrıca ekolayzır ayarlarında oynama yap belki düzelebilir

programlar içinhttp://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html bir incele istersen

Bi bakalım, şimdilik 12 saatlik şarj süresini dolduruyor :) Link içinde sağolasın...

• Hocam bu vatan bilgisayarın sitesine giriyoruz fiyat yüzde 8 indirimli 2008 TL gözüküyor ,sürekli de kontrol ediyorum indirim var mı diye ?dün arkadaşlar 1750 liraya nasıl aldılar bir yardımcı olur musunuz ,nasıl haberiniz oldu neden sitede öyle gözükürken alabildiniz ,bu promosyon kodu davası nedir?sadece online satışlar için mi geçerli ?bir de hala devam ediyor mu indirim ?yardımcı olursanız çok sevinirim ..Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurdogan

Hocam bu vatan bilgisayarın sitesine giriyoruz fiyat yüzde 8 indirimli 2008 TL gözüküyor ,sürekli de kontrol ediyorum indirim var mı diye ?dün arkadaşlar 1750 liraya nasıl aldılar bir yardımcı olur musunuz ,nasıl haberiniz oldu neden sitede öyle gözükürken alabildiniz ,bu promosyon kodu davası nedir?sadece online satışlar için mi geçerli ?bir de hala devam ediyor mu indirim ?yardımcı olursanız çok sevinirim ..Şimdiden teşekkürler...

Hayır sitedeki fiyatta gözükmüyor, size ordan kaç para olacağı konusunda yardımcı oluyorlar, aslında kasalarda indirim var ve sadece world carta 5 taksitle bu indirimi sağlıyorlar.
  • quote:

quote:

sorun sesin yüksekliği ile alakalı değil bende ses kısıkkekn bile aynı cızırtıları duymuştum....yani hoparlörlerin sesi kaldırmaması gibi bişey değil...o nedenle bende sesi işleyen programlarda bi sorun oalbilir diye düşünmüştüm ama .....hala çözümde bulamadık

• Selamlar
    bende Asus N53 almayı düşünüyordum ama bu hoparlörlerdeki cızırtı olayı çok can sıkıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

quote:

quote:

sorun sesin yüksekliği ile alakalı değil bende ses kısıkkekn bile aynı cızırtıları duymuştum....yani hoparlörlerin sesi kaldırmaması gibi bişey değil...o nedenle bende sesi işleyen programlarda bi sorun oalbilir diye düşünmüştüm ama .....hala çözümde bulamadık

Hocam cizilti için asusla görüştünüz mü sorunluysa iade edelim ürünü bende eksenden aldım ses kartı sorunu nedeniyle gönderdim yeni ürün yollamalarını bekliyorum ama sizin açıklamalarınız beni tedirgin etti başka alanlarda yorum yapabilimi

• quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Selamlar
    bende Asus N53 almayı düşünüyordum ama bu hoparlörlerdeki cızırtı olayı çok can sıkıcı...

az önce bi deneme yapayım dedimm.....açtım winampı müzik dinlemeye başladım yaklaşık 3-4 dk araryla iki çozurtu oldu....şimdi yaklaşık 1 saattir dinlemeye devam ediyorum hiç birşey yok...kulağım öle ses de ama gelmiyo....yani sorunun devamlılığı yok...çok değşken aralıklarla oluyo......açıkçası beni rahtsın etmiyo ama sorun sorundur....bazen çok can sıkıcı oluyordu çünkü....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Selamlar

az önce bi deneme yapayım dedimm.....açtım winampı müzik dinlemeye başladım yaklaşık 3-4 dk araryla iki çozurtu oldu....şimdi yaklaşık 1 saattir dinlemeye devam ediyorum hiç birşey yok...kulağım öle ses de ama gelmiyo....yani sorunun devamlılığı yok...çok değşken aralıklarla oluyo......açıkçası beni rahtsın etmiyo ama sorun sorundur....bazen çok can sıkıcı oluyordu çünkü....

Servisle görüştünüzmu asus telde yardım iyi gibi eğer genel sorunsa değiştirelim zaten eksenle sorun yasıyorum birde gelince hoparlör sorunlu olursa çıldırırım

• bende sorunun yazilimsal oldugunu düsünüyorum. laptopu ilk aldigimda pilde kullanirken anlik donma ve ayni sekilde seste cızırtı oluyordu sonra format atip son cıkan sürücülerle tekrar kurdum suan hicbir sorun kalmadi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

bende sorunun yazilimsal oldugunu düsünüyorum. laptopu ilk aldigimda pilde kullanirken anlik donma ve ayni sekilde seste cızırtı oluyordu sonra format atip son cıkan sürücülerle tekrar kurdum suan hicbir sorun kalmadi..

format derken komple sahte yazılımla galiba yeniden kurdun?

bende harddiski değiştirmeyi düşünmüştüm ama hem windows orjinal yazılımım gitmesin hemde bilgisayar garanti falan sıkıntısı olmasın diye format falan düşünmedim.... ama önümüzdeki aylarda bende aynı şeyi yaparım gibi... sorunun yazlımısal olduğuna bende katılıyorum
  • ben tanidik bilgisayarcida attirdim formati. ayni sistemi kurdurdum.muhtemelen laptopun altındaki serial i girmislerdir. o orjinal yapmaya yetiyodu galiba.
  • sağolasın kardeşim ,söylediklerin üzerine açtım telefon vatan computer a .maksimum a 2000 world e 1750 ...bu kadar bariz fark olur mu ya :( alamadım tabi.. bimeks her an indirim yapabilir arkadşlar hazırlıklı olun . web e özel indirim i çıktı. genelde web e özel çıktıktan sonra bir hafta içinde mağazalara da yüzde 20 civarında bir indirim uyguluyorlar.yani paranızı hazırlayın ben bekliyorum kampanyayı.
  • quote:

ben tanidik bilgisayarcida attirdim formati. ayni sistemi kurdurdum.muhtemelen laptopun altındaki serial i girmislerdir. o orjinal yapmaya yetiyodu galiba.

Yani kendi Windowsumu sorunlu diyorsunuz birde başka deneyen varmı yani korsan cdden kurupta sorun yaşamayan
  • yok yanlis anladiniz baska bi windows kurmak sonuc degistirmez sonucta yine aynisini kuruyoruz sadece anlatmaya calistigim win 7 premium 64 bit kurup laptopun altindaki orjinal anahtari girmekti. boylece bir sorun olmuyor diye dedim. yani ben oyle biliyorum
  • quote:

yok yanlis anladiniz baska bi windows kurmak sonuc degistirmez sonucta yine aynisini kuruyoruz sadece anlatmaya calistigim win 7 premium 64 bit kurup laptopun altindaki orjinal anahtari girmekti. boylece bir sorun olmuyor diye dedim. yani ben oyle biliyorum

İste bende onu demek istedim:) aynı isletimi dışardan kurmak;)
  • sorunla ilgili asusla herhangi bir temasım olmadı...ama bir arkadaş yukaarda formatla olayı çözdüğünü yazmış....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.