Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: help21

beyler sol üstte ses cihazlar aygıtları çalışmıyor çalışıyordu başta şimdi nasıl gitti anlamadım birde express gate tuşu var ama çalışmıyor bilgisi olan

şu dosyayı başlangıca eklersen o tuşlar çalışır:
    C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControl.exe
  • bimeksten n53jf-sx210 modelini sipraiş verdim yalovadayım, adana şubesinden kargoya verilmiş ürün yarın elime geçer büyük ihtimal,bursa istanbul varken neden adanadan gönderiyorlar teşhir ürün olabilir mi,siparişi verirken e-mail ile teşhir olmamasını istedim ama bilmiyorum,teşhir ürün nasıl anlaşılır,öyleyse iade edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_fb_90

bimeksten n53jf-sx210 modelini sipraiş verdim yalovadayım, adana şubesinden kargoya verilmiş ürün yarın elime geçer büyük ihtimal,bursa istanbul varken neden adanadan gönderiyorlar teşhir ürün olabilir mi,siparişi verirken e-mail ile teşhir olmamasını istedim ama bilmiyorum,teşhir ürün nasıl anlaşılır,öyleyse iade edicem.

kutusu açılmış olur herhalde bant oluyoya onu yırtmadan açamazlar gibime gelio
  • Arkadaşlar bende bimeksin son kampanyasından bu ürünü aldım.Bir sorum olacaktı, windowsun test programında puan 4,7 çıktı.İlk önce bunu önemsememiştim fakat kuzenede i3 işlemcili, nvidia 310M ekran kartı olan bir laptop aldık, bunun puanı ise 4,9 çıktı. Bana pek normal gelmedi, sizin puanınız nedir? Sizce bir sorun var mı?
    Birde bilgisayarın kurulumunu yaparken hdd bölme kısmı otomatik yapılmıştı, buna da takıldım biraz, ürünü istanbul forum mağazasından kendim aldım, teşhir ürünü olduğunu sanmıyorum ama şüphelenmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtfall

Arkadaşlar bende bimeksin son kampanyasından bu ürünü aldım.Bir sorum olacaktı, windowsun test programında puan 4,7 çıktı.İlk önce bunu önemsememiştim fakat kuzenede i3 işlemcili, nvidia 310M ekran kartı olan bir laptop aldık, bunun puanı ise 4,9 çıktı. Bana pek normal gelmedi, sizin puanınız nedir? Sizce bir sorun var mı?
    Birde bilgisayarın kurulumunu yaparken hdd bölme kısmı otomatik yapılmıştı, buna da takıldım biraz, ürünü istanbul forum mağazasından kendim aldım, teşhir ürünü olduğunu sanmıyorum ama şüphelenmeye başladım.

hocam puanlamada onboard ekran kartına göre derecelendirme yapıyor ondan dolayı düşük çıkıyor..bende de yanılmıyorsam 4.7 gibi değer çıkıyor..ben böyle biliyorum..ayrıca disk ikiye bölünmesi normal...dikkat edersen birinin içi dolu..sebebide recovery bilgileri orda tutuluyor...yani bir sorun yok merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

beyler sol üstte ses cihazlar aygıtları çalışmıyor çalışıyordu başta şimdi nasıl gitti anlamadım birde express gate tuşu var ama çalışmıyor bilgisi olan

şu dosyayı başlangıca eklersen o tuşlar çalışır:
    C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControl.exe

sağol hocam çalıştı

• arkadaşlar cihazın önbellek(cache) 3 mb, 6mb olan laptoplarla çok fazla performans farkı olurmu yardımcı olursanız sevinirim...
  • beyler hdmı ile 32 inç vestel tv ye bagladım 800*600 çözünürlük masa üstü oyunda öyle ama takılmalar yaşadım çözümü varmı yoksa tvye baglayınca performans vermiyormu
  • arkadaslar bu pc de bluetooth ve wireless ı acamıorum. fonksıon tusuyla bırlıkte acmaya calıstıgımda üstlerınde engel işareti ile mat renklı resimleri gelıyor ve aktıf olmuyolar. bunu nasıl aktıf edip acabılırım bılen var mı??:(
  • quote:

beyler hdmı ile 32 inç vestel tv ye bagladım 800*600 çözünürlük masa üstü oyunda öyle ama takılmalar yaşadım çözümü varmı yoksa tvye baglayınca performans vermiyormu

tv ye bagladiktan sonra cözunurluk ayarlarinda degidme olacaktir msela benim 82 ekran lcd de 1920*1080 modu aciliyor. oldukca tatmin edici bi goruntu aliyorum. özellikle pes oynarken sanki play station gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

quote:

beyler hdmı ile 32 inç vestel tv ye bagladım 800*600 çözünürlük masa üstü oyunda öyle ama takılmalar yaşadım çözümü varmı yoksa tvye baglayınca performans vermiyormu

tv ye bagladiktan sonra cözunurluk ayarlarinda degidme olacaktir msela benim 82 ekran lcd de 1920*1080 modu aciliyor. oldukca tatmin edici bi goruntu aliyorum. özellikle pes oynarken sanki play station gibi oluyor.

benim tv de değişme olmadı kendim ayarlamam lazım birde akıcı değil yani takılmalar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emimax

arkadaslar bu pc de bluetooth ve wireless ı acamıorum. fonksıon tusuyla bırlıkte acmaya calıstıgımda üstlerınde engel işareti ile mat renklı resimleri gelıyor ve aktıf olmuyolar. bunu nasıl aktıf edip acabılırım bılen var mı??:(

yandaki wireless acma tusunu kullan bi kere ve hangisini acmak istiyorsan üstüne tıkla bi kere, engel kalkacaktir.. eger tıklanmiyorsa yanlislikla suruculerini kaldrmis olabilirsin

sürücüleride alttaki linkten bulabilirsin

--link--

• quote:

quote:

quote:

benim tv de değişme olmadı kendim ayarlamam lazım birde akıcı değil yani takılmalar oluyor

masaüstünden sag tusa basip ekran cozunurlugune gel sonra oradki ayarlardan bu görüntüleri birlestir gibi bisey var onu kullanarak dene. belki faydasi olur

• Arkadaşlar bende 210V serisine katılmış bulunmaktayım,Bimeks kampanyasını bekliyordum 1 aydır .Nihayetinde hedefime ulaşmış oldum.Makine hakkındaki ilk izlenimler diğer kullanıcılarında dillendirdiği gibi hoparlördeki cızırtı ve açılıştaki uzun evre.Güncelleştirmeleri yapmış bulunuyorum .. Bunun haricinde yapılması gerekli olan önerilerinizi alabilir miyim ? Giriş seviyesindeyim,yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • arkadaşlar birrum olacak...optimus hakkında...önceden hd video izlerken gt425m ekran kartı kullanılırdı normal gezinmeler de ise onboard ekran kartı devrede olurdu ama format attım bugün ve şimdi bu ayarı yapamıyorum...ya hep onboardda kalıyo yada hep gt425m de kalıyo...bunun ayarını nasıl yapabilirm acaba
  • nvidia denetim masasi ayARlarinda 3d ayarlarinin yonetilmesi bolumundeki genel ayarlarda " otomatik sec " bolumune alin..
  • quote:

nvidia denetim masasi ayARlarinda 3d ayarlarinin yonetilmesi bolumundeki genel ayarlarda " otomatik sec " bolumune alin..

bunu da öğrendiğim iyi oldu ,sağol Fatih kardeşim...ya bu arada 64 bit lik bir antivirüs yüklemek gerekiyor nod 32 mi tek tavsiye ?
  • rica ederim , ayrıca ben bi kac tane program denedim ama en ideali nod 32 yine. fazla arastirmaya gerek yok bence rahat ol
  • quote:

rica ederim , ayrıca ben bi kac tane program denedim ama en ideali nod 32 yine. fazla arastirmaya gerek yok bence rahat ol

ben kaspersky int security teknosadan 1 yıllık 45 e aldım(o civarda) gayette memnunum geçen hafta aldım türkiyeye özel kampanya falan diyordu
  • bugün ASUS n53jf-sx10v bilgisayarım geldi kutu yırtık resmen darmadağan 4,5 yerinden,neyse açtım kutuyu bilgisayarın yanlarında çizik gördüm tahmin ettiğim gibi teşhir ürün aradım hemen bimeks müşteri hizmetlerini aradım anlattım kutunun bilgisayarın halini iade kaydı açtılar götürdüm yurtiçi kargo ile aynen geri yolladım sıfır kutulu açılmamış ürün gönderin dedim zaten yalovaya adana carfourdan bilgisayar geliyorsa bir sebebi vardır dedim müşteri hizmetlerine,bursadan veya istanbuldan değil taaa adanadan geliyor,orada stokta kalmamış olabilir fln hikaye anlatmaya kalktı ,siparişi verdiğim gün bursada ve istanbulda(en az 5 şubee) vardı dedim kabul etti sonuçta yenisi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlock_holmes_77 -- 25 Şubat 2011; 16:47:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.