Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pegasus_26

quote:

Orijinalden alıntı: amonramses

selam arkadaşlar,
    uzun süre bakındıktan sonra bütçemi biraz zorlayarak N53JF-SX210V almaya karar verdim.

forumdaki başlığı okurken bazı arkadaşların electroworld yada bimeksten kampanyayla 1500 lira civarında aldıklarını gördüm.
    ama dün neredeyse bütün mağazaları gezdim(electroworld hariç) vatanda 2000 lira bimekste 2200 lira civarında şu anda fiyatlar.teknosaya gitmedim bile :)

acaba bahsettiğiniz N53JF-SX267V modelimidir yoksa benmi birşey atlıyorum ?

eğer son 1 haftada bu bilgisayarı (210V) 1800 lira altında alabilen bir arkadaş varsa bana nerden hangi koşullarda(taksit vs.) aldığını söyleyebilirmi?

kardeşim bimeks kampanyasından aldım 22 şubatta .1638 liraya. 6 taksit aldım . vade farksız.sen kaça aldın ?

selam ben henüz almadım, fiyat araştırması yapıyorum.en iyi teklifi tanıdık bir bilgisayarcı verdi 1870 lirayı 12 taksite bölüyor.
    ama sen iyi almışsın 200 liradan fazla bi fark var arada.tabi 12 taksitte ne olur bilmiyorum bimeks e bir daha bakıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_26

quote:

Orijinalden alıntı: help21

beyler arada video izlerken 1 snylik takılma oluyor o sıraca cız diye bir ses geliyor hoparlörden sonra tekrar devam ediyor video ve ses birlikte oluyor neden olabilir acaba gom player kullanıyorum sp1 den önce böyle birşey yoktu

bende yoktu güncellemeleri yaptıktan sonra cızırtı muhabbeti başladı :S

Yazilimsal bir sorun bence ama bendeki takılmalar can sıkıcı ılerde temiz bir win7 yüklerim bir arkadas öyle yaparak sorunun olmadıgını soylemiste
  • Merhabe beyler. Ben bir ay önce aldım aynı laptopdan şu son 2 gune kadar 3 oyun acardım hıcde bıse olmazdı ama son 3 gundur pc kendını kasmaya basladı tabı ılk basları kasmıyo pcyı yenıden baslatınca duzelıyo nedeni nedir daha 1 ay oldugundan formatta atmak ıstemıyorum vırus oldugunuda sanmıyorum nortonla hergun taratıyorum neden acaba yardımcı olursanız cok sevınııırm ?
  • geçen gün bende de kasma oldu biraz, şimdi fena değil.
    windows güncellemelerinde mi bir sorun var bilemiyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende Asus sx210v kervanına katıldım.Bimeksden 1730 tl ye 12 taksitle aldım kampanyadan.Şimdiye kadar hep masaüstü kullandığım için alışmak biraz zor olacak
    galiba.Çok fazla kurcalama fırsatım olmadı ama cihaz gerçekten çok güzel tavsiye ederim.Benim birkaç sorum olacak.Birincisi internette gezerken bile harici ekran kartında olduğunu gösteren beyaz ışık yanıyor normal mi? İkincisi bu video magic nasıl çalışıyor.Cihazı ilk aldığım gün video magic programını açtığımda içinde power dvd görünüyordu şimdi görünmüyor.Cihazla gelen Power Dvd 9 deneme sürümü galiba.Power Dvd açmıyor normal mi?Diğer video oynatıcarla film açtığımda video magic devreye girip görüntüyü netleştiriyor mu?
    Bu arada Oyun olak da PES 11 i denedim full ayarlada gayet başarılı çalıştırıyor.Eksi olarak söyleyebileceğim yanı tuşları biraz esiyor gibi.O da çok sorun olacağa benzemiyor.
    Sorularımı yanıtlayacak arkadaşlara şimdiden kocaman teşekkürler.

• bende bimeksten aldım kardeş ama 27.şubattan beri kart onayı bekliyor deyip duruyor deli olacağım ne yapacağımı şaşırdım. bimeksin hizmetinden hiç memnun kalmadım. mouse almıştım sonradan onu gönderdiler bu hala bekliyor :( bir bilgisi olan ve bu olayda tecrübesi olan varmı acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemburak

bende bimeksten aldım kardeş ama 27.şubattan beri kart onayı bekliyor deyip duruyor deli olacağım ne yapacağımı şaşırdım. bimeksin hizmetinden hiç memnun kalmadım. mouse almıştım sonradan onu gönderdiler bu hala bekliyor :( bir bilgisi olan ve bu olayda tecrübesi olan varmı acaba ???

Ben mağazadan aldım.Ellerinde son kalmıştı.Bu arada yok mu sorularıma cevap verebilecek birisi ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Sizde de oldu mu bilmiyorum ama bende bugün açılışta masaüstü güncelleştirişliyor diye uyarı çıktı sol üst köşede sonra biraz bekledikden sonra açıldı, masaüstü ilk günki gibi asusun masaüstü resmi, sonra internet explorer ilk açılıştaki gibi, anliyacağınız bu gibi bi sürü programda açılış kurulumları filan yaptım, birde sol üsteki ses açma kapama tuşları, Fn ile çalışan kısayol tuşları filan etkisiz kaldı. Bunların nedeni ne olabilir?
    Yardımcı olursanız sevinirim. Yapmam gereken yada yüklemem gereken başka programlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende Asus sx210v kervanına katıldım.Bimeksden 1730 tl ye 12 taksitle aldım kampanyadan.Şimdiye kadar hep masaüstü kullandığım için alışmak biraz zor olacak
    galiba.Çok fazla kurcalama fırsatım olmadı ama cihaz gerçekten çok güzel tavsiye ederim.Benim birkaç sorum olacak.Birincisi internette gezerken bile harici ekran kartında olduğunu gösteren beyaz ışık yanıyor normal mi? İkincisi bu video magic nasıl çalışıyor.Cihazı ilk aldığım gün video magic programını açtığımda içinde power dvd görünüyordu şimdi görünmüyor.Cihazla gelen Power Dvd 9 deneme sürümü galiba.Power Dvd açmıyor normal mi?Diğer video oynatıcarla film açtığımda video magic devreye girip görüntüyü netleştiriyor mu?
    Bu arada Oyun olak da PES 11 i denedim full ayarlada gayet başarılı çalıştırıyor.Eksi olarak söyleyebileceğim yanı tuşları biraz esiyor gibi.O da çok sorun olacağa benzemiyor.

ekran kartindaki sorun icin masaüstünde iken sag tusa basip nvidia denetim masasina gelip 3d ayarlarinin yonetilmesi bolumundeki genel ayarlardan otomatik sec secenegini secin. mavi isic yanacaktir.. eger otomatikte ise entegre grafigi secmeyi deneyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: osmankara2

Merhaba arkadaşlar.

Sizde de oldu mu bilmiyorum ama bende bugün açılışta masaüstü güncelleştirişliyor diye uyarı çıktı sol üst köşede sonra biraz bekledikden sonra açıldı, masaüstü ilk günki gibi asusun masaüstü resmi, sonra internet explorer ilk açılıştaki gibi, anliyacağınız bu gibi bi sürü programda açılış kurulumları filan yaptım, birde sol üsteki ses açma kapama tuşları, Fn ile çalışan kısayol tuşları filan etkisiz kaldı. Bunların nedeni ne olabilir?
    Yardımcı olursanız sevinirim. Yapmam gereken yada yüklemem gereken başka programlar varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

beyler sol üstte ses cihazlar aygıtları çalışmıyor çalışıyordu başta şimdi nasıl gitti anlamadım birde express gate tuşu var ama çalışmıyor bilgisi olan

şu dosyayı başlangıca eklersen o tuşlar çalışır:
    C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControl.exe

• selamın aleyküm arkadaşlar ben asusun n53jf-sx267v modelini almayı düşünüyorum aradaki tek fark Bluray Okuyucu olmaması fiyar maus çanta Kaspersky Anti-Virus 2011 dahil 1800 tl eksen bilgisayarda bunula ilgili bi yorum yazarsanız seviniri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

quote:

Orijinalden alıntı: osmankara2

Merhaba arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

beyler sol üstte ses cihazlar aygıtları çalışmıyor çalışıyordu başta şimdi nasıl gitti anlamadım birde express gate tuşu var ama çalışmıyor bilgisi olan

şu dosyayı başlangıca eklersen o tuşlar çalışır:
    C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Package\ATK Hotkey\HControl.exe

msconfig den baktığımda başlangıçta gözüküyor zaten.

• ozaman yeniden kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredi...

selamın aleyküm arkadaşlar ben asusun n53jf-sx267v modelini almayı düşünüyorum aradaki tek fark Bluray Okuyucu olmaması fiyar maus çanta Kaspersky Anti-Virus 2011 dahil 1800 tl eksen bilgisayarda bunula ilgili bi yorum yazarsanız seviniri.

ya dolar yuzunden artms fiyatı sanrm bnde almayı dusunyrm acaba uygun bulabılcegm bır yer var mı yardmcı olrsanz sevnrm
  • blueray bence gerekli değil, şahsen 40-50 lira veripte blueray almam ben. ındırıyoruz zaten o yuzden sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Merhaba Arkadaşlar,

ekran kartindaki sorun icin masaüstünde iken sag tusa basip nvidia denetim masasina gelip 3d ayarlarinin yonetilmesi bolumundeki genel ayarlardan otomatik sec secenegini secin. mavi isic yanacaktir.. eger otomatikte ise entegre grafigi secmeyi deneyin..

Teşekkürler.Ekran kartı ile ilgili sorunumu halletim.Ama şu Video Magic olayını hala anlayamadım.

• Yarım Saat kadar Call of Duty oynadım oyun esnasında ara ara fan açtı.Oyunu kapattıktan sonra core temp programı ile ısısına baktım core 0 low 40 derece high 87 - core 1 low 43 derece high 90 derece gösteriyordu.Bu normal mi yosa bir dandiklik mi var? ( kimsenin kafasını karıştırmak istemen cihaz gerçekten çok güzel ama daha önce laptop kullanmadığım için sorularımı mazur görün lütfen)
  • su siralar en dogru derceleri cpuid hwmonitor programi veriyor.. bununla denerseniz daha kesin bi cevap verebilirim..
    mesela ben sogutucu kullanmadan 2 saat high detaylarda gta 4 liberty city oynadim hemen oyundan cıktıhım gibi programi calistirdim. islemciler 58-59 derce ekran kartida 55 dereceydi.. ki bence oldukca iyi.. cünkü hp ve acer ile sistemi cok daha az yoran oyunlarda bile inanilmaz sıcaklıklar gördüm..
  • arkadaşlar mu modelle hp arasında kaldım asus kullanan arkadaşlar artıları eksileri belirtebilir mi, teşekkürler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihbalcioglu -- 4 Mart 2011; 13:21:43 >
  • Merhaba arkadaşlar asus N53JF-SX120V biraz önce bilgisayarımı kutusundan çıkarıp açtım kurulumlar bitti şu anda recovery işlemi yapıyorum,harddisk c:116(80 gb boş) d:327 gb(boş) böyle bölünmüş sizde de böyle mi oyunları d ye mi kurayım,batarya boşaldıktan sonra 12 saat şarjda tutucam bilgisayar gayet güzel çok beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.