Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ174V NOTEBOOK (Düşünceleriniz ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni olan bu "ASUS N53SN-SZ174V NOTEBOOK" cihazı satın almayı planlıyorum. HP'den dilim yandı bu nedenle bu cihaza karar verdim gibi ama birde sizin düşüncelerinizi almak istedim satın almadan önce,

İşlemci:Intel Core i7 2630QM
    İşlemci Hızı: 2,0 GHz
    Bellek: 8 GB DDR3
    Sabit Disk: 640 GB (Tahminen 5400 rpm, bulamadım bu detayı teknosa firmasında)
    Bluetooth Portu: Var
    Ekran Belleği: 2 GB (Nvidia 550M)
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ethernet : Var
    Model:N53SN-SZ174V
    Ekran Özelliği:FHD(LED)
    Optik Sürücüler: Blu-Ray ROM
    Yazılım : Windows 7 Premium

Fiyatı: 2700 TL

Sizce değermi ? HP marka notebook beni rezil etti, ekranda dalgalanmadan karıncalanmaya, 78 derece işlemci ısınması problemlerine kadar. Asus'ta benzer sorunlarla karşılaşanlar varmı ?

• bende ya senin kini alıcam yada

Asus K53SV-SX071V

alıcam ama bu laptop stokta kalmamıs o arada tekrar düşünüyorum

arada aşağı yukarı 1000 lira fark var :S
  • 2700 TL'i bu cihaza verirsen dilinden sonra cebin de yanar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

2700 TL'i bu cihaza verirsen dilinden sonra cebin de yanar

Peki sebep ? Bu arada turkcell indirimi ile beraber peşin ödemede 2500'e kadar iniyor fiyat, teknosa'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq85 -- 9 Eylül 2011; 5:11:58 >
  • okadar para verme 129v modeli var onu al aynı özellikler bu yeni model fiyatı pahalıhttp://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-notebook-urun5849.html ama bunuda gözden geçir forumda kullanıcılar klubü var bakabilirsinhttp://www.pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html

• quote:

Orijinalden alıntı: shaq85

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

2700 TL'i bu cihaza verirsen dilinden sonra cebin de yanar

Peki sebep ? Bu arada turkcell indirimi ile beraber peşin ödemede 2500'e kadar iniyor fiyat, teknosa'da.

2300'den fazla verilmez bu cihaza o da ekranı hatrına
  • teknosada baska bi yerde yok ki bi 129v var o da internetten alıs verişe güvenmeyenler için sakat pcdepo da satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar,
    N53SN-SZ174V bu cihazı teknosa firmasından satın aldım. 2500'e kadar indi fiyatı peşin ödeme ve turkcell kampanyası ile. İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim;

+ Yönleri:
    1.) Herşeyden önemlisi kutudan çıkan kalite beni etkiledi, komple driver cd'si ise insanın yüzünü güldürüyor, çünkü ben windows home premium kullanamıyorum zaten bir dünya program atıyorlar gıcık ediyor beni kişisel bir mesele neyse esas konu, formatladım ve driver cd'sini taktım hiçbirşeye karışmama izin vermeden tüm sürücüleri kurdu ve ayar yaptı, sadece gereksiz programları seçmedim kendi kendine gerekli herşeyi kurup tamamladı bu benim için büyük bir +, bu güne kadar laptop markalarında driver cd'sine rastlamadım çünkü :) Başka bir marka olsa eminim şuanda internette wecam veya wireless driveri arıyordum sanırım.
    2.) İnanılmaz derecede süratli bir makina, ısınma durumu yok çok serin bir şekilde çalışıyor.
    3.) Gerektiğinde GT550M'yi aktif ediyor ve 2GB'lık ekran kartının nimetlerinden yararlanıyorsunuz.
    4.) Tuş takımı çok zarif ve tuşlar oldukça büyük, ekstra bir klavye ihtiyacı duyulmadan kullanılabilir.
    5) Asus power kontrol programı sayesinde, cihazı 5 kademede kullanabiliyorsunuz "high performance" modunda uçuşa geçiyor, diğer modlarda ekran parlaklığının düşürülmesi ve bazı diğer detaylar ile pil tasarufu sağlıyor vs.
    6) Ücretsiz olarak sağladığı online backup sistemi hazır kurulu bir şekilde geliyor, bilgisayarım altında önemli dosyalarınızı online bir servera yedekleme olanağı sağlıyor.
    7) HDD ikiye bölünmüş olarak geliyor, c(OS)200GB ve D(data) olmak üzere, bölünmüş olarak kullanmak isteyen arkadaşlar bu özelliği sevecektir.
    8) Profesyonel bir ses sistemine ve kalitesine sahip.

- Yönleri:
    - Ben format ve windows ultimate öneriyorum, fark ediyormu diye sorarsanız gözle görülecek kadar hız farkı yaratmakta, üzerinde windows home premium ile geliyor.
    - HDD 5400RMP, böyle bir makinada 7200 olabilirmiş, önceden de farkında olduğum bir durumdu ancak yazmak istedim.
    - Home premium yerine, ultimate kurulması çok mantıklı fabrika çıkışı böyle olmalıydı bence
    - Çok fazla program yüklenmiş standart olarak, ücretsiz antivirus programı vs zobies+plant gibi oyunların atılması mantıksız geldi, kişiye göre değişir tabi. Office2010 kurulmuş, tıklanınca satın alınması gibi özellikler geliyor ekrana gereksiz yere kurulmuş, tabi anlaşmalı reklam bunlar.

Kullandıkça + ve - leri buraya yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shaq85

Merhaba,
    Yeni olan bu "ASUS N53SN-SZ174V NOTEBOOK" cihazı satın almayı planlıyorum. HP'den dilim yandı bu nedenle bu cihaza karar verdim gibi ama birde sizin düşüncelerinizi almak istedim satın almadan önce,

İşlemci:Intel Core i7 2630QM
    İşlemci Hızı: 2,0 GHz
    Bellek: 8 GB DDR3
    Sabit Disk: 640 GB (Tahminen 5400 rpm, bulamadım bu detayı teknosa firmasında)
    Bluetooth Portu: Var
    Ekran Belleği: 2 GB (Nvidia 550M)
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ethernet : Var
    Model:N53SN-SZ174V
    Ekran Özelliği:FHD(LED)
    Optik Sürücüler: Blu-Ray ROM
    Yazılım : Windows 7 Premium

Fiyatı: 2700 TL

Sizce değermi ? HP marka notebook beni rezil etti, ekranda dalgalanmadan karıncalanmaya, 78 derece işlemci ısınması problemlerine kadar. Asus'ta benzer sorunlarla karşılaşanlar varmı ?

Merhaba arkadaşım,

Asus için soracak olursan, her laptop gbi o da şans meselesi. Benim ilk laptop asus tu. ilk 4 ay süper çalışmıştı sonra hep servisle mekik dokur olmuştum! Neydi sorunu???? Ekran dalgalanması!!! Ama noldu? 1.5 sene adamlara derdimi anlatamadım en sonunda oyun oynarken ekran dalgalanmasını videoya çektim. 10 tane video çekip servise yolladım . errtesi günü bana laptop'u aldığınız mağazaya iade edin diye yazı verdiler. Çeki aldım. Şu an beklemedeyim. DAHA iyi bir makina istiyorum üzerine 300-400 daha koyup. Ama bazen asus benimde aklımı tekrar çeliyor. Çünkü adamlar gerçektenii performanslı makina üretiyorlar. ama ısınması ve fan sesi çok yordu beni! ama kararsızım bende... 1 yıl daha beklicem ve 2g ekran kartlı ve full hd lerin 2000-2300 lira civarında yaygınlaşmasını beklicem. Gerçi GOLD bigisayardan almak zorundayım laptopu! orasıda fazla çeşit getirmiyor ama... Bugün hatta lenovo y570 alsammı diye ikilemdeydim. ama bekliyim diyorum bir 6-7 ay daha. Çünkü laptop var elimde Dell xps in. ama bu oyun makinası gbi değil fazla. Belki 6 ay sonra şu 8 gb ram olup, full hd ve 2 gb Geforce ekran kartına sahip olan makinalar yaygınlaşırda alırız diye düşünüyorum... Ama dediğim gbi, Asus biraz şans be hocam!!! Ne olacağı belli olmaz... ama kesin olur da demiyorum

• Arkadaşım sizin çekinizin geçerlilik sürsine bakın 6 ay vs yazıyor olabilir üzerinde.. Sonra 1 yıl bekleyip sıkıntı yaşamayın derim ben.. Tabi siz bilirsiniz ama en azından sormanızı öneririm
  • çekin üzerinde açık hesap yazıyor gerçi. dediğin gbi bidaha sorim ben... ama ne önerirsiniz? Şu 2gb lar ve fullhd ler yaygınlaşırmı 2012 hazirana kadar? Gold daki personele soruorum , daha kendilerinden haberi yok! Şu an alıcağım bi laptop olsaydı Lenovo y570 alırdım. ekran kartıda ii ama ne bilim işte çekin herhangi bir kısıtlama süresi yok sormuştum ama garantiye almak lazım
  • hocam sz174 kullanıcısıyım laptopu alalı 2.5 ay oldu çok memnunum hiçbir sıkıntı çıkartmadı. forumda herkes laptopun klavyesinden tedirgin olduğunu söylüyor, gereksiz tedirginlik gayet güzel güvenilir bir kasa yapısı var. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.